rojust 17.07.05, 04:30 moze ktos z was wie jak to zrobic, to potrawa podawana w chinskich restauracjach, bardzo to lubie i chcialabym sama sprobowac ale nie moge nigdzie znalezc przepisu, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ampolion Re: general chicken - przepis 17.07.05, 05:27 Niestety, tylko po angielsku jest wiele przepisów, n.p.: www.cdkitchen.com/recipes/cat/462/0.shtml Jest nas sporo ewentualnych tłumaczy, więc jeśli poprosisz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trouble Re: general chicken - przepis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 20:05 oj,ja tez to uwielbiam!!!u nas w polsce nie spotkalam sie z tym dankiem,ale moze to dlatego,ze bylam w chinskiej restauracji 3 razy,i to tej samej(choc swietnej).ale w usa jem to co najmniej raz w tygodniu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rojust Re: general chicken - przepis 18.07.05, 00:04 no wlasnie, ja mam to samo, raz w tygodniu, general:) chyba bede musiala przetlumaczyc bo po polsku jeszcze nie udalo mi sie znalezc, mam nadzieje ze bedzie rownie dobry:) Odpowiedz Link Zgłoś