mhr-cs 01.02.10, 11:55 nietety nie znalazlam polskiego tlumaczenia, ile silnej woli mozna na to miec? ciekawe ze jak sie nie wie to nie jest problemem, jak bym miala okazje to bym skozystala moj maz nigdy w zyciu, Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
qubraq Re: gastronauci 01.02.10, 15:25 A mnie sie ta nazwa podoba; nie wiem czemu ale ilekroć bywalem w innych krajach to zawsze sie bałem ichnich potraw czy smaków; zawsze z ogromną radością wracałem do ojczyzny do naszej swojskiej kuchni; podziwiam Megan McCormic kiedy np. w Azji zajada sie miejscowymi przysmakami na widok ktorych mnie juz robi sie słabo ... Odpowiedz Link Zgłoś
evamarija Re: gastronauci 02.02.10, 10:46 Tak, jak Megan jadla macice swini chyba i mowila ze wg ich wierzen dzieki temu wzmacnia swoja. Dla mnie najgorszy byl Ian Wright jedzacy na Grenlandii (?) potrawe z foczych odchodów. Odpowiedz Link Zgłoś
mi-tu Re: gastronauci 06.07.13, 17:13 Niestety, "gastronauci"- to jeden, wielki szwindel, a ja, głupia, myślałam, że jak napiszę prawdę, to puszczą..................... Pierwszej recenzji nie puścili, kolejną-pisałam w niej o tym, że recenzują wybiórczo- puścili, ale zredagowali po swojemu. Nie wybierajcie się więc do knajp z ich polecenia/niby gwiazdek od oceniających....prawda jest taka, ża oni sami oceniają........................ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość portalu Re: gastronauci IP: *.dynamic.chello.pl 06.07.13, 17:29 Ameryki nie odkryłaś,nikt rozsądny nie wierzy w recenzje z Gastronautów czy knajpy polecane przez p.Macieja Nowaka,z góry wiadomo że kto posmaruje ten pojedzie a potem szok że takie dobre recenzje a żarcie jak dla psa,,, Odpowiedz Link Zgłoś
bene_gesserit Re: gastronauci 06.07.13, 21:27 Wiesz, ze anonimowe wycieranie sobie gęby cudzym nazwiskiem to nadal jest szkalowanie i nadal jest karalne? I ze anonimowy net wcale nie jest anonimowy? Jeśli kogos oskarżasz o łapownictwo, to miej odwagę i chociaż się przedstaw. Odpowiedz Link Zgłoś
natalia_555 Re: gastronauci 30.08.13, 15:14 potwierdzam, "gastronauci" to portal nieobiektywny i nie puszcza dobrych recenzji na których im nie zależy... albo na których komuś nie zależy.... omijać z daleka ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: gastronauci IP: *.204.34.131.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 15.01.14, 10:48 Jeżeli ktoś potrzebuję dowodów na działalność portalu co do' prawdziwości' recenzji wystawianych to służę. Ten portal to miernota do potęgi, przeczytajcie recenzje JAJNICA ten pacjent potrafi być w 3 lokalach w ciągu dnia i to w oddalonych od siebie 300 km. GIENIUS!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nowaczek1 Re: gastronauci 16.01.14, 12:02 W jednej ze swoich prawie 900 (!) recenzji, Jajnick podaje zestaw, jaki zamówił: - ryba smażona panierowana - frytki - buraczki (!) - cola (!!!) I to ma być autorytet kulinarny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klik Re: gastronauci IP: *.gdynia.mm.pl 17.01.14, 13:22 W samych buraczkach, nic. Zestaw jest po prostu koszmarny. Opiekunka forum kulinarnego powinna to wiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mam_monka Re: gastronauci IP: *.play-internet.pl 17.01.14, 14:35 A "archeolodzy" powinni zapoznać się z wpisem założycielki wątku. Bo nie o portal gastronauci chodziło. Co prawda mhr ma styl dosyć osobliwy, ale średnio inteligentny człowiek powinien się domyślić co autorka miała na myśli;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość portalu Re: gastronauci IP: *.dynamic.chello.pl 17.01.14, 14:38 trolle nie są nawet średnio inteligentne Odpowiedz Link Zgłoś
qubraq Re: gastronauci 17.01.14, 14:58 Mhr nie jest trollem; dziewczyna ponad 40 lat nie mieszka w Polsce... dobrze, że jeszcze w ogóle cos pisze po polsku... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość portalu Re: gastronauci IP: *.dynamic.chello.pl 17.01.14, 15:05 'klik' to troll zresztą już stąd wykopany kiedyś..,kosmopolitesiorbuc czy jakoą podobnie i zbiera mu się na kolejny wylot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klik Re: Myślisz, że poza tym zdychającym IP: *.gdynia.mm.pl 17.01.14, 15:07 forum nic innego na świecie nie istnieje a komputery mają tylko jedno IP? Naiwny lamer. Odpowiedz Link Zgłoś
jana2007 Re: gastronauci 06.01.15, 15:53 Gastronauci nie zamieszczają wszystkich opinii. Wiem to z własnego doświadczenia. 2 razy zamieszczałam u nich opinię o Cosa Nostra w Krakowie-ul.Dajwór. Pisałam o tym,że w podziemiach restauracji łażą karaluchy, a na ścianach są pająki. Widocznie są zaprzyjaźnieni z restauracją, bo opinia nie przeszła... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakona Re: gastronauci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.05.14, 09:52 Zgadzam się jak restauracja płaci im, dodają pozytywne recenzje, jak nie same negatywy. Za każdym negatywem restauracja dostaje propozycję "współpracy". Jedna wielka ściema! Odpowiedz Link Zgłoś