Gość: pepe IP: *.crowley.pl 30.05.05, 19:05 jakie znacie najgorsze restauracje w Polsce, ktore omijac, nie jesc w nich pod zadnym pozorem. Ja znam kilka: - Cristal w Gdańsku - Sfinks (w kazdym miescie) jeszcze kilka znalazloby sie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
orissa Re: najgorsze restauracje 30.05.05, 19:10 Gość portalu: pepe napisał(a): > - Cristal w Gdańsku Cristal jeszcze istnieje? > - Sfinks (w kazdym miescie) Sfinks to nawet nie powinien być klasyfikowany jako restauracja :) Niestety polecić mogę tylko dobre, o tych istnieniu tych złych zapomninam zaraz po tym, jak się na nie natnę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepe Re: najgorsze restauracje IP: *.crowley.pl 30.05.05, 19:12 tak Cristal istnieje :) Odpowiedz Link Zgłoś
orissa Re: najgorsze restauracje 30.05.05, 19:14 Gość portalu: pepe napisał(a): > tak Cristal istnieje :) A pączki niedaleko Cristala? Qrcze, mam rzut beretem do Wrzeszcza a nie byłam tam całe wieki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepe Re: najgorsze restauracje IP: *.crowley.pl 30.05.05, 19:17 paczki chyba tez..., ale glowy nie dam Odpowiedz Link Zgłoś
jotcha Re: najgorsze restauracje 30.05.05, 20:27 istnieją, istnieją, a jakże........:)) Odpowiedz Link Zgłoś
sabba co z tym sfinksem? 30.05.05, 21:11 bylam tam raz, nie zatrulam sie, samowalo nie najgorzej, mialo dobry wyglad, bylo to jakies 3 lata temu. czy to taki inny mcdonalds i ja tego nie zauwazylam???? Odpowiedz Link Zgłoś
very_martini Re: co z tym sfinksem? 30.05.05, 21:58 a ja wpadam czasem, bo uważam, że lepszy sfinks bez pretensji niż restauracja z pretensjami serwująca zupę gotowaną na kostce bulionowej, co się zdarza nader często. W sfinksie taką zupę rozumiem, w prawdziwej restauracji już nie bardzo. Ale sfinks zszedł na psy, to swoją drogą. Pamiętam pierwszy sfinksowy lokal w Łodzi na Piotrkowskiej, dobre 10 lat temu... 16%VOL 22%VAT -- takie tam... forum homeopatia Odpowiedz Link Zgłoś
nxo Re: co z tym sfinksem? 30.05.05, 22:42 Sfinks to mniej wiecej poziom Constaru. Radze omijac z daleka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marghe_72 Re: najgorsze restauracje IP: *.acn.waw.pl 30.05.05, 22:01 w-wa Living room (chciaz moze po remoncie cos sie zmieniło... oby kucharz) Odpowiedz Link Zgłoś
wydra10 Re: najgorsze restauracje 30.05.05, 22:05 Warszawa Tawerna Sowa Proponuję jako cel wycieczki dla tych, co marzą - komuno wróć Odpowiedz Link Zgłoś
monia_77 Gdańsk 31.05.05, 15:04 Jezeli ktos jest bardzo glodny i chce zjesc cos przyzwoitego typu ciepla kanapka na sniadanie, chociaz pozycja menu chyba nie miala tu znaczenia to bardzo odradzam w knajpie - "Cuda Wianki" ul. Lektykarska 1/2, Gdańsk. To jest miejsce w ktorym nikt nie powinien sie znalezc. 2 tygodnie temu bylam w Gdansku, ogromnie glodna, godz. 13 my bez sniadania, wpadlismy do pierwszej knajpki ktora sie nawinela no i....... Na kawe czekalismy 35 minut, przypominajac o swoim istnieniu dwukrotnie, zamowilismy kanapki na cieplo, ale nie byly nawet jeszcze w przygotowaniu. Przy wejsciu uczulila mnie troche taka scena gdzie kelnerka dostawala skarge od klientki z dzieckiem na reku, ale glod zwyciezyl i postanowilam tam sie zatrzymac zeby bylo szybko. Zaplacilismy za kawe i wyszlismy po 45 minutach, czekania na posilek (kanapki na cieplo). Kelnerka byla spiaca krolewna ktora kompletnie nie wiedziala co sie dzieje dookola, nie potrafila zapanowac nad 11 klientami ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
lolla2 W Gdańsku "Pod Łososiem" 31.05.05, 15:17 Nie idzcie!!! Strasznie sie tam jedzenie popsulo, jest naprawde beznadziejne, ale ceny zostaly takie same. Odpowiedz Link Zgłoś