ampolion 29.07.10, 00:30 Kto robi sushi w polskich restauracjach? Polacy? Japończycy? Wietnamczycy? Pakistańczycy?... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: x jeszcze Turcy, Bułgarzy, Grecy,... IP: *.unitymediagroup.de 29.07.10, 00:55 brakuje Amerykańców ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Re: jeszcze Turcy, Bułgarzy, Grecy,... 29.07.10, 12:54 nie wiem kto robi, ale bywają smaczne. Ostatni jadłam w centrum handlowym Galaxy w Szczecinie. Nie robią tam tego na miejscu, tylko gotowe zestawy na wynos są, przywożone nie wiem skąd. Ale smaczne... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daria a o jaka restauracje ci konkretnie chodzi? IP: 212.160.148.* 29.07.10, 13:05 bo z tego co sie orientuje to jeden kucharz nie obskakuje wszystkich w kraju Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Mistrzowie sushi 29.07.10, 14:10 wiem ze w brytyjskich sushi sprzedawanych masowo np do Sainsburego i Tesco pracuja... Polacy. Zetknelam sie z taka jedna Pania wlasnie tym sie trudniaca. Zatrudniajaca tylko Azjatow jest zas siec "YoSushi!" czyli ta restauracja z sushi przesuwajacego sie na ruchomej tasmie gdzie film "Johnny English" mial scene z krawatem i... wasabi Odpowiedz Link Zgłoś