Dodaj do ulubionych

Napoje alkoholowe

IP: *.chello.pl 02.02.03, 17:01
Czy znacie jakies dobre piwo ktorym mozna sie ,,szybko" upic?????????
Wiem,ze to moze glupio brzmiec ale mowie na serio !
Obserwuj wątek
    • Gość: aniela Re: Napoje alkoholowe IP: *.acn.waw.pl 02.02.03, 17:06
      piwo z dodatkiem wodki (dolewanej przy nieuwadze pijacego)
    • buzi1 Re: Napoje alkoholowe 08.02.03, 06:14
      Uwazam ze piwem nie mozna sie upic.Sproboj wodki,szkockiej itp.Od piwa rosnie
      tylko brzuch.
      • Gość: aniela Re: Napoje alkoholowe IP: *.acn.waw.pl 08.02.03, 13:36
        otoz dementuje wiadomosc jakoby piwem nie mozna bylo sie upic. wlasnym
        przykladem dementuje i proch obracam teorie powyzsza, ktora klamliwa jest.
        • Gość: Niech Re: Napoje alkoholowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.03, 13:43
          Aniela upija sie nawet widokiem butelki po piwie. A na widok kapsla zatacza sie
          smiesznie...
          • Gość: ainela Re: Napoje alkoholowe IP: *.acn.waw.pl 08.02.03, 13:47
            a poczuwszy zapach natychmiast pod stol wpadam. wypisz wymaluj ja.
            • miltonia Re: Napoje alkoholowe 09.02.03, 13:00
              To Ty Aniela niekosztowna w eksploatacji jesteś. I pewnie dzięki temu czasami
              miewasz na bilet do teatru.
              • Gość: Niech Re: Napoje alkoholowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.03, 13:23
                Teraz jest jeszcze lepiej. Wystarczy wymowic przy niej wyraz "piwo", a juz ma
                kaca.
                • Gość: plooshack Re: Napoje alkoholowe IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.02.03, 14:18
                  Wy tu śmichy a Anieli a milenkaa problem ma. Proponuję 4*Dębowe, powinno
                  wystarczyć. Piwo - moim zdaniem - niezłe, a ilość wystarczająca.

plooshack
                  • Gość: Niech Re: Napoje alkoholowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.03, 14:34
                    Jak ona wypije 4 x Debowe to sie w dab przemieni. Proponuje 1 x Miller Lite.
                    • Gość: plooshack Re: Napoje alkoholowe IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.02.03, 14:48
                      to ona taka mientka jest?

plooshack
                      • Gość: plooshack Re: Napoje alkoholowe IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.02.03, 15:04
                        ja o tych 4 Dębowych, bo ja to zdegenerowany jestem. Dla mnie 3 Dębowe to jak
                        espresso na śniadanko: stawia na nogi i dodaje energii. To już takie stadium,
                        niestety.

plooshack

Do Niecha: Ty się gdzieś w świat wybierasz ponoć, ale będziesz TU dalej, tak?

• Gość: Niech Re: Napoje alkoholowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.03, 16:08
                          Czasami jednak nie, bo w Syrii i Libanie trudno o kontakt z sieciowym swiatem
                          (w Libanie przez kawiarenki, ale ja tam bede do innych kawiarni chodzil). W
                          Rosji place za kazda minute, wiec nie bede rodziny narazal na koszty. A poza
                          tym mam juz dosc forum (nie bierz tego do siebie), tu jakis wirtualne hybrydy
                          siedza, myslalem ze to cos jak telefon z obrazkami, a to zaklad dla czubow.
                • Gość: aniela Re: Napoje alkoholowe IP: *.acn.waw.pl 09.02.03, 17:23
                  Gość portalu: Niech napisał(a):

> Teraz jest jeszcze lepiej. Wystarczy wymowic przy niej wyraz "piwo", a juz
                  ma
                  > kaca.

cenie sobie Twoje nieco przerafinowane poczucie humoru, naprawde. fakt ze sie
                  nie smieje z wybrednych tych zarcikow nie ma tu nic do rzeczy. nicanic.

