Gość: Nadia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.06, 12:18 z żelkami i bakaliami,z rodzynkami i innymi rzeczami do wyboru :) w takim kwadratowym formacie?Wiem,ze kiedyś były reklamowane nawet ale za nic nie moge sobie przypomnieć... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: leda10 Ritter Sport ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.06, 12:20 www.ritter-sport.de widziałam w Piotrze i Pawle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nadia Re: Ritter Sport ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.06, 12:37 kurcze, jakoś inaczej, polskie były i jedna nie za długą nazwę miały... hzyba na F się zaczynały.... nie pamiętam :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nadia Re: Ritter Sport ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.06, 12:39 dodam jeszcze,ze kostki czekolady też były małe, nie takie jak w zwykłych czekoladach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: armide Re: Ritter Sport ? IP: *.walecznych.net 05.10.06, 15:18 chyba sie nazywaly forte Odpowiedz Link Zgłoś
amikeo Re: Ritter Sport ? 05.10.06, 15:22 I smakowały zupełenie jak czeskie Studenckie:) Odpowiedz Link Zgłoś
lullaby22 Re: Forte 05.10.06, 16:17 Ano rzeczywiście były kiedyś takie czekolady Forte, 4 rodzaje chyba. Dobre, podobne do Studenckich. Jakoś krótko były dostępne. Ale i tak z tego rodzaju czekolad wolę Ritter Sporty :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nadia Re: jak się nazywają i czy jeszcze gdzieś są czek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.06, 13:05 no jasne!!! Forte! A tak długo się zastanawiałam,ciekawe czy są jeszcze gdzieś dostępne?czeskie tylko w Czechach można dostać? I jeszcze pozostają ritter - musze ich spróbować. Odpowiedz Link Zgłoś