agasobczak 28.11.06, 12:21 Poszukuje dobrego neurologa dziecięcegoo na terenie Trójmiasta. Oczywiście prywatnie :))) Maluch mój ma dwa miesiące. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maja_sara Re: Neurolog dziecięcy 28.11.06, 13:16 Dr Pilarska z Akademii Medycznej. Piszukaj w necie namiarów na nią. Odpowiedz Link Zgłoś
kotek100 Re: Neurolog dziecięcy 29.11.06, 13:28 Ja polecam dr Michalską-przyjmuje na Jaśkowej Dolinie-nie wiem, jak prywatnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcyha Re: Neurolog dziecięcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.06, 22:47 dr birkholz jest pediatrą o stopniu endokrynolog...rewelacyjna babka....prywatnie chodze do niej z maluchem na żabiance do endomedu polecam:)) Odpowiedz Link Zgłoś
ka0milka Re: Neurolog dziecięcy 04.12.06, 14:18 Pani docent Szelożyńska - przyjmuje prywatnie w Lekarskiej Specjalistycznej Spóldzielni Pracy w Gdańsku Wrzeszczu, ul. Grunwaldzka 68 (blisko Manhattanu)- koszt wizyty w lipcu wyniósł 75 zł. Byłam u niej z miesięcznym dzieckiem, któremu pediatrzy wymyślali przedziwne dolegliwości typu zbyt duża główka. Pani docent jest przemiłą starsza osobą z ogromną wiedzą. Bardzo mnie wtedy uspokoiła, powiedziała, że dziecko jest zupełnie zdrowe i rzeczywiście jest - synek ma dziś 6 miesięcy. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś