Dodaj do ulubionych

Kocie języczki

09.07.06, 19:05
czekoladki... szukam i szukam a znalezc nie moge...a pilnie mi sa potrzebne
dla kogos...:)
wiecie gdzie moge je kupic? miasto, ulica i nazwa sklepu (najlepiej na
Slasku) dziekuje:)
Obserwuj wątek
    • ba_nita Re: Kocie języczki 09.07.06, 19:34
      Przepis:
      pychotka.pl/przepisy-kulinarne/ciastka/ciasteczka-kocie-j%EAzyczki.html
      Sklep internetowy:
      www.hipernet24.pl/prodinfo.php?item_id=15476&pkt_id=&pro_id=&char_id=
      • chocolate22 Re: Kocie języczki 09.07.06, 20:05
        ba_nita dziękuję za linki, ale chodziło mi o troszkę inne czekoladki... takie
        całe z czekolady, w kształcie podłużnych biszkoptów... firmy wawel... może ktoś
        wie, gdzie takie dostanę?:)
        • Gość: magda Re: Kocie języczki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.06, 20:11
          "Kocich jezyczkow" nie widzialam juz chyba z 10 lat...
          • chocolate22 Re: Kocie języczki 09.07.06, 20:39
            dziękuję Wam wszystkim bardzo :)... byłam niedawno w sklepie Wawel w Gliwicach,
            powiedzieli mi, że te czekoladki są dostępne...ale akurat ich nie mają i nie
            będzie ich przez jakieś kilka tygodni (cena 5.50zł) a ja mam czas do 15.07 tj.
            przyszła sobota, żeby je kupić...:( są mi bardzo potrzebne. Dlatego pytam, czy
            moze ktoś je widział w sklepie w swoim mieście?
        • ba_nita Re: Kocie języczki 09.07.06, 20:16
          Ani Wawel ani Wedel nie ma nic takiego w swojej ofercie.Domyślam się, że może
          funkcjonować pod inną nazwą. Proponuję dowiadywać się u źródła. Proszę:
          www.wawel.com.pl/
          wedel.pl/
    • Gość: anew Re: Kocie języczki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.06, 20:44
      Witam,kocie jezyczki są w pasażu w realu w Zabrzu,kupowała moja przyjaciółka
      dla mnie.Sama pytałam,bo były pyszne.
      • chocolate22 Re: Kocie języczki 09.07.06, 21:06
        ŻARTUJESZ?! powiedz mi jeszcze tylko, kochana, czy one były w tym tradycyjnym
        opakowaniu: z takimi dwoma małymi kotkami na opakowaniu? jaju, jeżeli one
        jeszcze w M1 w Zabrzu są to super :D
        • Gość: anew Re: Kocie języczki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.06, 21:40
          Tak,na pudełku były dwa kotki,jezeli to niedaleko ciebie ten real,to jedz.W
          pasażu jest stoisko z różnymi słodyczami niemieckimi i polskimi.Dzwoniłam
          do mojej przyjaciólki,żeby jeszcze raz sie upewnić,pozdrawiam.
          • chocolate22 Re: Kocie języczki 09.07.06, 22:02
            Jejku super dzieki wielkie... jutro tam skocze... mam niedaleko (jestem z
            Gliwic):D już czuje ich smak...pozdrawiam cieplutko :)
        • aquarius1980 Re: Kocie języczki 11.07.06, 19:10
          hehe w orginale kotków jest 5 :)
          www.germandeli.com/bnebkat.html
          niestety też dawno nie widziałam w sprzedaży:(((
    • chocolate22 Re: Kocie języczki 09.07.06, 20:46
      A do Wawel juz napisałam e'maila z zapytaniem, czy mają jeszcze zamiar
      produkować (czy sprowadzać) te czekoladki...:) Mam nadzieje, że mi jutro
      odpiszą ;)
    • ilekobietamalat Re: Kocie języczki 09.07.06, 20:50
      mm od lat ich nie jadlam... mmm:)
    • Gość: zołza Re: Kocie języczki IP: *.skranetcan.pl 09.07.06, 21:33
      Mmmmmmmmmm... o ile pamiętam ten smak, to była gorzka czekolada (uwielbiam) a
      nie mleczna (z barku laku...). Zaczynam poszukiwania w moich sklepach, choć
      słodycze jadam okazjonalnie.
    • Gość: jubilatka Re: Kocie języczki IP: *.acn.waw.pl 09.07.06, 21:43
      widzialam w lider price
    • chocolate22 Re: Kocie języczki 11.07.06, 16:49
      niestety nie znalazłam tych czekoladek w M1 w Zabrzu... okazało się, że
      zlikwidowali to stoisko ze słodyczami w pasażu :(;( może ktoś jeszcze wie,
      gdzie kocie języczki mogę kupić?? byłabym wdzięczna :)
      • jersey.girl Re: Kocie języczki 11.07.06, 18:36
        "Kocie języczki" produkowala Goplana, nie wiem, czy jeszcze mozna je kupic.
        Sprobuj dowiedziec sie w tej firmie.
    • fenactil Re: Kocie języczki 11.07.06, 19:15
      Pewnie cię to nie ratuje ale ja "kocie jezyczki" zawsze kupowałam w Czechach
      (konkretnie w Pradze)-produkuje je firma ORION, ta sama co "Studencką" i
      mnóstwo innych dobrych słodyczy:)Właśnie wczoraj zjadłam paczkę:)
    • Gość: Justyna Re: Kocie języczki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.06, 19:31
      widziałam w empiku w Katowicach na Skargi,na środku w pasażu jest stoisko ze
      słodyczami,na targowiskach też są
    • Gość: anew Re: Kocie języczki -od anew do chocolate22 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.06, 23:41
      Witam cie ponownie,szkoda że nie ma juz tego stoiska.Jezeli tak bardzo ci
      zależy to postaram sie poszukac i ewentualnie kupić,gdyby udało mi sie gdzieś
      dostać.Odpowiedz mi czy byś chciała.Jeżeli tak,to umówiłybyśmy sie gdzies
      niedaleko i odebrałabys sobie.Postawie wszystkich na nogi,ale mimo checi nie
      moge obiecac na 100%,że uda mi sie kupić.Pozdrawiam cie i czekam na odpowiedz.
      • chocolate22 Re: Kocie języczki -od anew do chocolate22 12.07.06, 20:13
        hi! dzieki Wam wszystkim za odpowiedz:) a Tobie anew szczegolnie... ale nie
        chce Ci sprawiac klopotu... jezeli bys sie dowieziala gdzie takie czekoladki
        moge dostac to napisz mi prosze tutaj a ja po nie pojade...z gory dziekuje...
        bardzo chcialabym je podarowac komus na pozegnanie...osobie ktora opuszcza
        Polske na stale:( Justyna czy w Katowicach sa na pewno? chyba sie bede musiala
        wybrac... pozdrawiam wszystkich!
        • Gość: anew Re: Kocie języczki -od anew do chocolate22 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.06, 22:17
          witam wszystkich,dzis obeszłam ile się dało,ale na razie nici,jutro dalsze
          poszukiwania.Jeśli kupisz to sie odezwij,życze powodzenia.
          • Gość: anka Re: Kocie języczki -od anew do chocolate22 IP: *.acn.waw.pl 18.07.06, 23:41
            Kocie języczki (chyba niemieckie) widziałam dziś w Bomi w Warszawie.
    • chocolate22 Re: Kocie języczki 21.07.06, 11:08
      Chcialabym się pochwalić: wreszcie znalazłam i zakupiłam Kocie języczki :D
      Dziękuję wszystkim za pomoc. Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka