Gość: beata IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.11.03, 22:50 co proponujecie zrobic dla 18 latka impreza mlodziezowa. jaki macie pomysl na koreczki ? bede wdzieczna za wszelkie wskazowki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bebiak Re: przyjecie dla 18 latka pomocy!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.03, 00:04 Gość portalu: beata napisał(a): > co proponujecie zrobic dla 18 latka impreza mlodziezowa. > jaki macie pomysl na koreczki ? > bede wdzieczna za wszelkie wskazowki Mój obecnie 18-latek sam od lat robi stosy swoich ulubionych koreczków na każdą okazję: na dół szynka w kostkę, na nią ser żółty w kostkę, na niego pieczarka marynowana albo oliwka (nie wiem czy to jasno napisałam: nabierając na wykałaczkę najpierw pieczarka, potem ser a potem szynka). Mamy takie wąskie i długie tacki drewniane: na nich ładnie to ustawia. Znikają w każdej ilości w jakiej by nie zrobił (nie tylko wśród grona jego znajomych - moich też). Pozdrowionka:) B. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Camille Re: przyjecie dla 18 latka pomocy!!!!! IP: *.SNVACAID.dynamic.covad.net 22.11.03, 01:02 Salsa i rozne dipy na bazie majonezowo-smietanowej podane z chipsami zadowola kazdego mlodego czlowieka. Rowniez male pizze, takie na jeden gryz upieczone w ostatnim momencie. Fajne sa tez "swinki w kolderce" czyli male kielbaski zawiniete w ciasto francuskie/kupuje sie mrozone, tnie na kawalki, zawija i piecze w piekarniku kilkanascie minut/. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: volution Re: przyjecie dla 18 latka pomocy!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.11.03, 12:10 Najwazniejsze zeby alkoholu starczylo a o jedzenie sie nie martw Odpowiedz Link Zgłoś
kociamama Re: przyjecie dla 18 latka pomocy!!!!! 22.11.03, 23:07 I cos wege, bo duzo ludzi w liceum przestaje jesc mieso... Pozdrawiam, Kociamama. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wini3 Re: przyjecie dla 18 latka pomocy!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.03, 08:23 Do picia kruszon- bardzo się sprawdza jeśli są tańce - mikro kanapki na jeden ząb, drobne ciasteczka. Wszystko co można zjeść bez zasiadania do stołu. Udanej imprezy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pichciarz Re: przyjecie dla 18 latka pomocy!!!!! IP: *.proxy.aol.com 24.11.03, 08:26 Świetne sugestie, jestem z was wszystkich bardzo dumny! Naprawdę. Odpowiedz Link Zgłoś