ka2 Re: Smakosze! Spod jakich jestescie znakow zodiak 06.10.04, 09:55 lew jarosz :-) Odpowiedz Link Zgłoś
solley Re: Smakosze! Spod jakich jestescie znakow zodiak 06.10.04, 10:06 Ryba-po raz pierwszy?! Odpowiedz Link Zgłoś
kohol Ryby! 06.10.04, 10:20 Meat: Fish (no coś podobnego!) Fruits: Dates, figs, mangos Vegetables: Artichokes, cabbage, endives, Brussels sprouts Spices: Tarragon, thyme, karri, ginger, garlic, pepper, lemon peel :D Odpowiedz Link Zgłoś
fettinia Re: Ryby! 06.10.04, 10:30 Tez Ryby-znaczy sie lubimy "sie"pozerac:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goska Re: Ryby! IP: *.gizycko.mm.pl 06.10.04, 15:20 Ja także ryba i mój mąż też ryba! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: figa Horoskop kwiatowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.04, 11:26 Figa- Skorpion pobawcie sie tez kwiatowo: www.gim.bledow.ids.pl/gazetka/horoskop.html Odpowiedz Link Zgłoś
lunatica Baran / Wąż / Jarzębina 06.10.04, 11:44 - wiecej nie pamiętam. hmm, a teraz jeszcze Geranium :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pomme Re: Smakosze! Spod jakich jestescie znakow zodiak IP: *.proxy.aol.com 06.10.04, 12:07 WAGA, ktora rano ambitnie planuje zrobic np kurczaka na kolacje, a wieczorem podaje spaghetti, ojjj ciezko byc waga nawet w kuchni! Odpowiedz Link Zgłoś
morechee Waga...kolejna chyba 06.10.04, 12:10 Wczoraj uważyłam (ale nie zwarzyłam) na przykład ciasto śliwkowo-kokosowe. Przepis autorski z połączenia dwóch innych. Czasami wolałabym nie lubić gotować;) Odpowiedz Link Zgłoś
siostraheli byk/swinia 06.10.04, 12:30 Chyba raczej jestem wszystkozerna jak swinia, byki chyba mieso niechetnie? Ja owszem. Odpowiedz Link Zgłoś
babeczkaa byk/szczur/konwalia 06.10.04, 12:51 ja mięsko owszem ale nie za dużo, wolę nabiał w każdej postaci,w końcu jakiś byk, hurrra bo czułam się tu osamotniona horoskopowo! :) Odpowiedz Link Zgłoś
charlie_x Re: Smakosze! Spod jakich jestescie znakow zodiak 06.10.04, 13:04 .. baran.8), ulubione ryby,ryż,chude mleko lub maślanka,wszelkie owoce,warzywa - wszystko za wyjątkiem szpinaku,a ze szczególną atencją wobec cebuli i czosnku.pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barbara Re: Skorpion IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.04, 15:25 Czy mnie oczy nie myla, czy jest nas dwie Baski i w dodatku skorpionki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barbara Re: Skorpion IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.04, 15:26 Ja z 8 listopada, w tym roku to poniedzialek, wiec okrale urodziny wyprawian po dluuuugim weekendzie (na ktory w ramach urodzin lece do Paris!). Czyli prezenty kolekcjonuje w dniu urodzin, a imprezka po czasie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barbara Re: Smakosze! Spod jakich jestescie znakow zodiak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.04, 15:24 Skorpion! Odpowiedz Link Zgłoś
yuna123 Re: Smakosze! Spod jakich jestescie znakow zodiak 06.10.04, 15:27 Ja jestem Skorpionem a chińskim kotem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skolik Re: Smakosze! Spod jakich jestescie znakow zodiak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.04, 15:32 Widze, że skorpionów tu mnóstwo. Ja też jestem 100% skorpionem i niesamowitym smakoszem. Lubie wszelkie nowinki kulinarne i zapachy krążące po kuchni w trakcie gotowania ( chyba, że ktoś gotuje kalmary ;) ). Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
remediosss Re: Smakosze! Spod jakich jestescie znakow zodiak 06.10.04, 15:46 a ja jestem Baranem, i pewnie dlatego nie lubię baraniny;-)!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pyniek Re: Smakosze! Spod jakich jestescie znakow zodiak IP: 81.210.22.* 06.10.04, 16:01 Jestem Lwem. Odpowiedz Link Zgłoś
saiss Re: Smakosze! Spod jakich jestescie znakow zodiak 06.10.04, 16:52 Byk, wąż i do tego wszystkiego delikatna konwalijka :) PZDR! Odpowiedz Link Zgłoś
cynnamon Lew 06.10.04, 19:52 kolejny Lew...mieso moze być ale przede wszystkim wszelki nabiał...i słodkości i dużo innych rzeczy:)) M. Odpowiedz Link Zgłoś
funana Re: Smakosze! Spod jakich jestescie znakow zodiak 06.10.04, 20:07 Bliźniak - lubię eksperymentować,smakować dziwne i nowe smaki, przepisy bardziej mnie inspirują niż są receptą do wykonania. Odpowiedz Link Zgłoś
stanizak Re: Smakosze! Spod jakich jestescie znakow zodiak 06.10.04, 20:08 Jestem skorpionem, a jadam wszystko co dobrze zrobione. Może być kaszanka, salceson i cebula smażona na boczusiu. Różne potrawy z ziemniaków moich pomysłów ,ale także wyszukane wędliny , mięsa,owoce i owoce morza. Podobnie z napitkami, może być dobry, pewny bimber, ale też cognac brandy,dobre wina.Krótko mówiąc nie grymaszę Odpowiedz Link Zgłoś
pani_ewa Re: Smakosze! Spod jakich jestescie znakow zodiak 06.10.04, 20:14 Jestem RYBĄ. Kocham jeść, uwielbiam gotować. Zjem prawie wszystko, z pominięciem szerszeni, mrówek i wszystkiego co jeszcze żywe. Na topie zawsze u mnie kaczki, gęsi pieczone, śledzie solone, zupy grzybowe, tatar z plędwicy wołowej, zupa gulaszowa, kapuśniak z kiszonej kapusty, kiszone ogórki (kanapka z białym serem z plastrami dobrze czosnkowych kiszonych ogórków- na śniadanie, obiad lub kolację), POMIDORY!!!-do wszystkiego, kasza gryczana - nawet sama, smażone krewetki, fasolka szparagowa zielona cieniutka, żółta płaska - z masełkiem, śliwki węgierki, czereśnie, mandarynki, pieczone ziemniaki nawet w piekarniku z czosnkiem i rozmarynem, placki ziemniaczane - tylko cienkie, kwaśne mleko, kefiry, ser pleśniowy rokpol, pyzy ziemniaczane z mięsem, zupa grzybowa z borowików, barszcz ukraiński, chłodnik litewski, naleśniki - ale tylko cienkie i chrupiące!........ o jezusicku lecę do kuchni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hanna Re: Smakosze! Spod jakich jestescie znakow zodiak IP: 64.213.237.* 06.10.04, 21:32 Zauwazylam, ze jest tu troche ryb. Ta tez-RYBA. I uwierzycie-ryby jadlabym co dziennie-do tego krawetki, owoce morza ogolnie. Do tego kocham wszystkie sery, owoce i warzywa. I chleb-oczywiscie. Moge sie obyc bez miesa. Odpowiedz Link Zgłoś
ampolion Re: Smakosze! Spod jakich jestescie znakow zodiak 07.10.04, 01:06 RAK! A/P Odpowiedz Link Zgłoś