Gość: mika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.09, 12:42 Poszukuję namiarów na dobrego endokrynologa w Gdyni Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maggie_ Re: endokrynolog Gdynia 11.12.09, 21:31 skweres.neostrada.pl/ Sensowny lekarz. Odpowiedz Link Zgłoś
jurmik Re: endokrynolog Gdynia 12.12.09, 23:59 Potwierdzam - super, tylko to jest ginekolog-endokrynolog. Jeśli chodzi o tarczycę może być lepszy dr Szafran. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mika Re: endokrynolog Gdynia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.09, 16:59 Dzięki bardzo za namiary. Szkoda tylko, że od kilku dni pod podanymi na stronie nr telefonu nikt nie odbiera:( Odpowiedz Link Zgłoś
jurmik Re: endokrynolog Gdynia 19.12.09, 23:38 telefon do dr Szafrana - ja znam taki: 58 661 14 883 w godz. 12 -18 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mika Re: endokrynolog Gdynia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.09, 17:45 Dzięki bardzo za telefon do dr Szafrana:)ale ja pisałam, że nie mogę się dodzwonić na nr telefonu podane na stronie dr Skweresa. Bo bardziej pasuje mi endokrynolog-ginekolog Odpowiedz Link Zgłoś
maggie_ Re: endokrynolog Gdynia 21.12.09, 22:14 Dr Skweres ma przyjmować w filii Gamety, którą od stycznia mają otworzyć w Gdyni. A teram w okresie świątecznym może ... ma urlop? Odpowiedz Link Zgłoś
babiloniaa Re: endokrynolog Gdynia 28.12.09, 16:30 Skweres pracuje w Swissmedzie na Wileńskiej, jest w piątki bez problemu można umówić wizytę.Wiem, że też w Gdyni na Armii Krajowej przyjmuje ale musiałabyś zadzwonić i spytać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mika Re: endokrynolog Gdynia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.09, 14:33 Dr Skweres od nowego roku nie jest już lekarzem swissmedu. Przyjmuje od stycznia w Gdyni na Derdowskiego. Umówiłam się już, tylko terminy tragiczne. Mam na 25 stycznia. Liczyłam, że skoro to prywatna wizyta to czas oczekiwania nie będzie aż tak długi:( Odpowiedz Link Zgłoś
jurmik Re: endokrynolog Gdynia 01.01.10, 16:10 Niestety, jak lekarz jest naprawdę dobry, to ma tylu chętnych, że nie można się dostać od razu, szczególnie jeśli jeszcze nie jest się stałym pacjentem. Są lekarze, do których sie nie czeka, zawsze mają wolne terminy - tylko czy warto? Odpowiedz Link Zgłoś
babiloniaa Re: endokrynolog Gdynia 06.01.10, 22:59 > Są lekarze, do których sie nie czeka, zawsze mają wolne terminy - > tylko czy warto? Każdy decyduje za siebie, ja wiem że nie warto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mika Re: endokrynolog Gdynia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.10, 13:17 Miałam czekać tak długo na wizytę,ale z ciekawości zadzwoniłam do Gamety gdzie teraz dr Skweres przyjmuje i było wolne miejsce bo ktoś zrezygnował,więc jestem już po wizycie. Rzeczywiście to super lekarz:) Odpowiedz Link Zgłoś