angus871 Re: tutaj 28.09.06, 01:03 ja spalam i obudzialm sie bo usnelam od tego czekania po calym denewrujacym mnie dniu Odpowiedz Link Zgłoś
angus871 Re: tutaj 28.09.06, 01:05 ejjjjj na krettttt nie denerwuj i nie doluj mnie ze ciebie nie maaaaaaaaaa!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
angus871 Re: tutaj 28.09.06, 01:07 no to dobrze,na wstepie mama Twoja wczoraj dzwonila i z tym akademikiem Twoim w czwartek bedzie widadomo co i jak...nie wiem czemu wczwartek no ale pani tak przez tel jej powiedziala Odpowiedz Link Zgłoś
woyniak Re: tutaj 28.09.06, 01:09 a np. teraz sproboj jej puscic strzalke ma wloczony tel ? jak tak to wysle jej sms z tym akademikiem bo nie wiem czemu mam czekac do czwartku ;/ wszyscy juz wiedza gdzie beda mieszkac tylko nie ja kazdy dostal list a ja nie ;/ tak jakbym w ogole nie mial akademika Odpowiedz Link Zgłoś
angus871 Re: tutaj 28.09.06, 01:11 jeszeli chodzi o mnie,to wiem ze to moze nie miejsce i wiem ze nie lubisz takich "rzeczy"no ale...coz.... Dzisiejszy dzien uswiadomoil mnie w milionach % co sie dzieje,jestem zalamana tym gdzie zaczynam zycie znaczy nawet nie chce tak do tego podchodzic bo nie ma szans na normalne zycie ja widze ze bede tam wstawac jesc platki i na uczelnie wracac jesc platki nauka i spac i chyba ak caly rok...Ja tam zwarjuje moi lokatorzy noo...yhh chlopak to kolek ktory nie ma wogole swojego zdania ,dziewczyna ro coreczka rodzicow;/ szok.... jak zobaczylam uczelnie to;( koszary odremontowane...Miasto chyba landiejsze od szczecina ale fajniejsze???watpie...i w sumie to moglabym usiasc i powiedziec ze caly rok bede w domu...bo nie chce marnowac sie na uczelni gdzie sa same farbowane puste dziewczyny...no ale co ja mam innego zrobic....swiat mi sie wali Tam nic nie ma sensu...przeciez to chore ze bedziemy od siebie tak dalekoooo... Odpowiedz Link Zgłoś
angus871 Re: tutaj 28.09.06, 01:15 tak z lukaszem sie widzialam dzis,smieje sie ze w domku mieszka za 300zl i ze uczyc sie juz nie bedzie:) no moge normalnie twojej mamie dac strzalke;/;/ nie weim czemu ty nie Odpowiedz Link Zgłoś
angus871 Re: tutaj 28.09.06, 01:17 patrz czopi...juz czwartek za 2 dni no moze za 3 bedziesz w polsce to jest taki fajny szok...yhh:(:(:( jeju ja chcem do Ciee i to nie ze zachowuje sie jak male dziecko ale ja juz niewytzrymuje tego ze nie ma ciebie taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak dlugo Odpowiedz Link Zgłoś
woyniak Re: tutaj 28.09.06, 01:19 KURDE BO JA NIE MOGLEM TEJ STRZALKI DAC WCZESNIEJ....juz teraz pisze sms......ale czemu nie mieszkasz z nim a niewiadomo z kim ?!?!? Odpowiedz Link Zgłoś
angus871 Re: tutaj 28.09.06, 01:21 no bo,zeby nie bylo,ze polegam na kims znajomym,ze sama sobie nie umiem radzic...tak kiedys pewnie by ktos powiedzial jak nie Ty to kto inny wiec trudno dam sobie sama rade.juz mam klucze do nowego domu...7pietro` Odpowiedz Link Zgłoś
angus871 Re: tutaj 28.09.06, 01:24 aaa i rano ide na ostatnie badania krwii yhh az sie boje;/:( Odpowiedz Link Zgłoś
woyniak Re: tutaj 28.09.06, 01:24 ale wolalem abys byla z pawlikiem i cos takiego bo bardzo polegam na nim ;/ jak wolisz ;/ pokoj sama masz ? internet ? co juz zawiozlas tam ? kompa bierzesz tam ? kiedy sie wprowadzasz juz i jedziesz tam ostatecznie? Odpowiedz Link Zgłoś
angus871 Re: tutaj 28.09.06, 01:27 pokoj z agata mam,ale to nic na 100% jeszcze,internetu brak;/300zalozenie jak bysmy chcieli wiec chyba juz wole do michala pojechac i tam korzystac do woli.nic nie zawiozlam,komputer JUZ BO KTOS MI POZWOLIL BY WZIASC Z DOMu=) rodzice mowia,ze na swieta na gwiazdke moze kupia mi laptopa...moze...:> kiedy jade tam chyba w sobote...ale nie wiem najchetniej nigdzie bym nie jechala...zachcialo mi sie studiowac...nadal modle sie o cud z listem ze szczecian... Odpowiedz Link Zgłoś
angus871 Re: tutaj 28.09.06, 01:31 ja nie wiem dlaczego mamy zawsze pod gorke od innych,zawsze sie cos pieprzy kiedy jest dobrze....ja nie wiem jak mam sobie z tym radzic,jeszcze ja jestem ostatnim czasem sfrustrowana a ty do mnie takie rzeczy piszesz,ja nie rozumiem Ciebie czy nie wkurza ciebie to wszytsko...?dlaczego nie powiesz nigdy Angus nawet jesli nie teraz to i tak wszytsko bedzie dobrzembo jestesmy razem i wszytsko sie uda...wiesz jakbym sie poczola o 180stopni lepiej niz teraz..a ty tylko przepraszam co powiedzialem mialem zly humor ja pisze ci po 4smsy a ty jeden dlaczego tak mnie traktujesz,powiedz ja robie cos zlego? Odpowiedz Link Zgłoś
woyniak Re: tutaj 28.09.06, 01:29 dlatego mowilem odpocznij rok. poucz sie troche. to juz ta zg bylaby lepsza jezeli szczecin za silny i cos takiego nie wiem angelika... nie chce nic mowic radzic... ale zawsze mozna zrezygnowac.... Odpowiedz Link Zgłoś
angus871 Re: tutaj 28.09.06, 01:33 no i co...bym w domu byla? jaki ma sens skro i tak bysmy byli zdala od siebie?? Odpowiedz Link Zgłoś
woyniak Re: tutaj 28.09.06, 01:33 kurde bo kolejny raz sie zawiodlem bylem optymista ze jak nie szc to zg a tu ani to ani to a co jakas legnica no sorry uraz bede miec ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
angus871 Re: tutaj 28.09.06, 01:34 no wlasnie uraz...a ja tez mam uraz za twoje traktowanie ale widze ze Ty w porownaniu ze mna sobie nic z tego nie robisz...:( Odpowiedz Link Zgłoś
angus871 Re: tutaj 28.09.06, 01:35 uwazasz ze jak pojde do legnicy to bede ta glupsza,ze juz nie bedziemy razem tak?to chces zmi powiedziec? Odpowiedz Link Zgłoś
woyniak Re: tutaj 28.09.06, 01:36 jezeli nie widzisz roznicy ze bylbys w zarach i nie widzisz roznicy ze MOGLABYS byc w lepszym miejscu to mniejsza z tym. Odpowiedz Link Zgłoś
angus871 Re: tutaj 28.09.06, 01:42 ja chcialamz Toba porozmawiacbo oczekiwalam jakies pozytywnego spojrzenia na to ale widze ze od Ciebie nie mam na co liczyc tylko umiesz mnie krytykowac nic sie Tobie nie podoba...i dobrze Ci napisalam,ze sam nie wiesz czego chcesz kochasz a za 5min mam Cie dosc...jejuu ja nie wiem co sie dzieje z Toba... Odpowiedz Link Zgłoś
woyniak Re: tutaj 28.09.06, 01:40 co ty w ogole piszesz za glupoty ? yhhhhhhhhhhhhh angelika nie chce tego pisac tutaj bo ostatniego posta myslalem ze usuneli bo o to ich poprosilem a nie zrobili tego takze nie chce sie rozpisywac o tym ale poprostu nie widze tego wszystkiego...nie widze tego w jasnych barwach....1 raz na miesiac?.................. Odpowiedz Link Zgłoś
woyniak Re: tutaj 28.09.06, 01:41 mozna powiedziec ze postawilem ci warunek zg albo szcz i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
angus871 Re: tutaj 28.09.06, 01:44 aha i wszystko jasne...no coz w koncu nie jestem jedyna dziewczyna na swiecie...super:( i nie wazne gdzie rozmawiasz ze mna za kazdym razem bolitak samo mocno wiesz.i ze cholera rok temu jak wrocilam nie wiedziales czy mnie kochasz i teraz co...nie kocham ciebie bo bedziesz w legnicy...no Odpowiedz Link Zgłoś
angus871 Re: tutaj 28.09.06, 01:45 nie dosc ze cale wakacje nic innego nie robie jak czekam na Ciebie,ja nie wiem dlaczego jestes taki okrutny w moja strone no czuje sie teraz...yhh nie wiem czy mozna bycbardzie pograzonym Odpowiedz Link Zgłoś
woyniak Re: tutaj 28.09.06, 01:44 poprostu zawiodlas mnie ? chcialem inaczej , jest inaczej....i co mam sie usmiechac itd? Odpowiedz Link Zgłoś
angus871 Re: tutaj 28.09.06, 01:47 tak masz sie usmiechac i mowic ze bedziesz ze mna,tak jak mowiles to jak wsiadalm do pociagu.dlaczego teraz mowisz inaczej i znowu naduzywasz moich uczuc i mojego zaufania Odpowiedz Link Zgłoś
woyniak Re: tutaj 28.09.06, 01:45 angelika sama mowilas ze 1 rok wytrzymasz ale jak 2 rok bedzie to juz trzeba yhhhhhhhhhhhhhhhhhh i teraz zupelnie inaczej piszesz a ja tylko przypominam twoje slowa....bo to mi nie wystarcza ze zobacze ciebie 1 raz na miesiac i to i tak nie wiem czy tak by bylo ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
angus871 Re: tutaj 28.09.06, 01:49 Powiedz jak ty mozesz takie cos pisac nie widzac sie ze mna 3mieisace czy ty nie rozumiesz tego kim jestem ja kim jestesmy dla siebie?podchodzisz do nas tak..tak okropnie...jak sie kocha to na dobre i zle... Odpowiedz Link Zgłoś
woyniak Re: tutaj 28.09.06, 01:47 angelikaaaaaaaaaaaaaa no nie widzisz tego ze zajebisciezajebisciezajebisciezajebisciezajebisciezajebisciezajebisciezajebiscieza jebisciezajebisciezajebisciezajebisciezajebisciezajebisciezajebisciezajebisciezaje bisciezajebisciezajebisciezajebisciezajebisciezajebisciezajebisciezajebisciezajebi sciezajebisciezajebisciezajebisciezajebisciezajebisciezajebisciezajebisciezajebisc iezajebisciezajebisciezajebisciezajebisciezajebisciezajebisciezajebisciezajebiscie zajebisciev jestem wkurzony ze nie dostalas sie tam gdzie mialas isc ??? to jest moja wina ?!?!?! tak mowilas tak obiecywalas tak sie zarzekalas i mam nie byc wkuerzony ?? no wybacz!!!!!!!!!:>:>::>:>::>:>:>:>::> wiecej zalezalo od ciebie teraz i niestety nie wyszlismy najlepiej na tym+ Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: wp Re: tutaj IP: *.kcls.org 28.09.06, 01:50 pogadamy jak wroce i jak bede w zarach. kiedy bede nie wiem. zadzwonie do ciebie jak bede na lotnisku albo puszcze tobie strzalke i ty zadzwonisz.teraz musze sie zbierac. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: wp Re: tutaj IP: *.kcls.org 28.09.06, 01:51 tylko ja nie wiem czy potrafie kochac i zyc 2 rok bez ciebie w zupelnie innym miejscu i zyc bez ciebie chodzac gdziekolwiek sam ;/;/;/;/;/;/ Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: wp Re: tutaj IP: *.kcls.org 28.09.06, 01:53 bo jezeli mam cierpiec przez 28 czy 29 dni w miesiacu albo ciagle sie hamowac albo odmawiac sobie wszystkiego to wole dac sobie spokoj i radzic sobie w inny sposob :( mialo byc inaczej...mialo....ale tak jak mowisz co innego moc a co innego chciec Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: wp Re: tutaj IP: *.kcls.org 28.09.06, 01:56 to juz jest moj ostatni post. szkoda ze to byla smutna rozmowa i szkoda ze moze byc jeszcze bardziej smutno w polsce.nie wiem. nie chce nic mowic bo moze to jest zbyt ciezkie dla mnie.moze poradze sobie i poradzimy ? moze inaczej to bedzie wygladac gdy wroce? chcialbym.ale czy moge i czy tak bedzie nie mam zielonego pojecia. to nie jest tak ze ja juz stawiam kreske ale poprostu wiem ze moge miec z tym problem i moge sobie nie poradzic sobie z tym wszystkim. :( niestety....moze bede jutro bo w moj piatek raczej nie bo juz bede sie przygotowywac do wyjazdu i ostatnie pakunki. napewno bede jutro o tej samej porze czyli cos w okolicach 00:00 czasu europejskiego......................smutne to papa ale niestety.....ciezkie to dla mnie ze idziesz tam, i powiekszasz odleglosc miedzy nami Odpowiedz Link Zgłoś