ela696 06.01.06, 12:28 Znacie jakieś fajne przepisy na Dipy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jacek1f wybacz Elu, ale co tydzien jest podobnie..., tu: 06.01.06, 12:45 tiny.pl/x8bf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: Dipy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 13:57 Sporo jest propozycji w wyszukiwarce, ja ostatnio szukałam, kopalnia pomysłów i przepisów - polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Dipy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 12:57 Polecam mój autorski przepis na dip. Składniki: 1 opakowanie zupy jarzynowej w proszku(bez makaronu)np. Winiary lub Knorr 1 opakowanie serka Bieluch 3-4 łyżki majonezu szczypiorek czosnek granulowany Wszystkie składniki mieszamy razem, szypiorek drobno kroimy. Jeśli dip jest za gesty mozna go rozrobić z jogurtem naturalnym/kefirem. Odstawiamy do lodówki Podajemy z nachosami/świeżymi warzywami/krakersami Pycha - moi znajomi to uwielbiają i każdy chce ten "sekretny" przepis. Smacznego i czkam na wrażenia Odpowiedz Link Zgłoś
szpinakowa Re: Dipy 17.02.06, 13:00 Gość portalu: ola napisał(a): > Polecam mój autorski przepis na dip. > Składniki: > 1 opakowanie zupy jarzynowej w proszku(bez makaronu)np. Winiary lub Knorr Yyyyyy... :/ żartujesz, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Dipy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 10:11 spróbuj, to się przekonasz czy to takie "Yyyyyyyy"! Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
szpinakowa Re: Dipy 20.02.06, 10:22 Nie muszę próbować, mam bujną wyobraźnię ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Dipy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 12:34 Cóż, Twoja strata :) Odpowiedz Link Zgłoś