Dodaj do ulubionych

Jacek Kulesza Trio

IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.09.09, 07:48
Jakoś przypadkiem trafiłem ostatnio na informacje o koncercie Kuleszy we Wrocławiu. Trochę kojarzyłem Homo Sapiens, więc zacząłem googlać i maj spejsować. Muszę napisać, że zrobiło to na mnie lekkie wrażenie. Z próbkami muzycznymi można się zapoznać na oficjalnej - www.jacekkulesza.com/muzyka.html - ale nie to jest najważniejsze. Podoba mi się jego sceniczny styl bycia; wyluzowany i zdystansowany. Bez bufonady i nadęcia. Taki niewymuszony. Jutubki dwie www.youtube.com/watch?v=95o4iwKAf8w oraz www.youtube.com/watch?v=kkYOjmJVNNc mocno mnie zaintrygowały i zastanawiam się nad wydaniem tej pięciocyfrowej kwoty (15 zł) i pójściu w piątek do Firleja.
Obserwuj wątek
    • Gość: igga Re: Jacek Kulesza Trio IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.09.09, 09:13
      hehe, ja bylam na nim w gumowej rozy i bylo mega smieszniesmile nawet kupilam jego
      demko, swietne piosenki i swietny humor. I stwierdzilam ze uwielbiam tamburynybig_grin
      A gdzie ten firlej?
    • Gość: igga Re: Jacek Kulesza Trio IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.09.09, 09:13
      a sorki juz wiem
      • Gość: pit Re: Jacek Kulesza Trio IP: *.217.146.194.generacja.pl 16.09.09, 23:42
        no zabawny pan, zabawny.. czasem odnosze wrazenie ze bardziej na scenie widac samego Kulesze w kontakcie z publicznoscia, a piosenki to tlyko (zreszta mile!) towarzystwo, ale to chyba i lepiej. juz za wiele przezylem koncertow, gdzie artysta, przez duuuze a, gral utwory jak maszynka i na zakonczenie nawet "senkju" nie bylo.

tak mi jakos przyszlo na mysl, pan Kulesza bylby chyba wysmienitym partnerem do gry w kalambury..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka