Dodaj do ulubionych

Haslo Winiary

11.02.05, 19:18
Przepraszam za lekko komercyjny watek, ale czy ktos moze mi pomoc z moim problemem? Uzbieralem wymagana ilosc opakowan po kostkach Winiary i chce wyslac w konkursie Bulionerzy. Tam jest zadanie. Trzeba dokoczyc haslo: Winiary, dobre pomysly, ... smak. I nie wiem czy ma to byc 'dobry' czy moze 'lepszy'? Jezeli mnie pamiec nie myli to na poczatki mieli ten pierwszy przymiotnik a pozniej zmienili na drugi, ale juz sam nie wiem.
Pomozcie:) z gory dziekuje za zainteresowanie:)
Obserwuj wątek
    • Gość: ;-) Re: Haslo Winiary IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 19:28
      Czlowieku uzywasz kostek rosolowych i przychodzisz na forum Kuchnia? KOSTEK?!
      Grzeszysz! ;-) Ale nie martw sie, bo ja tez, tylko dalem sie poniesc aktualnej
      atmosferze tego forum ;-) Tam powinno byc "lepszy" o ile mnie pamiec nie myli.
      • olus_stad Re: Haslo Winiary 12.02.05, 11:10
        Dzieki:)
        • siostraheli Re: Haslo Winiary 12.02.05, 20:23
          wlasnie to jest tak, jak piszesz: najpierw bylo dobry a potem lepszy. Aktualnie
          obowiazuje: lepszy.
          • Gość: aneta Re: Haslo Winiary IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 22:47
            tzn, ze z moim sluchem jednak wszystko w porzadku, bo bardzo sie zdziwilam
            kiedys jak zaczeli spiewac "lepszy", zglupialam wtedy bo bylam przekonana, ze
            bylo wczesniej "dobry" (no i chyba bardziej nawet pasowalo), a brat sie ze mna
            klocil, ze od poczatku tak bylo.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka