goonia 29.04.03, 22:59 Nigdy nie robilam i tylko raz jadlam ale bardzo mi smakowala. Bardzo prosze o wyprobowane przepisy, w miare mozliwosci malo pracochlonne. Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aniela Re: Salatki z fasoli IP: *.blueyonder.co.uk 29.04.03, 23:27 goonia napisała: > Nigdy nie robilam i tylko raz jadlam ale bardzo mi smakowala. > Bardzo prosze o wyprobowane przepisy, w miare mozliwosci malo pracochlonne. > Pozdrawiam, ja robie salatke z fasolki szparagowej obgotowana w osolonej wodzie fasolke zostawiam do przestygniecia, drobno siekam dymke ja lubie troche duzo bo daje super zapach i smak. robie dressing z oliwy z oliwek i soku z cytryny. wszystko mieszam razem i doprawiam sola i piepszem Odpowiedz Link Zgłoś
mordyga Re: Salatki z fasoli 30.04.03, 15:43 Ognista salatka z fasoli 400g makaronu (swiderki albo rury) puszka ananasa puszka czerwonej fasoli (580 ml) peczek cebulki zielonej 2 papryki chili sloik sosu chili sol 1 lyzka octu 1 lyzka oliwy pieprz cukier Makaron ugotowac, zielona cebulek pokroic i zalac goraca woda. Wszystkie skladniki wymieszac . Smacznego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dan Re: Salatki z fasoli IP: 195.245.217.* 02.05.03, 02:34 Pyszna jest z fasoli, moze być z puszki, ale przepłukać wodą, pomieszana biała i czerwona, wymieszana z pokrojonym serem feta, jak lubisz, to wycisnięty czosnek, majonez, albo śmietana, jogurt, troche ziół /np.bazylia/' Jesli trafisz w sklepie na ciecierzyce, to jeszcze lepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mada Re: Salatki z fasoli IP: *.dyn.optonline.net 04.05.03, 04:46 czerwona fasola z puszki czerwona cebula ugotowane ziemniaki pokrojone w kostke slodkawe buraki w occie, pokrojone w male kawalki majonez sol i pieprz do smaku Ta salatka swietna jest jako dodatek do miesa z grila Odpowiedz Link Zgłoś