Dodaj do ulubionych

50 mln za trzy lata ciężkiej pracy?

11.07.07, 22:17
50 mln w 3 lata, to marzenie chyba nawet najbogatszych.
Obserwuj wątek
    • pos3gacz Re: 50 mln za trzy lata ciężkiej pracy? 11.07.07, 23:07
      tetlian napisał:

> 50 mln w 3 lata, to marzenie chyba nawet najbogatszych.
      xxxxxxxxxxxxxxxxx
      Ciekawi mnie jedna rzecz,czy Ty człowieku nie masz innego zajęcia.?
      Mnie osobiście to nie przeszkadza,tylko jestem ciekawy?
    • Gość: ssd 50 mln za trzy lata ciężkiej pracy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 23:42
      to jest totalna bzdura ciezka praca
      tylko glupek w to uwierzy
    • Gość: blad Re: 50 mln za trzy lata ciężkiej pracy? IP: *.spray.net.pl 11.07.07, 23:48
      a kto za ten shit da 250 mln?? nienormalny chyba jakiś...
    • Gość: wypalic to scierwo scierwo posrednicze IP: *.hsd1.or.comcast.net 12.07.07, 02:20
      walic tych kmiotow, to scierwo posrednicze biorace marze za powiedzenie ktory
      bank da nam hipoteczna pozyczke co jest samo w sobie przekretem, bo na hipoteke
      biora tylko desperaci, wypalic to scierwo, bez posredniczej padliny swiat jest
      lepszy.
      • robert.zimnicki Re: scierwo posrednicze 13.07.07, 13:21
        na hipoteke nie da sie inaczej kupic lokum, nie majac bogatego tatusia, badz
        dobrego zastawu

a co posrednikow, to tez sie z tym zgadzam - lichwa i spekulacje, a teraz
        szukaja glupiego, bo jakos klienci przestali sie pchac drzwiami i oknami.......

tylko szkoda tych, ktorzy u nich wzieli pozyczke, jak przyjdzie nowy cwaniak,
        bedzie chcial sobie odbic wlozony wklad, a z nowymi klientami moze byc slabo,
        wiec zacznie zerowac na tych ktorzy splacaja raty - i dowali im prowizje, ze sie
        po.raja. coz, ci ludzie nie mieli innego wyboru w tamtym momencie, bo nie bylo
        tego typu uslug....

Gość portalu: wypalic to scierwo napisał(a):

> walic tych kmiotow, to scierwo posrednicze biorace marze za powiedzenie ktory
        > bank da nam hipoteczna pozyczke co jest samo w sobie przekretem, bo na hipoteke
        > biora tylko desperaci, wypalic to scierwo, bez posredniczej padliny swiat jest
        > lepszy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka