konsta-is-me 06.09.14, 01:13 gdzie znikly? Chodzi mi o takie do smarowania , pakowane w sreberka w postaci kostki, (nie te w plastrach) Od Almy do Biedronki , przez Spolem i hipermarkety-nie ma! Lokalizacja-Wroclaw Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: x Re: Serki typu fromage IP: *.dip0.t-ipconnect.de 06.09.14, 14:04 konsta-is-me napisała: > Chodzi mi o takie do smarowania , pakowane w sreberka w postaci kostki, one nie tylko w kostki, a krasnoludki to jaki wiek? Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: Serki typu fromage 06.09.14, 14:19 Szukałabym raczej w Lewiatanie lub Kefirku.. Odpowiedz Link Zgłoś
zlosliwiec.zlosliwiec Re: Serki typu fromage 07.09.14, 00:05 Zawsze myślałem, że fromage to po francusku 'ser'. Odpowiedz Link Zgłoś
jackk3 Re: Serki typu fromage 07.09.14, 00:32 Widac nie pamietasz okresu dobrobytu w PRL-u. Byly serki Fromage wlasnie. Pomijajac kretynska nazwe byl to typowy PRL-owski syf. Odpowiedz Link Zgłoś
coralin Re: Serki typu fromage 07.09.14, 10:00 U mnie są, ale nie mają szczelnego opakowania i są napakowane chemią przeokropnie. Z sentymentu sięgnęłam, przeczytałam skład i nie kupiłam. Za to chyba z 2 lata temu też sentymentalnie kupiłam ser topiony w prostokątnym złotym opakowaniu polskiej firmy i był dobry, o niebo lepszy niż te twory reklamowanych koncernów. Odpowiedz Link Zgłoś
posenerka Re: Serki typu fromage 07.09.14, 10:15 U mnie są, jakiś czas temu kupiłam z sentymentu. Smakują jak margaryna z dodatkami. :/ Margaryna z odrobiną twarogu i przyprawami. Chcesz mieć stary, dobry fromage, zrób sobie sama, takie czasy... Odpowiedz Link Zgłoś