annasza33 16.11.06, 14:34 Macie już dość moich przepisów? :DDD To jeszcze kawałek z kuchni greckiej, pychotka: MUSAKA Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mazia Annasza! 16.11.06, 14:53 Nie odzywam sie do Ciebie! <foch na fochu i okropny das!> Dlaczego Ty mi to robiiiiiiiisz? Why???? Ja dzis wyjezdzam, jestem w szale pakowania, nie mam obiadu a Ty mi wywalasz przed oczy takie cudo! Mussaka to moja druga najukochansza potrawa zaraz po ruskich! Udusze! Niech ktos wezmie w duchowa adopcje moj biedny, pusty, glodny zoladeczek <chlip> Odpowiedz Link Zgłoś
annasza33 Re: Annasza! 16.11.06, 16:06 mazia napisała: > Nie odzywam sie do Ciebie! > > Niech ktos wezmie w duchowa adopcje moj biedny, pusty, glodny zoladeczek <c > hlip> Wiedziałam, że rację ma mój ukochany mąż: jestem potworem :PPP Ale w zamian biorę w adopcję twój pusty żołądeczek i poproszę pokatować mnie dobrymi ciastami po powrocie! :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
annasza33 Re: Annasza! 20.11.06, 19:48 mazia napisała: > Madrego masz meza :) no wiesz :PP Odpowiedz Link Zgłoś
doral2 Re: Annasza! 22.11.06, 14:53 albo mi tu przepisa na musakę dacie, albo ciach, ciach!! zrozumiano?? Odpowiedz Link Zgłoś
annasza33 Re: Annasza! 23.11.06, 10:56 Doral, kochanie, ale tam w moim linku jest cały przepis i zdjęcie nawet, proszę się częstować! Odpowiedz Link Zgłoś
doral2 Re: Annasza! 23.11.06, 11:08 co ślepemu po oczach...starzeję się chyba... Odpowiedz Link Zgłoś