GoĹÄ: milenkaa IP: *.chello.pl 02.02.03, 17:01 Czy znacie jakies dobre piwo ktorym mozna sie ,,szybko" upic????????? Wiem,ze to moze glupio brzmiec ale mowie na serio ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: aniela Re: Napoje alkoholowe IP: *.acn.waw.pl 02.02.03, 17:06 piwo z dodatkiem wodki (dolewanej przy nieuwadze pijacego) Odpowiedz Link Zgłoś
buzi1 Re: Napoje alkoholowe 08.02.03, 06:14 Uwazam ze piwem nie mozna sie upic.Sproboj wodki,szkockiej itp.Od piwa rosnie tylko brzuch. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: aniela Re: Napoje alkoholowe IP: *.acn.waw.pl 08.02.03, 13:36 otoz dementuje wiadomosc jakoby piwem nie mozna bylo sie upic. wlasnym przykladem dementuje i proch obracam teorie powyzsza, ktora klamliwa jest. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Niech Re: Napoje alkoholowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.03, 13:43 Aniela upija sie nawet widokiem butelki po piwie. A na widok kapsla zatacza sie smiesznie... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ainela Re: Napoje alkoholowe IP: *.acn.waw.pl 08.02.03, 13:47 a poczuwszy zapach natychmiast pod stol wpadam. wypisz wymaluj ja. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Napoje alkoholowe 09.02.03, 13:00 To Ty Aniela niekosztowna w eksploatacji jesteś. I pewnie dzięki temu czasami miewasz na bilet do teatru. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Niech Re: Napoje alkoholowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.03, 13:23 Teraz jest jeszcze lepiej. Wystarczy wymowic przy niej wyraz "piwo", a juz ma kaca. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: plooshack Re: Napoje alkoholowe IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.02.03, 14:18 Wy tu śmichy a Anieli a milenkaa problem ma. Proponuję 4*Dębowe, powinno wystarczyć. Piwo - moim zdaniem - niezłe, a ilość wystarczająca. plooshack Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Niech Re: Napoje alkoholowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.03, 14:34 Jak ona wypije 4 x Debowe to sie w dab przemieni. Proponuje 1 x Miller Lite. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: plooshack Re: Napoje alkoholowe IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.02.03, 14:48 to ona taka mientka jest? plooshack Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: plooshack Re: Napoje alkoholowe IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.02.03, 15:04 ja o tych 4 Dębowych, bo ja to zdegenerowany jestem. Dla mnie 3 Dębowe to jak espresso na śniadanko: stawia na nogi i dodaje energii. To już takie stadium, niestety. plooshack Do Niecha: Ty się gdzieś w świat wybierasz ponoć, ale będziesz TU dalej, tak? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Niech Re: Napoje alkoholowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.03, 16:08 Czasami jednak nie, bo w Syrii i Libanie trudno o kontakt z sieciowym swiatem (w Libanie przez kawiarenki, ale ja tam bede do innych kawiarni chodzil). W Rosji place za kazda minute, wiec nie bede rodziny narazal na koszty. A poza tym mam juz dosc forum (nie bierz tego do siebie), tu jakis wirtualne hybrydy siedza, myslalem ze to cos jak telefon z obrazkami, a to zaklad dla czubow. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: aniela Re: Napoje alkoholowe IP: *.acn.waw.pl 09.02.03, 17:23 Gość portalu: Niech napisał(a): > Teraz jest jeszcze lepiej. Wystarczy wymowic przy niej wyraz "piwo", a juz ma > kaca. cenie sobie Twoje nieco przerafinowane poczucie humoru, naprawde. fakt ze sie nie smieje z wybrednych tych zarcikow nie ma tu nic do rzeczy. nicanic. a. w gorsecie dobrych manier Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: aniela Re: Napoje alkoholowe IP: *.acn.waw.pl 09.02.03, 16:29 do teatru chodze wylacznie na zaproszenie. szkoda mi an bilet ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Napoje alkoholowe 09.02.03, 16:38 Dobrze Aniela ze Ci czasu nie szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: aniela Re: Napoje alkoholowe IP: *.acn.waw.pl 09.02.03, 17:05 a czy to prawda ze czas to pieniadz? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Niech Re: Napoje alkoholowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.03, 17:27 Twoj pewnie nie. To tez byl anielko olabogo dowcip, ktory takze ofiarowalem ci za darmo, jak tez i twoje teatralne wojaze. Takze tym razem nie oczekuje usmiechu z twej strony, bo ja smieje sie za siebie i za ciebie czytajac twoje lisciki. Aha, i jeszcze za znajomych. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: aniela Re: Napoje alkoholowe IP: *.acn.waw.pl 09.02.03, 17:30 aha fakt. najtaniej wychodzi zabawa cudzym kosztem. o czym bez urazy, a. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Niech Re: Napoje alkoholowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.03, 17:37 To ty nie masz funduszy, lub tez nie chcesz ich nadaremnie tracic. Nawet smiechu nie masz. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: aniela Re: Napoje alkoholowe IP: *.acn.waw.pl 09.02.03, 17:39 szybkie wnioski sa najczesciej pochopne. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: aniela Re: Napoje alkoholowe IP: *.acn.waw.pl 09.02.03, 17:39 a smieje sie wylacznie z rzeczy smiesznych Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Niech Re: Napoje alkoholowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.03, 17:40 Szybkie wnioski to najczesciej te oczywiste. Szkoda, ze nie dane jest ci czasem posmiac sie z siebie. Z uraza, a jakze. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: aniela Re: Napoje alkoholowe IP: *.acn.waw.pl 09.02.03, 17:47 dane mi jest. ale cenie umiar Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Niech Re: Napoje alkoholowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.03, 17:51 To widac. Powyzej. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Niech Re: Napoje alkoholowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.03, 17:53 Pozyjemy... Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Napoje alkoholowe 09.02.03, 17:56 Aniela, czy Ty nie przesadzasz z tym umiarem? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Niech Re: Napoje alkoholowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.03, 18:02 Tylko w piecu bez umiaru sie wygrzewa. Widocznie ma dostep za darmo. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: aniela Re: Napoje alkoholowe IP: *.acn.waw.pl 09.02.03, 18:05 miltonia, nie pytaj mnie, niecha pytaj bo wie lepiej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Niech Re: Napoje alkoholowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.03, 18:09 Nadal z uraza, ale z coraz wieksza. Pani zapewnie nie lubi jak jej sie przeszkadza, ale czyz samotnosc nie jest wlasnie stanem pozadanym dla niej? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: aniela Re: Napoje alkoholowe IP: *.acn.waw.pl 09.02.03, 18:19 swiadoma traconych korzysci pozwole sobie zaprzestac wymieniania sie blyskotliwymi myslami, pozostajac z szacunkiem jednak,a. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Niech Re: Napoje alkoholowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.03, 18:22 Blyskotliwe mysli to (moze) u pani, ja mam tylko kamyczki w sreberkach. Prosto z nerek. Wygladaja podobnie, zalety podobne, dobrze o ofiarujacym podobnie swiadcza, a tanie sa, meczyc sie specjalnie nie trzeba zeby je darowac i strata niewielka. Odpowiedz Link Zgłoś