Gość: małgosia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.05, 12:12 bardzo prosze o podanie nazwy dobrej,gestej czekolady do picia i gdzie mozna ja kupic. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patyska Re: czekolada do picia 08.11.05, 13:07 obawiam sie, ze to bedzie trudne. lepiej samemu rozpuscic gorzka czekolade w smietance - przynajmniej bedzie w miare naturalnie, no i na pewno gesto ;) Odpowiedz Link Zgłoś
marghot Re: czekolada do picia 08.11.05, 13:09 Widziałam w P&P angielskie czekolady, puszka ok. 40zł. Nie znam ich, bo do tej pory dostawałam z UK czekoladkę :) Ale pewnie w końcu wypróbuję. Odpowiedz Link Zgłoś
patyska Re: czekolada do picia 08.11.05, 13:11 no wlasnie - a koszt domowej czekolady to pewnie akuracik 10 razy mniej ;) (2 zeta za czekolade i 2 za smietanke ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
valentina11 Re: czekolada do picia 08.11.05, 13:55 ja zawsze rozpuszczam czekolade i rozrabiam z woda lub mlekiem- smietanka nie jest konieczna, a efekt pycha. Tylko trzeba uzyc dobrej czekolady. Acha, wazne, zeby rozpuszczac czekolade w kapieli wodnej, nigdy bezposrednio na ogniu. Odpowiedz Link Zgłoś