Gość: kobieta z okolic J IP: *.crowley.pl 24.05.07, 20:28 Kochani, w przychodni Jasień przyjmuje wspomniany wyżej lekarz. Czy jest to dobry pediatra????? Ktoś coś wie na jego temat????? Będę wdzięczna za odpowiedzi :)))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zoyka6 Re: dr Dymkowski pediatra 25.05.07, 15:46 Mój syn i córka leczyli sie u niego. Teraz ponoc przyjmuje na Kowalach. Ja jestem zadowolona. Nie przypisuje antybiotyków z byle powodu, odpowiada na wszystkie pytania. Ma dobre podejście do dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobieta z J Re: dr Dymkowski pediatra IP: *.crowley.pl 01.06.07, 21:40 dzięki :) Byłam z malenką u pana doktora. Przemily a do tego bardzo wyluzowany gość. Nie wpędzal mnie w "butelkową" paranoję jak inni pediatrzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamila Re: dr Dymkowski pediatra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.07, 22:25 Mam pytanko odnośnie dr Dymkowskiego. On przyjmuje na ksiażeczkę czy tylko prywatnie? Jeśli macie namiary na tę przychodnie na Kowalach to podajcie Odpowiedz Link Zgłoś
saha_ra Re: dr Dymkowski pediatra 13.06.07, 23:22 na Jasieniu przyjmuje w ramach NFZ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: dr Dymkowski pediatra IP: 213.17.192.* 03.07.07, 15:22 przyjmuje na osiedlu Olimp w Kowalach w ramach NFZ (fila przychodni na Jasieniu) Odpowiedz Link Zgłoś
mamaroksany Re: dr Dymkowski pediatra 03.07.07, 16:26 www.pljasien.pl/kowale.html Odpowiedz Link Zgłoś
saha_ra Re: dr Dymkowski pediatra 25.10.07, 22:35 oj niestety już tylko na Kowalach. Ubolewam, bo super gość. Teraz muszę na gwałt szukać innego pediatry, co za lipa.... Odpowiedz Link Zgłoś