Gość: kasia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.06, 12:57 witam, chcialabym sie dowiedziec czy w trojmiescie mozna gdzies przeplukac jelita, jaka jest cena takiego zabiegu? z gory dziekuje i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
invicta1 Re: plukanie jelit 17.03.06, 13:13 zabieg nazywa się hydrokolonoterapia-może to Ci ułatwi szperanie po necie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: plukanie jelit IP: *.gd.pl 25.04.06, 14:04 oczywiście że tak.płukanie jelit(hydrocolonoterapia ) kosztuje ok 120-150 zł. można ją wykonać w salonie odnowy biologicznej w Gdyni tel. 621-07-95.terapie trzeba powtórzyć 2 lub 3-krotnie.choruję na jelita (spastycznośc jelit ) i rozmawiałam z wieloma lekarzami gastrologami i każdy z nich odradził mi to.Podobno bardzo często dochodzi do uszkodzenia jelit , stanów zapalnych.pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
gustaw36 Re: plukanie jelit 30.04.06, 17:39 Na temat plukania jelita można poczytać w książce Michała Tombaka.Warto zrobić i potraktować jako zabieg higieniczny.Ja robiłem. Odpowiedz Link Zgłoś