Dodaj do ulubionych

dr Płoszyński ginekolog

30.01.07, 11:01
Witam,
może ktoś z was zetknął się z dr Płoszyńskim, macie jakieś doświadczenia,
może którejś z was prowadził ciążę lub odbierał poród - pracuje na klinicznej.
Tak się zastanawiam, bo postanowiłam zmienić ginekologa i nie chciałabym
trafić z deszczu pod rynnę.
Pozdrowienia
Obserwuj wątek
    • Gość: Ola.B Re: dr Płoszyński ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.07, 13:22
      ja sie zetknelam, przyjmuje w poradni na klinicznei i prywatnie! jezeli z ciaza
      wszystko ok to idz do niego, ale jak tylko sa jakies trudnosci to nie polecam!
      poza tym pracuje na klinicznej a ten szpital jest po prostu tragiczny i radze
      ci sie trzymac od niego z daleka!!
      • sonia007 Re: dr Płoszyński ginekolog 06.02.07, 15:12
        z tego co wiem on właśnie zajmuje się patologią ciąży, więc raczej zbiera te
        przypadki w których go nie polecasz. masz jakieś nieprzyjemne doświadczenia lub
        coś ci o tym wiadomo. Daj znać bo bardzo się niepokoję, że źle trafiłam.
        kliniczna może nie jest najprzyjemniejszym szpitalem, ale mają najlepszy sprzęt
        i fachowców, no i nie upierają się przy rodzeniu siłami natury jak w
        wojewódzkim.
        • aga43214 Re: dr Płoszyński ginekolog 09.02.07, 13:45
          ja tez mam zle doswiadczenia! dr stosuje leki z zasady leczenia sprzed 30 lat!
          z cc zwleka do ostatniej chwili! nie polecam! nie polecam rowniez szpitala na
          klinicznej! obecnie jest tam remont, poza tym brudno i najwieksza umieralnosc
          niemowlat w Polsce!
    • Gość: Anita Re: dr Płoszyński ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.07, 13:49
      ogolnie nie polecam lekarzy z klinicznej. Zarowno Ploszynski, jak Preis i inni
      sa po prostu slabi. Nie znaja nowych lekow, od 20 lat w szpitalu nie zmienilo
      sie nic! Czesto zdarza sie ze pielegniarki myla leki, np. u mnie zabraklo
      kroplowek i musialam czekac 2 dni. Mojej kolezance pomylili leki i dali zestaw,
      ktory byl przeznaczony dla innej pani z sali. Ploszynski moze jest mily ale nie
      ma odpowiednich srodkow i wiedze sprzed 20 lat!
    • Gość: Ania Re: dr Płoszyński ginekolog IP: *.pro-internet.pl 09.02.07, 14:06
      A ja rodziłam na klinicznej pol roku temu i bylam zadowolona.Super porodowka i
      położe....a doktor z klinicznej ....Lautenbach, jest świetnym specjalistą do
      tego bardzo sympatyczny i delikatny.Prowadził moją zagrożoną ciążę:)) Pozdrawiam
      • Gość: Ania Re: dr Płoszyński ginekolog IP: *.pro-internet.pl 09.02.07, 17:11
        Może kliniczna ma okropną opinię, ale kierowane są tam NAJCIĘŻSZE przypadki i
        może dlatego ten szpital ma największą umieralność???Jedno jest
        pewne ...pracują tam najlepsi specjaliści. :))
    • aga43214 Re: dr Płoszyński ginekolog 12.02.07, 11:21
      do kazdego szpitala klinicznego w Polsce przywoza najgorsze przypadki jednak na
      klinicznej jest najwieksza umieralnosc niemowlat i najwuiekszy procent zakazen
      w CAŁEJ POLSCE! to chyba o czyms swiadczy!!
      • silje78 Re: dr Płoszyński ginekolog 12.02.07, 22:28
        polecam dr ciach oraz dr świątkowską. obydwie pracują na klinicznej.
        obydwie to świetne lekarki. za ciach przemawia, że przyjmuje na jeleniogórskiej
        w prywatnym gabinecie, który ma podpisaną umowę z nfz. nie płacisz za wizyty a
        standard badania, pomieszczenia na poziomie gabinetów prywatnych. na miejscu
        jest usg, także gdy dzieje się coś złego nie musisz szwędać się po innych
        gabinetach. poza tym jest bardzo sympatyczną i kontaktową osobą. polecam.
        • Gość: gosia Re: dr Płoszyński ginekolog IP: *.softlab.gda.pl 13.02.07, 05:12
          podobnie w tym gabinecie przyjmuje dr Stukan, który też pracuje na Klinicznej.
          Bardzo dokładny, kontaktowny i sympatyczny również. Serdecznie polecam.
          • Gość: gość Re: dr Płoszyński ginekolog IP: *.pro-internet.pl 13.02.07, 09:38
            Zgadzam się Stukan jest też miły, delikatny i dokładny(zrobił mi USG).Niewiem
            czy jest fachowcem bo trafiłam do niego na izbę przyjęć w 30 tyg. ciąży i
            podczas badania "zadrasnął" moją nadżerkę i zaczęłam strasznie krwawić.Po tej
            wizycie dostałam zakażenie i skończyło się na dwóch antybiotykach:(( Na
            szczęście maleństwu nic się nie stało:))
        • Gość: Ostrzegam!!!!! Re: dr Płoszyński ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.07, 13:12
          Wyżej wymieniony Dr.Nie rozpoznał u mnie zatrucia ciązowego.Chociaz obiawy
          nawet dla laika byly oczywiste.Mało sie nie przekręciłam przez niego i nie
          straciłam dziecka!!!Dopiero pomógł mi Dr.Klaudiusz Wojnarowski z AM z kliniki
          Nefrologii-dzięki niemu żyję ja i moje dziecko.Dziewczyny odradzam!!!Jak jest
          wszystko o.k. z ciążą to Jest świetny,ale jak coś się dzieje to zlewa
          Cię,odsyła gdzie indziej,albo zbywa!!!Koszmar!!!
          • Gość: pacjentka Re: dr Płoszyński ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.07, 20:47
            Broń Boże nie zmieniaj na dr Milczka,bo to sadysta
            • Gość: pacjentka od x-lat Re: dr Płoszyński ginekolog IP: *.nsm.pl 06.06.07, 11:36
              Dr Milczek jest lekarzem konkretnym, z porządnym podejściem do życia, pacjentki
              traktuje w sposób prawidłowy.
              Kobiety - radzę więcej dystansu do siebie !
              • psychcio Re: dr Płoszyński ginekolog 08.06.07, 08:20
                Gość portalu: pacjentka od x-lat napisał(a):
                > Dr Milczek jest lekarzem konkretnym, z porządnym podejściem do życia,
                pacjentki traktuje w sposób prawidłowy.
                > Kobiety - radzę więcej dystansu do siebie !

Należy przyjąć, że "pacjentka od x-lat" to kolejny nick niejakiego Milczka:))
                Popatrzcie tutaj:
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=770&w=50253356&a=63789061

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka