juanabo 30.06.04, 08:44 Dzisiaj mój mąż ma urodziny i nie wiem co zrobić na kolację. Macie jakiś pomysł? Lubimy oliwki, sery, paprykę, pomidory itp Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marghot Re: urodzinowe danie 30.06.04, 08:59 a ja mam w sobotę, więc chętnie podsłucham :) Liczę na ładną pogodę i tym samym na grila, ale muszę mieć jakiś plan awaryjny. proponuję: plastry fety lekko skropione oliwą, położony plaster pomidora bez skórki, bayzila oregano - zawinąc toto w folię alum. i na gril bądź do piekarnika na ok. 10 min. - dobre jako przystawka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pichciarz Re: urodzinowe danie IP: *.proxy.aol.com 30.06.04, 15:46 Jest chyba tylko jedno "danie" naprawdę urodzinowe: tort! A ja mam też dzisiaj, 30tego!!! Odpowiedz Link Zgłoś
marghot Sto lat, sto lat... 30.06.04, 15:48 ... niech żyje, zyje nam :))))) Pichciarzu, wszystkie najsmaczniejszego :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
giezik Re: Sto lat, sto lat... 30.06.04, 16:24 zdrowotności, przy pożeraniu coraz to nowych pyszności Odpowiedz Link Zgłoś
juanabo Re: urodzinowe danie 30.06.04, 18:17 no i zrobiłam dip z rokpola z serkiem twarogowym do grillowanego pieczywa czosnkowego, zaproponowaną fetę z pomidorem a na danie główne szaszłyki z drobiu i cukini i papryki. A napijemy się drinka z truskawek i wina czerwonego i soku grejpfrutowego. Może być, nie? Dzięki i wszystkiego najlepszego dla wszystkich którzy mają dziś urodziny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hela Re: urodzinowe danie IP: *.bb.online.no 30.06.04, 18:40 Solenizantom najlepsze zyczenia, zeby ich wena tworcza nie opuszczala! Odpowiedz Link Zgłoś