Gość: mniam IP: *.chello.pl 07.03.07, 02:37 Proszę o ocenę:) odnowa.gazeta.pl/galeria_prac/go:zobacz:31739/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zołza Re: Smaczne? IP: *.skranetcan.pl 07.03.07, 07:46 Sorry, dla mnie nie. Odpowiedz Link Zgłoś
kocia_noga Re: Smaczne? 07.03.07, 19:30 Dla mnie też nie.Po pierwsze "jadaj na gazecie" oznacza wg mnie tylko jedno,że jedzenie jest połozone na gazecie.I mogłas tak to przedstawić: talerz z jakims odlotowym żarełkiem na gazetowym tle(u ciebie jest klasyczna kuchenna serwetka w kratę) wtedy moznaby dac napis www.gazeta.kuchnia poleca czy coś w tym guscie i ewentualny widz mógłby się domyslić,że chodzi o korzystanie z tej części portalu. Samo "jadaj na gazecie" jest i nieczytelne i chyba niezgodne z zasadami języka polskiego,poza tym jadanie na gazecie kojarzy się z niechlujstwem,abnegacją czy brakiem dbałości o estetykę, a pzreciez prawdziwy smakosz cieszy zmysł smaku ,węchu i wzroku.Prędzej "jadaj z gazetą",albo "nie jadaj na gazecie-jadaj z gazetą". Odpowiedz Link Zgłoś