effa 05.02.02, 14:19 majac do wyboru Memories of Colour i And She Closed Her Eyes, na ktora sie zdecydowac? wszelkie rady w tej kwestii mile widziane. dziekuje i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Flak Re: STINA NORDENSTAM.... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.02.02, 14:24 effa napisał(a): > majac do wyboru Memories of Colour i And She Closed Her Eyes, na ktora sie > zdecydowac? wszelkie rady w tej kwestii mile widziane. dziekuje i pozdrawiam. Zależy co preferujesz. Dla mnie zdecydowanie najlepsza jest She Close.... Odpowiedz Link Zgłoś
effa Re: STINA NORDENSTAM.... 05.02.02, 14:54 O! dziekuje za odpowiedz))))) znaczy roznia sie tak bardzo? a czemu ta najlepsza? uklony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Flak Re: STINA NORDENSTAM.... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.02.02, 18:22 Sprawa jest prosta: Na płycie są dwa wyjątkowe nagrania- Litlle Sar, właściwie najbardziej znany jej kawałe (często leci teledysk np. na MTV2), oraz Fireworks, do tej pory uważam że to jedno z najpiekniejszych nagrań jakie słyszałem (track3- jak masz mozliwośc odsłuchu zapuść sobie). Ot i tyle)) Tak naprawde to wokal Stiny jest niepowtarzalny... Odpowiedz Link Zgłoś
effa Re: STINA NORDENSTAM.... 06.02.02, 09:15 zamowilam And She Closed... czekam. w przyszlym tygodniu bede wiedziala czy to byl trafny wybor (mam nadzieje ze tak))) jesli masz ochote to zajrzyj ponownie na ten watek za jakis tydzien. jeszcze raz podziekowania i uklony E. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Flak Re: STINA NORDENSTAM.... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.02.02, 12:24 effa napisał(a): > w przyszlym tygodniu bede wiedziala czy to byl trafny wybor (mam nadzieje ze > tak))) Na pewno nie bedziesz zalowac, tym bardziej ze ta plyta bedzie Ci sie kojarzyc z wymiana zdan na pewnym forum) > jesli masz ochote to zajrzyj ponownie na ten watek za jakis tydzien. Hmmm.. Dopiero za tydzien?? Czy ja wytrzymam??? No coz - sprobuje Odpowiedz Link Zgłoś
effa Re: STINA NORDENSTAM.... 06.02.02, 15:45 Gość portalu: Flak napisał(a): > Na pewno nie bedziesz zalowac, tym bardziej ze ta plyta bedzie Ci sie kojarzyc > z > wymiana zdan na pewnym forum) na pewno, i to bedzie mile skojarzenie z mila wymiana > > Hmmm.. Dopiero za tydzien?? Czy ja wytrzymam??? No coz - sprobuje > no nie, mozesz wczesniej moge w tym watku sie pojawic zawsze gdy otrzymam odpowiedz a jesli nie tu, to zapraszam na adres gazetowy... Odpowiedz Link Zgłoś