Dodaj do ulubionych

STINA NORDENSTAM....

05.02.02, 14:19
majac do wyboru Memories of Colour i And She Closed Her Eyes, na ktora sie
zdecydowac? wszelkie rady w tej kwestii mile widziane. dziekuje i pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: Flak Re: STINA NORDENSTAM.... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.02.02, 14:24
      effa napisał(a):

> majac do wyboru Memories of Colour i And She Closed Her Eyes, na ktora sie
      > zdecydowac? wszelkie rady w tej kwestii mile widziane. dziekuje i pozdrawiam.

Zależy co preferujesz. Dla mnie zdecydowanie najlepsza jest She Close....

• effa Re: STINA NORDENSTAM.... 05.02.02, 14:54
        O! dziekuje za odpowiedzsmile)))))
        znaczy roznia sie tak bardzo?
        a czemu ta najlepsza?
        uklony
        • Gość: Flak Re: STINA NORDENSTAM.... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.02.02, 18:22
          Sprawa jest prosta:
          Na płycie są dwa wyjątkowe nagrania- Litlle Sar, właściwie najbardziej znany
          jej kawałe (często leci teledysk np. na MTV2), oraz Fireworks, do tej pory
          uważam że to jedno z najpiekniejszych nagrań jakie słyszałem (track3- jak masz
          mozliwośc odsłuchu zapuść sobie).
          Ot i tylesmile))
          Tak naprawde to wokal Stiny jest niepowtarzalny...
          • effa Re: STINA NORDENSTAM.... 06.02.02, 09:15
            zamowilam And She Closed... czekam.
            w przyszlym tygodniu bede wiedziala czy to byl trafny wybor (mam nadzieje ze
            taksmile)))
            jesli masz ochote to zajrzyj ponownie na ten watek za jakis tydzien.
            jeszcze raz podziekowania i uklonysmile
            E.
            • Gość: Flak Re: STINA NORDENSTAM.... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.02.02, 12:24
              effa napisał(a):

> w przyszlym tygodniu bede wiedziala czy to byl trafny wybor (mam nadzieje ze
              > taksmile)))

Na pewno nie bedziesz zalowac, tym bardziej ze ta plyta bedzie Ci sie kojarzyc z
              wymiana zdan na pewnym forumsmile)

> jesli masz ochote to zajrzyj ponownie na ten watek za jakis tydzien.

Hmmm.. Dopiero za tydzien?? Czy ja wytrzymam??? No coz - sprobujesmile

• effa Re: STINA NORDENSTAM.... 06.02.02, 15:45
                Gość portalu: Flak napisał(a):

> Na pewno nie bedziesz zalowac, tym bardziej ze ta plyta bedzie Ci sie kojarzyc
                > z
                > wymiana zdan na pewnym forumsmile)

na pewno, i to bedzie mile skojarzenie z mila wymianawink
                >
                > Hmmm.. Dopiero za tydzien?? Czy ja wytrzymam??? No coz - sprobujesmile
                >
                no nie, mozesz wczesniejwink
                moge w tym watku sie pojawic zawsze gdy otrzymam odpowiedzsmile a jesli nie tu, to
                zapraszam na adres gazetowy...smile

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka