Gość: arek IP: *.dag.pl / *.crowley.pl 19.05.05, 23:04 "Chodzi ostatnio za mna gorace kakao". W zwiazku z tym dwa pytania. Jakie polecacie kakao? Ktore najwyzej oceniacie pod wzgledem smakowym na rynku polskim? Arek www.czekoladaklub.host24.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
izunia6 Re: Jakie polecacie kakao 20.05.05, 10:00 Decomorreno, a najlepiej dodać do niego kostkę mlecznej wedla! ale to na długie jesienne wieczory! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natalicja Re: Jakie polecacie kakao IP: *.autocom.pl 21.05.05, 23:04 Deccomoreno. zdaje sie tak, sie to pisze. Zdecydowanie NIE Wawel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka_U2 Re: Jakie polecacie kakao IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.05, 23:05 deccomoreno, tylko i wyłącznie! ja lubie z bita śmietanką, wściekle gorące :P Odpowiedz Link Zgłoś
maga785 Re: Jakie polecacie kakao 21.05.05, 23:35 Kakao Milki z bita smietana.Po prostu pycha! Odpowiedz Link Zgłoś
ampolion Re: Jakie polecacie kakao 22.05.05, 01:16 Osobiście? To: www.isam.is/myndir/matvara/hersheys/hersh_cocoa226.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aragosta Re: Jakie polecacie kakao IP: *.crowley.pl 22.05.05, 09:19 VAN HOUTEN z holandii Odpowiedz Link Zgłoś
edavenpo Re: Jakie polecacie kakao 22.05.05, 12:58 Van Houten jest faktycznie b. dobre. Organic Green and Black to moje ulubione Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cynamoon Re: Jakie polecacie kakao IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.05, 13:09 Z normalnie dostepnych w Polsce- Wedel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mela Re: Jakie polecacie kakao IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.05, 15:13 Decomoreno LEPSZE !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: Jakie polecacie kakao IP: *.jci.com 24.05.05, 17:17 to jest faktycznie dobre polecam tez Ghirardelli jezeli jest dostepne www.ghirardelli.com/products_bakecocoa2.html Odpowiedz Link Zgłoś
sinistra80 Re: Jakie polecacie kakao 23.05.05, 16:02 Tylko Wedel. Podczas ostatnich zakpów dokonywanych w ekspresowym tempie, moja Mamam pomyliła się i wzięła Gellwe. Produkty tej firmy są, zawzyczaj, marniutkie, więc ich nie kupujemy. Zorientowałyśmy się dopiero w domu, co za "wynalazek" kupiłyśmy. Trzeba był zużyć- i tu zaskoczenie, bo kakao okazało się całkiem niezłe. Odpowiedz Link Zgłoś
cynamoon6 Re: Sinistro, 23.05.05, 20:07 A kolor mialo ok? Bo moja mama tez ostatnio przez pomylke kupila Gellwe. Smak mialo dziwny, ale nawet mi smakowalo, tylko kolor byl jakis taki bury... Odpowiedz Link Zgłoś
sinistra80 Re: Cynamoon, 24.05.05, 16:35 Kolor też był właściwy, o dziwo. U mnie kakao służy do robienia murzynka, ale sypię go sporo, więc jego jakość nie jest bez znaczenia. Z Gellwe ciasto wyszło pyszne, jak zwykle. Kiedyś, w ramach wypróbowania zakupiłyśmy Lider Price- porażka, powędrowało do kosza. Jest kilka niezych prodóktów z tej private label (tak się to pisze?), ale kakao do nich nie należy. Odpowiedz Link Zgłoś