mhr-cs 11.11.09, 16:35 zwierzad sa jadalne,ogladam na tv on jadl, oczywiscie wiedziec co jem jest cos innego jak nie wiedziec, podobno wspaniale, wiele osob pisalo ze tam byli to napewno znaja ich kulture, Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: yśty tłumaczę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.09, 16:48 Jądra zwierząt są jadalne. Oglądałam kiedyś w telewizji jak prowadzący program jadł jądra zwierzęce.Oczywistym jest,że dla konsumenta jest różnica jak je jądra z pełną świadomością co je i jak nie ma tej świadomości. Podobno jądra są wspaniałe smakowo. Pisali na ten temat ci,którzy byli w tych okolicach gdzie jedzą jądra i znają kulturę tubylców i ich upodobania kulinarne Odpowiedz Link Zgłoś
mhr-cs Re: tłumaczę 11.11.09, 16:51 Gość portalu: yśty dziekuje za wspaniala odpowiedz, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yśty Będą z Ciebie ludzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.09, 16:59 nie odpowiedź tylko podpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
mhr-cs wszystko jedno, 11.11.09, 17:05 Gość portalu: yśty napisał(a): > nie odpowiedź tylko podpowiedź ja rozumie,dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
bagatella Re: Będą z Ciebie ludzie 11.11.09, 17:07 Onassis byl wielkim ich amatorem, uwazal, ze daja wielka potencje i chyba mial racje bo pono strrasznie jurny z niego facet byl. ku pamieci tych, ktorzy by chcieli, a nie moga...a Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yśty całuj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.09, 17:04 bo jak zostanę biskupem lub politykiem to się nie dopchasz Odpowiedz Link Zgłoś
bagatella Re: całuj 11.11.09, 17:09 A juz mozna prosic o jakas fotke z autografem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yśty wiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.09, 17:17 ginie Ci cukier. Postawisz fotke przy cukiernicy i po problemie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sabrossa :):):):):):) świetne !! n/t IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 11.11.09, 20:57 Odpowiedz Link Zgłoś
very.martini Re: tłumaczę 11.11.09, 22:17 > .Oczywistym jest,że dla > konsumenta jest różnica jak je jądra z pełną świadomością co je > i jak nie ma tej świadomości. Organ jak każdy inny (przynajmniej jeśli chodzi o gotowanie i konsumpcję...). Ja nie jem żadnych wątróbek dlatego, że uważam je za obrzydliwą w smaku (aczkolwiek za bardzo przyjemną w zapachu), a nie dlatego, że jest jakimś paskudnym podrobem. Nie ruszam też ozorów i ozorków, po według mnie mają paskudny smak, choć całkiem miłą konsystencję:) 16%VOL 22%VAT -- takie tam... forum homeopatia Odpowiedz Link Zgłoś