a. w gorsecie dobrych manier
              • Gość: aniela Re: Napoje alkoholowe IP: *.acn.waw.pl 09.02.03, 16:29
                do teatru chodze wylacznie na zaproszenie. szkoda mi an bilet ;)
                • tradycja1 Re: Napoje alkoholowe 09.02.03, 16:38
                  Dobrze Aniela ze Ci czasu nie szkoda.
                  • Gość: aniela Re: Napoje alkoholowe IP: *.acn.waw.pl 09.02.03, 17:05
                    a czy to prawda ze czas to pieniadz?
                    • Gość: Niech Re: Napoje alkoholowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.03, 17:27
                      Twoj pewnie nie. To tez byl anielko olabogo dowcip, ktory takze ofiarowalem ci
                      za darmo, jak tez i twoje teatralne wojaze. Takze tym razem nie oczekuje
                      usmiechu z twej strony, bo ja smieje sie za siebie i za ciebie czytajac twoje
                      lisciki. Aha, i jeszcze za znajomych.
                      • Gość: aniela Re: Napoje alkoholowe IP: *.acn.waw.pl 09.02.03, 17:30
                        aha fakt. najtaniej wychodzi zabawa cudzym kosztem.
                        o czym bez urazy, a.
                        • Gość: Niech Re: Napoje alkoholowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.03, 17:37
                          To ty nie masz funduszy, lub tez nie chcesz ich nadaremnie tracic. Nawet
                          smiechu nie masz.
                          • Gość: aniela Re: Napoje alkoholowe IP: *.acn.waw.pl 09.02.03, 17:39
                            szybkie wnioski sa najczesciej pochopne.
                          • Gość: aniela Re: Napoje alkoholowe IP: *.acn.waw.pl 09.02.03, 17:39
                            a smieje sie wylacznie z rzeczy smiesznych
                            • Gość: Niech Re: Napoje alkoholowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.03, 17:40
                              Szybkie wnioski to najczesciej te oczywiste. Szkoda, ze nie dane jest ci czasem
                              posmiac sie z siebie.
                              Z uraza, a jakze.
                              • Gość: aniela Re: Napoje alkoholowe IP: *.acn.waw.pl 09.02.03, 17:47
                                dane mi jest. ale cenie umiar
                                • Gość: Niech Re: Napoje alkoholowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.03, 17:51
                                  To widac. Powyzej.
                                  • Gość: aniela Re: Napoje alkoholowe IP: *.acn.waw.pl 09.02.03, 17:52
                                    gut.
                                    • Gość: Niech Re: Napoje alkoholowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.03, 17:53
                                      Pozyjemy...
                                      • miltonia Re: Napoje alkoholowe 09.02.03, 17:56
                                        Aniela, czy Ty nie przesadzasz z tym umiarem?
                                        • Gość: Niech Re: Napoje alkoholowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.03, 18:02
                                          Tylko w piecu bez umiaru sie wygrzewa. Widocznie ma dostep za darmo.
                                          • Gość: aniela Re: Napoje alkoholowe IP: *.acn.waw.pl 09.02.03, 18:05
                                            miltonia, nie pytaj mnie, niecha pytaj bo wie lepiej ;)
                                            • Gość: Niech Re: Napoje alkoholowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.03, 18:09
                                              Nadal z uraza, ale z coraz wieksza. Pani zapewnie nie lubi jak jej sie
                                              przeszkadza, ale czyz samotnosc nie jest wlasnie stanem pozadanym dla niej?
                                              • Gość: aniela Re: Napoje alkoholowe IP: *.acn.waw.pl 09.02.03, 18:19
                                                swiadoma traconych korzysci pozwole sobie zaprzestac wymieniania sie
                                                blyskotliwymi myslami, pozostajac z szacunkiem jednak,a.
                                                • Gość: Niech Re: Napoje alkoholowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.03, 18:22
                                                  Blyskotliwe mysli to (moze) u pani, ja mam tylko kamyczki w sreberkach. Prosto
                                                  z nerek. Wygladaja podobnie, zalety podobne, dobrze o ofiarujacym podobnie
                                                  swiadcza, a tanie sa, meczyc sie specjalnie nie trzeba zeby je darowac i strata
                                                  niewielka.
                                                  • tradycja1 Re: Napoje alkoholowe 09.02.03, 18:23
                                                    Niech -sprawdz skrzynke.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka