Dodaj do ulubionych

endokrynolog Gdynia

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.09, 12:42
Poszukuję namiarów na dobrego endokrynologa w Gdyni
Obserwuj wątek
    • maggie_ Re: endokrynolog Gdynia 11.12.09, 21:31
      skweres.neostrada.pl/
      Sensowny lekarz.
      • jurmik Re: endokrynolog Gdynia 12.12.09, 23:59
        Potwierdzam - super, tylko to jest ginekolog-endokrynolog. Jeśli
        chodzi o tarczycę może być lepszy dr Szafran.
        • Gość: Mika Re: endokrynolog Gdynia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.09, 16:59
          Dzięki bardzo za namiary. Szkoda tylko, że od kilku dni pod podanymi
          na stronie nr telefonu nikt nie odbiera:(
          • jurmik Re: endokrynolog Gdynia 19.12.09, 23:38
            telefon do dr Szafrana - ja znam taki: 58 661 14 883 w godz. 12 -18
            • Gość: Mika Re: endokrynolog Gdynia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.09, 17:45
              Dzięki bardzo za telefon do dr Szafrana:)ale ja pisałam, że nie mogę
              się dodzwonić na nr telefonu podane na stronie dr Skweresa. Bo
              bardziej pasuje mi endokrynolog-ginekolog
              • maggie_ Re: endokrynolog Gdynia 21.12.09, 22:14
                Dr Skweres ma przyjmować w filii Gamety, którą od stycznia mają otworzyć w
                Gdyni. A teram w okresie świątecznym może ... ma urlop?
              • babiloniaa Re: endokrynolog Gdynia 28.12.09, 16:30
                Skweres pracuje w Swissmedzie na Wileńskiej, jest w piątki bez problemu można
                umówić wizytę.Wiem, że też w Gdyni na Armii Krajowej przyjmuje ale musiałabyś
                zadzwonić i spytać
                • Gość: Mika Re: endokrynolog Gdynia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.09, 14:33
                  Dr Skweres od nowego roku nie jest już lekarzem swissmedu. Przyjmuje
                  od stycznia w Gdyni na Derdowskiego. Umówiłam się już, tylko terminy
                  tragiczne. Mam na 25 stycznia. Liczyłam, że skoro to prywatna wizyta
                  to czas oczekiwania nie będzie aż tak długi:(
                  • jurmik Re: endokrynolog Gdynia 01.01.10, 16:10
                    Niestety, jak lekarz jest naprawdę dobry, to ma tylu chętnych, że
                    nie można się dostać od razu, szczególnie jeśli jeszcze nie jest się
                    stałym pacjentem.
                    Są lekarze, do których sie nie czeka, zawsze mają wolne terminy -
                    tylko czy warto?
                    • babiloniaa Re: endokrynolog Gdynia 06.01.10, 22:59
                      > Są lekarze, do których sie nie czeka, zawsze mają wolne terminy -
                      > tylko czy warto?
                      Każdy decyduje za siebie, ja wiem że nie warto.
                      • Gość: Mika Re: endokrynolog Gdynia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.10, 13:17
                        Miałam czekać tak długo na wizytę,ale z ciekawości zadzwoniłam do
                        Gamety gdzie teraz dr Skweres przyjmuje i było wolne miejsce bo ktoś
                        zrezygnował,więc jestem już po wizycie. Rzeczywiście to super
                        lekarz:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka