IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 16.05.03, 14:48
a raczej vodaphone. duza eurofirma telefonow na wode. dobry pomysl, bo woda
niesie glos poteznie i wilka by poniosla razy kilka. z tym ,ze sie raczej ta
nazwa w krajach slowianskich nie przyjmie. bo sie mokro w uchu i za koszula
robi na sama mysl, ze sluchawka koncowka prysznica sie stala i zo-sta-la mie-
dzy naaaami. najwyrazniej chlopcy z marketingu zlekcewazyli "wschodzace
rynki" wybierajac taka nazwe dla swoich pomyslow na nude . nie pierwszy raz
sie tak dzieje. zarowki osram to byla tylko zapowiedz. tu bardzo voda pada i
stad taki mokry temat. za vodowstret nie odpowiadam. kto chce w vodaphone
inwestowac, niech to robi na wlasne ryzyko. ja na to jak na zarowke. tyle.
Obserwuj wątek
    • miltonia Re: Voda 16.05.03, 15:19
      Czyli olewasz vodaphone?
      • Gość: kanuk Re: Voda IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 16.05.03, 15:26
        cieplym porannym , za przeproszeniem. czy to nie wyni-kal-o z tekstu ,
        Miltonio ? ale ciesze sie, ze trawka sie od vody zieleni :)
        • miltonia Re: Voda 16.05.03, 15:45
          Upewnialam sie, na wszelki wypadek.
          • Gość: kanuk Re: Voda IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 16.05.03, 15:58
            tzn. nic mi nie grozi ? zadne rififi ?
            • miltonia Re: Voda 16.05.03, 16:40
              Przez vodophone Ci nie grozi, skoro jest olane. Ale nie wiem, jak z innymi
              nosnikami.
    • aniela_ Re: Voda 16.05.03, 16:45
      ja w kwestii formalnej: zcy ta voda to przez u zamkniete moze?
      • miltonia Re: Voda 16.05.03, 16:59
        Mna watpliwosc tez targa. Bo z jednej strony oryginalnosc tresci wskazuje, ze
        przez u zamkniete, ale z drugiej niechec Kanuka do owej vody ku wprost
        przeciwnosci mnie sklania.
        • aniela_ Re: Voda 16.05.03, 17:08
          aha pierwsze skojarzenie do dziennika (drugie do smietnika, czy jakos tak)
          • miltonia Re: Voda 16.05.03, 17:12
            Zazwyczaj pierwsze trafne bywa, szczegolnie poparte wlasnym doswiadczeniem, he,
            he....
            • aniela_ Re: Voda 16.05.03, 17:14
              a nene ja z autopsji cudzej raczej korzystalam. (znow sie ine zgadzam,
              zauwazylas? to zaczyna byc niepokojące)
              • Gość: kanuk Re: Voda IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 16.05.03, 18:06
                jedyne procenty w tej vodzie moga pochodzic od podatku od wartosci dodanej,
                cokolwiek ta niezrozumiala dla mnie terminologia oznacza. ale umiem poszatkowac
                kapuche.
                • aniela_ Re: Voda 16.05.03, 19:18
                  aha jesli idzie o prapolskie myto vat, to albo mocne piwo albo mocne wino
                  (ktos zna wino 22% w ogole????0 musiales miec na mysli.
    • buggi Re: Do Kanuka 16.05.03, 19:15
      pomijajac fakt, ze mój phone tez z vodaphone, chialam na Twoje rece zlozyc
      kwiaty i gratulacje. Dawno sie tak nie uchachalam. Super tekst.

ps.Kanuk, odsprzedaj mi te zarówke na sygnaturke. plizzzzz. Dogadamy sie poza
      forum? ;)

• miltonia Re: Do Kanuka 16.05.03, 19:18
        A niby dlaczego poza?

Do Anieli.
        Dlaczego niepokojace?
        • aniela_ Re: Do Kanuka 16.05.03, 19:19
          boj a cenie zgodnosc i harmonie.
          • buggi Re: Do Kanuka 16.05.03, 19:20
            o i dogadalismy sie z Kanukiem. Tu jest dowód ▼
            • aniela_ Re: Do Kanuka 16.05.03, 19:22
              vodolejstwo uprawiacie kochani
              • buggi Re: Do Kanuka 16.05.03, 19:24
                trzeba cos uprawiac. moze cos z tego wyrosnie
                • aniela_ Re: Do Kanuka 16.05.03, 19:25
                  vodoglowie?
                • miltonia Re: Do Kanuka 16.05.03, 19:27
                  aniela_ napisała:

> boj a cenie zgodnosc i harmonie.

Dysonans i zaklocenie harmonii sa bardziej tworcze, nie uwazasz?

Do Buggi.
                  Podstepna jestes. po cichu znowu sie z Kanukiem umawiasz.
                  • aniela_ Re: Do Kanuka 16.05.03, 19:29
                    e-e przeciwnego jestem zdania. harmonia rodzi to co piekne i dobre i moze i
                    nudne ale ja i tak przepadam za.
                    • miltonia Re: Do Kanuka 16.05.03, 19:42
                      Pojecie piekna i dobra jest wzgledne. O tym pierwszym toczylysmy juz
                      niewymuszona dyspute, a jesli chodzi o dobro, to mozna nim zabijac (bo skad sie
                      wzielo powiedzenie: zaglaskac kotka na smierc? Z czyjejs autopsji zapewne).
                  • buggi Re: Do Kanuka 16.05.03, 19:45
                    miltonia napisała:

> Podstepna jestes. po cichu znowu sie z Kanukiem umawiasz.

ale tylko w sprawach byznesu, handlu znaczy sie
                    • miltonia Re: Do Kanuka 16.05.03, 19:49
                      Tak sie to teraz nazywa?
                      • buggi Re: Do Kanuka 16.05.03, 19:59
                        trzeba isc z czasem Miltonio
                        • miltonia Re: Do Kanuka 16.05.03, 20:04
                          I z postepem podstepem, he, he.
                          • Gość: kanuk Re: Do Kanuka IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 16.05.03, 20:43
                            nawet paraliz bywa postepowy
                            • aniela_ Re: Do Kanuka 16.05.03, 20:46
                              oraz wszelkie inne zaniki. tez postepuja. (o znam z autpsji akurat. wlasnej)
                              • Gość: kanuk Re: Do Kanuka IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 16.05.03, 21:02
                                uczucia nawet, o zgrozo ! ( to jej nowy nick..)
                                • aniela_ Re: Do Kanuka 16.05.03, 21:06
                                  aha nie pamietam zebys przedstawial nam ja nawet ze starego (nicka). a to
                                  takie niepostepowe. a ja czuje ze zapoznalabym kogos komu moglabym sie w
                                  jakims korzystnym przesdtawic swietle. a tu taka okazja.
                              • zarlaczka Re: Do Kanuka 16.05.03, 21:09
                                A co Ci Anielo zanika, pytam ciekawą z natury będąc.
                                • aniela_ Re: Do Kanuka 16.05.03, 21:10
                                  synapsy. przeczytalam o tym w prasie, niestety.
                                  • Gość: kanuk Re: Do Kanuka IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 16.05.03, 21:28
                                    moze sznapsy ? ciagnione szardonejem. lyzwy juz Ci zdjeli ?
                                    • aniela_ Re: Do Kanuka 16.05.03, 21:28
                                      nene lyzew sobie zdjac nie pozwole. chocbym miala zarysowac posadzke.
                                      • Gość: kanuk Re: Do Kanuka IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 17.05.03, 05:49
                                        ale zyletka sie zuzyla i chcialbym sie ta lyzwa ogolic, choc jedna ?
                                        • aniela_ Re: Do Kanuka 17.05.03, 17:13
                                          ale figurowki maja ząbki. bardziej sie nada do podcinania zyl niz do golenia
                                          • Gość: kanuk Re: Do Kanuka IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 17.05.03, 17:41
                                            to ja juz lepiej sobie pojde po zyletki do sklepu....
                                            • aniela_ Re: Do Kanuka 17.05.03, 17:50
                                              aha chyba ze ktos Ci hokejowki uzyczylby
                                              • Gość: kanuk Re: Do Kanuka IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 17.05.03, 18:01
                                                ja chcialem sie ogolic Twoja lyzwa. a nie jaks "hokejowka". taka fantazja.
                                                • aniela_ Re: Do Kanuka 18.05.03, 13:15
                                                  przeciez moglbys sie ogolic nie sciagnieta lyzwa, roznie dobrze :)
                                                  • Gość: kanuk Re: Do Kanuka IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 18.05.03, 13:48
                                                    wymagaloby to pelnej koordynacji ruchow.
                                                  • aniela_ Re: Do Kanuka 18.05.03, 15:03
                                                    wypracowalibysmy wspolnie jakis dogodny rytm. rytm santany np karlosa
                                                  • buggi Re: Do Kanuka 18.05.03, 15:27

jazda figurowa do muzyki santany? hehe chcialabym to widziec. trudno wam
                                                    bedzie, ale
                                                  • aniela_ Re: Do Kanuka 18.05.03, 15:34
                                                    kwestia wyczucia. taktu :)
                                                  • buggi Re: Do Kanuka 18.05.03, 15:38
                                                    u Santany nie da sie odmierzac taktu, Anielo. Na trzy pa moze? A na nutach sie
                                                    znasz/cie?I obyscie na barierki w tym zawirowaniu i skokach w potrójnym
                                                    ridbergeru nie wpadli. hehe o guza latwo przeciez, nie?
                                                  • Gość: kanuk Re: Do Kanuka IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 18.05.03, 15:41
                                                    repertuar Santany jest tak szeroki, ze DLA KAZDEGO COS MILEGO, :)))) bedzie tu
                                                    zreszta niebawem koncertowal. juz sie gole na sama mysl kremem mojego zycia:
                                                    NIVEA . O ye coma va , del ritmo...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka