tykweranka 30.11.06, 15:26 ktoś wie może, gdzie można kupić foremki do ciasteczek w kształcie świnki? takie jak mieli Lisa i jej bracia w "Dzieciach z Bullerbyn" ;-) dzięki z góry za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martushka1 Re: foremki w kształcie świnki 30.11.06, 15:38 Przepraszam, że nie odpowiadam na pytanie, ale ja też marzę o takiej foremce:) jako dziecko uwielbiałam czytac opisy świąt w Bullerbyn, a foremkę chciałabym nadal. Podobnie jak taką w kształcie ludzika, Ciastka ze Shreka:) czy ktoś może nam pomóc:) Odpowiedz Link Zgłoś
linn_linn Re: foremki w kształcie świnki 30.11.06, 15:44 Bywaja takie swinki / byc moze w zestawach z Ikei /, ale ja mam malenka. Chcialabym natomiast miec w formie muminkow: www.acatinthekitchen.com/?p=100 Przy okazji polecam blog kulinarny naszej rodaczki ze Szwecji. Odpowiedz Link Zgłoś
martushka1 Re: foremki w kształcie świnki 30.11.06, 15:58 Rewelacyjne te szwedzkie foremki! chyba mam nowe ciasteczkowe świąteczne marzenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
illiterate Re: foremki w kształcie świnki 30.11.06, 23:33 Wsrod tych tutaj jest jedna bez watpienia swinka: www.skleptescoma.pl/product_info.php?cPath=141_31_115&products_id=737 Odpowiedz Link Zgłoś