Dodaj do ulubionych

dr R.Kollek- pediatra

20.02.07, 20:08
Czy ktoś jest pacjentem tej pani? Jakie są Wasze wraznia?
Obserwuj wątek
    • marta-clio Re: dr R.Kollek- pediatra 21.02.07, 08:14
      moi synowie są. polecam. starszy od 4 lat do niej chodzi. potrafi prowadzić
      dzieci z alergią. antybiotyki przepisuje gdy naprawdę są potrzebne. nie wymyśla,
      dobrze tłumaczy.
      • arnika15 Re: dr R.Kollek- pediatra 21.02.07, 16:55
        Czy mogłabym Was prosić o namiar do tego lekarza na priv? Przyjmuje prywatnie
        czy z NFZ? Bardzo będę wdzięczna za informację- niedługo urodzę i szukam
        pediatry dla maluszka:)
    • garciem Re: dr R.Kollek- pediatra 25.02.07, 20:45
      Niestety nie potwierdzam euforii poprzedniczki. Niekompetentna, lekcewazaca,
      niedouczona..Taka mam opinie o tej Pani. Mielismy przez nia kilka bezsennych
      nocy, poniewaz diagnoza, ktora postawila naszej corce nyla nieprawidlowa. I mam
      opinie, ze wlacza antybiotykoterapie bez medycznego uzasadnienia. Tyle. Nie
      polecam. Polecam dr Folwarskiego z Gdanska.
      • kinada Re: dr R.Kollek- pediatra 25.02.07, 22:11
        Hmmm, mój synek jest pacjentem dr Kolek i jak na razie mogę wypowiedzieć się
        tylko pozytywnie na temat tej Pani..
        Poza mną, dobre zdanie o dr Kolek mają moje dwie koleżanki i siostra, których
        dzieci również leczy..
        Antybiotyki przepisuje w ostateczności, jak najbardziej potrafi udzielić rad
        w postępowaniu z dziećmi cierpiącymi na alergie..
        Poza tym jest miła i sympatyczna w stosunku do dzieci, nie nazwałabym jej osobą
        lekceważącą i 'niedouczoną'..
        Dr Kolek przyjmuje w przychodni w Gdyni, na ulicy Legionów od niedawna i wiem
        (od pań rejestrujących), że przyjeżdżają do niej rodzice z maluchami z Sopotu..

Darujcie życie Marcie Zawadzie! ;)
        • kinada Re: dr R.Kollek- pediatra 26.02.07, 11:32
          wyjaśniająco do ostatniego postu - wcześniej dr Kolek przyjmowała w przychodni
          w Sopocie, stąd rodzice z Sopotu..

Darujcie życie Marcie Zawadzie! ;)
          • marta-clio Re: dr R.Kollek- pediatra 26.02.07, 22:05
            jeszcze wcześniej na jasieniu w gdańsku i też pacjenci z gdańska przyjeżdżają.
            poza tym była na oddziale neonatologicznym w gdyni jak w miejskim była
            porodówka. prowadzi mojego starszego syna od 4 lat. zdarzały nam sie wizyty u
            innych lekarzy zwłaszcza w pierwszym roku więc mam porównanie. jednak ilu
            lekarzy tyle opinii. ja polecam
            • natkare Re: dr R.Kollek- pediatra 28.02.07, 13:19
              Byłam raz u tej pani doktor, przyjmue w mojej przychodni.Wrażenie jak
              najbardziej pozytywne(byłam raz bo od lat trójka moich dzieci chodzi do dr,
              Kowalskiej- a nosza dr. była na urlopie).
              Doktor jest ok:)
              • sylwia_z_gdyni Re: dr R.Kollek- pediatra 28.02.07, 20:24
                Dziękuję za Wasze opinie. A jaka jest dr Kowalska?Warto zapisać do niej dziecko?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka