follow_me 26.09.07, 13:29 z otchłani naszej wspólnej kuchni. Tak sobie właśnie postanowiłam. Może Szanowna Modelacja przypięłaby niektóre na stałe na szpilce? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
doral2 Re: Powyciągam sobie stare waciki 26.09.07, 13:33 a tak konkretnie to które?? :) Odpowiedz Link Zgłoś
follow_me Re: Powyciągam sobie stare waciki 26.09.07, 13:36 zara zara (jak na złość komp mi się zbiesił) a na szpilkę np. wacik o tym, co kto gotuje na obiad- dla mnie to była skarbnica pomysłow.... Odpowiedz Link Zgłoś
doral2 Re: Powyciągam sobie stare waciki 26.09.07, 14:58 no to jako modelująca na tym forumie uczynię to :) Odpowiedz Link Zgłoś
doral2 Re: Powyciągam sobie stare waciki 26.09.07, 14:59 aaa nieeeeeeeee.....nie mam takich uprawnień :(((( wołaj Psycho! Odpowiedz Link Zgłoś
mazia Re: Powyciągam sobie stare waciki 26.09.07, 20:56 Już przybijłam! PS Mam właaaadzęęęęę :DDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
mazia Re: Powyciągam sobie stare waciki 26.09.07, 21:15 doral2 napisała: > zarozumialec :PP Ej Ty! Bo Cię ciachnę :P Apropopopo, Doralio, mogiem hier wrzucić przepisa na to kolczaste? W oryginale? Albo Ty byś wrzuciła? Jutro moja mać wraz z niemieckim mężem będzie się napawać hamerykańskimi dobrodziejstawi :) Apropopopo 2 - w dziuplę, jakie te pestki z opuncji twarde! I jak ich, choler jednych, dużo! Tymek pluł dzielnie, ale i tak jutrzejszy dekupaż widzę w centki :PPPP Odpowiedz Link Zgłoś