roseanne 12.05.05, 18:11 pomylilam puszki myslalam ze mleko :P otworzylam, bo chcialam sobie dolac do kawy a tu jakas tlusta breja, co ja mam z ta substancja niepewna zrobic? wykorzystywal ktos? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
j-lee Re: cream of coconut? 12.05.05, 18:15 wpisz mleczko kokosowe w wyszukiwarkę.... masa rzeczy na FK Odpowiedz Link Zgłoś
roseanne Re: cream of coconut? 12.05.05, 18:16 sek w tym ,ze to nie jest mleczko! Odpowiedz Link Zgłoś
allexamina Re: cream of coconut? 12.05.05, 18:25 Roseanne, smietanka kokosowa rozni sie od mleczka kokosowego stosunkiem wody do owocu. W mleku (chyba) stosunek wody do owocu jest 1:1, w smietance 1:3 czy 1:4. Jesli ta smietanka ktora kupilas jest nieslodzona, po prostu dodaj wody az osiagnie konsystencje mleka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xena Re: cream of coconut? IP: *.access.telenet.be 12.05.05, 18:30 ja mam cocoscreme w postaci mydla . Doslownie tak wyglada jak kostka mydla Mozna zeskrobywac, odcinac i dokladac do sosow czy zupy jest bardzo dobre kokosowy smak , slodkie nie jest Mysle , ze lepsze od mleka bo nie psuje sie i moze dlugo przetrwac w lodowce Odpowiedz Link Zgłoś