Gość: mm IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 03.06.03, 13:50 Czy ktoś może wie, gdzie można kupić papierowe foremki do muffinów. Mam świetne przepisy, a moje żelazne zapasy foremnowe kurczą się. Pomóżcie proszę Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lilka Re: papierowe foremki IP: *.mos.gov.pl 03.06.03, 17:49 Kiedyś były w hipermarketach Hit. Ostatnio interesowałam się nimi przed Bożym Narodzeniem - były w dwóch wielkościach (takie do muffinów i mniejsze, które używam do tzw."trufelków"). Jednak teraz Hit`y - przynajmniej w Wa-wie - zostały przejęte przez hipermarkety i zmieniły nazwę na Tesco. Ale być może asortyment nie zmienił się. Te papierowe foremki zawsze były pakowane w białe pudełeczka i wisiały tam, gdzie inne akcesoria do ciast, takie jak szpryce do wyciskania kremu do tortów, białe, ozdobne serwetki pod ciasta i torty, sitka do mąki, itp. ... a także inne drobiazgi tarki, praski do czosnku, korkociągi, itd. Radzę więc sprawdzić, ewentualnie poszukać w innych hipermarketach np. E.Leclerc - tam też je kupowałam, bo mają takie same regały z w/w akcesoriami. Udanych zakupów i wypieków! Pozdrówka! Odpowiedz Link Zgłoś