03.12.07, 18:17
czy ktoś może mi coś powiedzieć na ich temat? niedawno podpisałam z
nimi umowę rezerwacyjną, ale trochę sie obawiam jak to dalej
będzie , tyle się teraz słyszy na temat deweloperów
Obserwuj wątek
    • Gość: nona Re: WIKANA ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.07, 14:59
      jeżeli chodzi o developera WIKANA z Lublina to w naszym
      przypadku spisał się na 5 , jeżeli chodzi o oddanie mieszkania w
      terminie.teraz będziemy się zagospodarowywać wiec zobaczymy
      jak będzie dalej.myślę że można mieć zaufanie.
      • Gość: jurista Re: WIKANA ? IP: *.krosno.tkdami.net 08.01.08, 21:29
        Witam jestem zainteresowany zakupem mieszkania w rzeszowie blok
        sloneczne osiedle prosze o jakies info o deweloperze, czy jest
        wiarygodny
        • Gość: greg Re: WIKANA ? IP: *.zamosc.mm.pl 20.04.08, 18:38
          No wlasnie... tez spogladam w kierunku Wikany ale widze sporo negatywnych opinii
          o tej firmie. Zastanawiam sie czy jest sens wogole podejmowac z nimi jakakolwiek
          wspolprace....

• Gość: WIKANA Re: WIKANA ? IP: *.tktelekom.pl 12.01.09, 19:52

„Nieważne jak mówią, ważne że mówią” to znana i często stosowana prawda nie do
            końca odpowiada polityce jaką od ponad 2 lat z sukcesem realizuje Spółka w
            której mam zaszczyt pracować.

Upał, Wiatr, Deszcz, Lejący się z nieba żar, przenikające do kości zimna to
            warunki w jakich w ogromnym tempie realizujemy dla naszych klientów mieszkania.
            Z pewnością, jak każdy człowiek wykonujący jakąś pracę tak i nam zdarza się
            popełniać nieliczne drobne błędy, które w sposób komiksowy, przerysowany i
            przepuszczony przez mega mikroskop złości oraz zdeformowane poprzez odbicia w
            szalenie krzywych zwierciadłach zemsty doprawione szczyptą, a nawet całą garścią
            kłamstw lub niewiedzy opisywane są w negatywnych wypowiedziach na nasz temat.

Ale dziękujemy za wszystkie wypowiedzi i te wyrażające zadowolenie z oferowanych
            przez nas produktów i te krytyczne. Jak widzicie stałem się uczestników forum po
            to, aby wykorzystując wymieniane tutaj anonimowo- a więc super szczerze
            informacje wykorzystać do stałego doskonalenia oferowanych przez nas produktów,
            procesu sprzedaży i obsługi klienta. Skoro już tutaj jestem to pozwolę sobie
            zauważyć, że najlepszym miejscem do zdobycia informacji na temat naszej oferty i
            załatwiania wszystkich spraw związanych z nabyciem mieszkania jest siedziba
            Spółki WIKANA S.A. przy ul. Cisowej 11. Tam sami ocenicie sposób i jakość
            obsługi, stopień kompetencji naszego zespołu realizacyjnego, zapoznacie się z
            treściami proponowanych przez nas umów, będziecie mogli negocjować cenę oraz
            warunki sprzedaży, uzyskacie informację o ofercie kredytowej. Jeżeli nie
            osiągniecie zakładanego przez was celu zawsze możecie niepochlebnie wypowiedzieć
            się na forum. Możecie odnieść wrażenie, że to ostatnie zdanie brzmi trochę
            ironicznie, ale jestem przekonany, że im więcej wizyt i kontaktów z naszymi
            przedstawicielami, tym mniej waszego niezadowolenia i negatywnych wypowiedzi.

Dyrektor Działu Realizacji.
    • Gość: TYLKO JA! WIKANA ? ścierwo! IP: *.chello.pl 13.01.09, 22:51
      WIKANA ? ścierwo!
      • Gość: Baryłka Re: WIKANA ? ścierwo! IP: *.tktelekom.pl 22.01.09, 22:21
        Ładna wypowiedź, jakieś uzasadnienie ?? Bo ciężko coś z tego wysnuć, a mam
        zamiar kupić od nich mieszkanie w Łańcucie !!! Czy ktoś może coś na ten temat
        wie, widział ktoś może projekty poza tym co jest na otodom albo moze podpisał
        już umowę ??
        • klakierka Re: WIKANA ? ścierwo! 26.01.09, 09:05
          Ja widziałam projekty, mam umowę rezerwacyjną podpisaną. Najwięcej
          dowiesz się w biurze wikany, tam naprawdę wszystko można obejrzeć
          zanim podejmie się ostateczna decyzję :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka