mysiulek08 13.10.04, 07:11 porzadku zakladam nowy watek zdjeciowy, poprzedni troche juz zgubliwy sie zrobil:)) smakosze.blox.pl ******************************* zapraszam na koniec swiata: www.polcom.cl/patagonia www.polcom.cl/zloto Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mysiulek08 link by sie zdal:)) 13.10.04, 08:01 czyli ostatnia linijka w sygnaturce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wanilka Re: SMAKOSZE, dla IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.10.04, 19:44 Cieszę się bardzo, że wkońcu zobaczyłam Cynamoon "na żywo". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: El Padre Re: SMAKOSZE, dla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.04, 20:44 No kurczę... Super jesteście dziewczyny... (i chłopaki też oczywiście) Miło was widzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majka303 ale z was pięknisie !!!!! IP: *.promax.media.pl / *.promax.media.pl 13.10.04, 21:07 ale super pomysł z tymi zdjęciami, jutro poproszę męża żeby mnie nauczył wklejać zdjęcia , "wkleimy " się jutro : my tzn. Jagódka , Karinka i ja czyli Kaśka Pozdrawiam serdecznie! Odpowiedz Link Zgłoś
taka_tam Re: ale z was pięknisie !!!!! 13.10.04, 22:36 wszystkie dziewuchy jak malowanie, rodzynek niczego sobie (rzekłabym rodzynki, ale giezik gdzieś wyparował), potomstwo - krew z mlekiem, no i wszystkie zwierzaki tyż pikne! czyli: przysyłajcie swoje foty! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: El Padre Giezik jest! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.04, 22:46 Tylko musisz zjechać na sam dół, za Liskę i jej kocura i jest napis "pokaż resztę wpisów" klikasz i otwiera się cały blog tyle że od początku. I tam już są wszyscy Odpowiedz Link Zgłoś
lunatica majko303, 13.10.04, 22:42 nie możesz się ot tak po prostu wkleić, jeśli chcesz, żeby twoje zdjęcie się tam pojawiło wyślij w jakimś rozsądnym rozmiarze na gazetowy adres mysiulka08. pzdr, l. Odpowiedz Link Zgłoś
poughkeepsie Re: SMAKOSZE, dla 14.10.04, 07:26 zdjęcia super :) mam tylko w przypadku Cynamoon dylemt która z postaci to ona, a które dzieciątko ;-) jak się dorobię jakiegoś swojego przyzwoitego to też Was postraszę, hihi :) a w ogóle to super pomysł :) pzdr, P. Odpowiedz Link Zgłoś
majka303 Re: SMAKOSZE, dla 14.10.04, 07:36 obejrzałam zdjęcia jeszcze raz ! Jak wrócę do domu zaraz zabieram się do poszukiwań swojego zdjęcia, a tak poza tym, to niezmiernie się cieszę, że mogę się znaleźć w takim miłym towarzystwie ! P.S. Ostatnio Was troszkę zdradzam na forum fitness Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nobullshit Mysiulku, jakie śliczne... IP: *.spray.net.pl / *.spray.net.pl 14.10.04, 11:50 ...zakładki zrobiłaś. Z naszego skromnego przedsięwziątka robi się cacuszko, cudeńko i cymesik. Odpowiedz Link Zgłoś
dziuunia Re: Mysiulku, jakie śliczne... 14.10.04, 11:53 Bardzo ładnie wyglądają te zakładki,blog wygląda teraz tak 'profesjonalnie' ;) Odpowiedz Link Zgłoś
babeczkaa Re: Mysiulku, jakie śliczne... 14.10.04, 13:23 super Mysiulku wygląda teraz blox smakoszy!!! Grastulacje,dziękuję tez, że w zakładkach znalazł się link do moich skromnych przedsięwzięć kuchennych,pozdrowionka Babeczkaa Odpowiedz Link Zgłoś
dziuunia Re: Mysiulku, jakie śliczne... 14.10.04, 21:45 Ja oczywiście też bardzo dziękuję za zakładkę ze mną :) Odpowiedz Link Zgłoś
krasnowo Mysiulku! 14.10.04, 13:09 Chwała Ci za tego bloga ! Tak się cieszę, że mogę sobie wszystkich pooglądać ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siostraheli Re: Mysiulku! IP: 157.25.138.* 14.10.04, 13:13 Super, tylko giezik sie calkiem rozplynal w pomaranczowej mgle... Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: Przysyłajcie więcej 14.10.04, 22:44 Zgodnie z zyczeniem dzieciaki dodane do albumu. Hm.. tyle, ze teraz jestes w nim mlodsza od swojego potomstwa :) ******************************* www.polcom.cl/patagonia www.polcom.cl/zloto smakosze.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: SMAKOSZE, dla 14.10.04, 20:16 sie, ze Wam sie podoba:)) Wieksze podziekowania naleza sie MD, koniec koncow to On nadaje temu ostatni szlif:)) Cynamooniatko zostalo dodane:) Niestety cos sie dzieje z poczta, wiadomosci dochodza, ale jakos nie chca wychodzic, oby to bylo tylko chwilowe. ******************************* www.polcom.cl/patagonia www.polcom.cl/zloto smakosze.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
lis_ka Re: SMAKOSZE, dla 14.10.04, 20:27 Mysiulku, a mogłabyś zapytać MD jak z zasobów wyrzucić zdjęcia? Bo zapchałam sobie zasoby i nie umiem tego skasować. Merci L PS Cudny pomysł z tymi zdjęciami. Wszyscy tacy ciepli, zupełnie jakby przybyło mi wielu nowych (i fajnych!) znajomych:) Odpowiedz Link Zgłoś
babeczkaa Re: SMAKOSZE, dla 14.10.04, 20:56 co B. prawda to nie było do mnie, ale wchodzisz w zasoby i tam ptaszkiem zaznaczasz te fotki, które chcesz skasować i potem na dole jet opcja skasuj zaznaczone czy jakoś tak, mam nadzieję że się uda,pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: SMAKOSZE, dla 14.10.04, 22:48 Dokladnie jak napisala Babeczkaa. Zwracaj tez uwage na rozmiary fotek, bo czesto przy nieco mniejszych wymiarach czy wiekszej kompresji wejdzie Ci kilka razy tyle co masz. MD ******************************* www.polcom.cl/patagonia www.polcom.cl/zloto smakosze.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ela.tu-i-tam Re: SMAKOSZE, dla 14.10.04, 22:44 Mysiulku, ale piekny album ! Dzieki Wam wszystkim za zdjecia, wyglada przepieknie. Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: Mysiulku, posylam Ci dwie fotki na @gazeta.pl 14.10.04, 22:50 Posylaj, posylaj, jak nie dojdzie to bedziem reklamowac :) ******************************* www.polcom.cl/patagonia www.polcom.cl/zloto smakosze.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ela.tu-i-tam Re: Mysiulku, posylam Ci dwie fotki na @gazeta.pl 14.10.04, 23:01 Poszlo ! Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: Mysiulku, posylam Ci dwie fotki na @gazeta.pl 14.10.04, 23:09 Doszlo. Praca w toku :) ******************************* www.polcom.cl/patagonia www.polcom.cl/zloto smakosze.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nobullshit Re: Mysiulku, posylam Ci dwie fotki na @gazeta.pl IP: *.spray.net.pl / *.spray.net.pl 15.10.04, 00:12 Ja tylko mam nadzieję, że Ela posłała siebie samą, a nie zapis fotograficzny spotkania w Casablance. Jeśli na którymś jestem, proszę zasłonić mi twarz gustownym czarnym kwadracikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: Mysiulku, posylam Ci dwie fotki na @gazeta.pl 15.10.04, 06:25 Casablanki nie ma, za biustem czekamy, a bialych podkoszulkow tu dostatek, czyli cos wymiana chinsko-ojczyzniana szwankuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
emka_1 czy 15.10.04, 00:53 mnie sie wydaje, czy kotek jest więcej niż kotów ? no bo męska dwunożna reprezentacja, wiadomo, w mniejszości:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nobullshit Re: czy IP: *.spray.net.pl / *.spray.net.pl 15.10.04, 01:16 Tego nie wiem, ale niewątpliwie kotów jest więcej niż psów!!! Średnio na temat - usiłowałam dziś kupić zwykły biały T-shirt, bo w zakładzie, gdzie mi będą nanosić czosnek, kazali przynieść własny (w sumie lepiej), no i guzik. Nie było. W całym centrum hadlowym. Ale kiedy już go kupię i znajdzie się na nim "I czosnek forum kuchnia", to każę sobie sfotografować biust (albo bust) i poślę zdjęcie do Mysiulka. Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 IWU 16.10.04, 07:31 z lekkim opoznieniem, ale juz jestes w doborowym towarzystwie :) ******************************* www.polcom.cl/patagonia www.polcom.cl/zloto smakosze.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cynamoon Re: IWU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 09:12 Nie dosc, ze wszyscy niemal maja kota, to jeszcze chyba kazda corka nazywa sie Ola (moja tez) ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: El Padre Re: IWU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 11:19 Mój też:)))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela.tu-i-tam Re: IWU IP: *.w83-114.abo.wanadoo.fr 16.10.04, 14:30 > Nie dosc, ze wszyscy niemal maja kota, to jeszcze chyba kazda corka nazywa sie > Ola (moja tez) ;-))) Nie jest az tak jednolicie - moje dzieci maja na imie Charlotte, Michel i Claire ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cat-lover Re: do Mysiulka IP: *.snvacaid.dynamic.covad.net 22.10.04, 18:09 Mysiulku-wyslalam Ci zdjecie Dixie /bez ucha/ na nasza stronke smakoszy! Dzieki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nobullshit Re: SMAKOSZE, dla IP: *.spray.net.pl / *.spray.net.pl 22.10.04, 23:09 A ja już mam koszulkę z napisem "I love forum kuchnia", tylko muszę się komuś podstawić biustem pod obiektyw aparatu cyfrowego. Odpowiedz Link Zgłoś