Gość: WIKTORIA IP: *.jpk.pl / *.rotmanka.jpk.pl 22.03.05, 23:22 co proponujecie??bo juz prawie 24... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marghe_72 Re: jestem glodna 22.03.05, 23:28 szklanka mleka i spac?:) ja tam własnei pzoarłam muffina i zagryzłam 400 ml jogurtem naturalnym hihih Odpowiedz Link Zgłoś
ampolion Re: jestem glodna 23.03.05, 01:20 A ja właśnie przegryzam tortilla chips z salsą. Ale u mnie to 7:21 PM. Odpowiedz Link Zgłoś
jarek_zielona_pietruszka Re: jestem glodna 22.03.05, 23:29 nic specjalnego ani ciężkiego buziaczek wieprzowy z chrzanem do tego kapusta ugotowana na tym buziaczku, najlepszy jest guziczek i do tego mnóstwo dobrego chrzanu mniam. może być z chlebem lub kajzerką, a do picia piwko. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Panna Andzia Re: jestem glodna IP: *.fbx.proxad.net 22.03.05, 23:32 Boszsz, chcesz dziewczyne zabic ??? Odpowiedz Link Zgłoś
luego Re: jestem glodna 22.03.05, 23:36 Maly kanapek z serkiem i plasterkami gotowanej marchewki (to moj zimowy wynalazek zamiast falszywych bezsmakowych ogorkow i pomidorow). Na to jakis sosik i suszone ziolka... Hmm, glodna jestem! :) Odpowiedz Link Zgłoś
coralin Re: jestem glodna 22.03.05, 23:39 Zjadłam przed chwilą kanapkę z twarogiem i suszonym pomidorem. Mniam. I nie wierzę tym którzy mówią, że nie jada sie po 18. Za chuda chyba jestem . Planuję przytyć przez święta ze 2 kilo. Odpowiedz Link Zgłoś
jarek_zielona_pietruszka Re: jestem glodna 22.03.05, 23:43 no i oto chodzi kochanego ciałka nigdy nie jest za dużo - zawsze tak mawiam swojej żonie. a co do buziaczka to najlepsza będzie jutro galaretka z borowikiem marynowanym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jez Re: jestem glodna IP: *.dial.proxad.net 22.03.05, 23:49 Na kromce bialego pieczywa losos wedzony a na nim bardzo cienko pokrojone jablko. Doskonale, troche dziwnie polaczenie ale zaskakujaco dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
jarek_zielona_pietruszka Re: jestem glodna 23.03.05, 00:14 ja osobiście wolałbym zamiast jabłka odrobinę czarnego lub czerwonego kawioru strzępek cytryny lub limonki 2-3 krople oleju z pestek winogron, kilka kropel cytryny, troszkę masła łososiowego albo pasty łososiowej (dla dietetyków na bazie twarożku z niewielką ilością czosnku) no i oczywiście na wierzchu oliwka ale tylko dla ozdoby no chyba, że ktoś lubi ja zawsze wyrzucam. ale życzę smacznego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jez Re: jestem glodna IP: *.dial.proxad.net 23.03.05, 00:28 Ale to wszystko o czym piszesz jest znane i dosyc banalne. A wlasnie polaczenie z jablkiem stanowi nowe polaczenie i nowy smak dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
paprotka-gd Re: jestem glodna 22.03.05, 23:46 Jeżeli masz w lodówce tylko światło to je pochłoń na dobranoc , jeżeli w Twoim domu nie ma nic co by nadawałało się do konsumcji to pomyśl czemu tak się stało ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WIKTORIA Re: jestem glodna IP: *.jpk.pl / *.rotmanka.jpk.pl 22.03.05, 23:53 swiatelko...?jakzem ja spragniona...i te lososie i serki...borowiki.ja zem sama i taka glodna...przyscijcie mi chociaz FRYTKI...bog zaplac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WIKTORIA Re: jestem glodna IP: *.jpk.pl / *.rotmanka.jpk.pl 22.03.05, 23:54 a najlepiej piwko i faceta co swietnie gotuje Odpowiedz Link Zgłoś
paprotka-gd Re: jestem wygodna 23.03.05, 00:08 Wiktoria i lubię prowokować , nie chcę spac i jestem znudzona...... tak ? śnij o świetnym kucharzu i niech spełni twe kaprysy np zapodając piwo Odpowiedz Link Zgłoś
paprotka-gd Re: Bambus 23.03.05, 00:26 a czemu nie proste ? w moich snach notorycznie odwiedzam cukiernie , delektuję sie zapachem aromatycznej kawy i pochłaniam ciacho z kremem , a wcale na co dzień nie jestem na żadnej diecie Odpowiedz Link Zgłoś
dziuunia Re: jestem glodna 23.03.05, 00:22 Gość portalu: WIKTORIA napisał(a): > a najlepiej piwko i faceta co swietnie gotuje Wyśpij się,a rano zamów sobie pizzę,Tino na rynku już od 9 czynne ;P Odpowiedz Link Zgłoś
bambus24 Re: jestem glodna 23.03.05, 01:30 zjadlam banana i puszke tunczyka-takie sobie,ale przynajmniej nie burczy mi w brzuchu.ide spac bo rano musze wstac-ale mi sie zrymowalo:-)dobranoc smakosze nocnych podjadek!napiszcie cos na jutro bo pewnie znow mnie najdzie!buziaki! Odpowiedz Link Zgłoś
jarek_zielona_pietruszka Re: jestem glodna 23.03.05, 01:36 nie no rano to trzeba się najeść do syta aby mieć siłę na cały dzień. kromka pumpernikla lub pieczywa pełnoziarnistego (piekłem taki dwa dni tenu jeszcze jest dobry) z masłem 82% do tego plasterek wędliny i delikatnie posłodzona herbata, no może jeszce troszkę twarożku z rzodkiewką lub szczypiorkiem posypanego grubo mielonym pieprzem i odrobiną gałki. w końcu trzeba dbać o linię pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś