Dodaj do ulubionych

Bitwa coverów - Back To Black

IP: *.chello.pl 15.10.09, 16:26
amy najlepsza wink
Obserwuj wątek
    • Gość: jatoja Bitwa coverów - Back To Black IP: 77.255.21.* 15.10.09, 16:26
      jak dla mnie BACK to BLACK najlepsza piosenka ostatnich lat i jedna z najlepszych wszech czasów

A ta muzyka....ach!
    • Gość: layla Re: Bitwa coverów - Back To Black IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.09, 17:02
      jeszcze arctic monkeys coverowali amy
    • Gość: q Re: Bitwa coverów - Back To Black IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.09, 17:22
      jedynie Elbow nie powoduje odruchów wymiotnych. widać to taka piosenka, do której trza jakichś tam warunków wokalnych, stąd poza Amy tylko Guy Garvey podołał...
    • Gość: cokecat Re: Bitwa coverów - Back To Black IP: 83.238.65.* 16.10.09, 10:26
      ale arctic monkeys skowerowali 'you know im not good'
    • slim_slim_slim Re: Bitwa coverów - Back To Black 17.10.09, 14:39
      bardzo wyrównany poziom, ale i piosenka świetna. generalnie wybierałem pomiędzy The Rumble Strips & Mark Ronson, a Lightspeed Champion i decyzja była trudna. Rikki Loney też dał radę
    • Gość: anyother Re: Bitwa coverów - Back To Black IP: *.wroclaw.mm.pl 17.10.09, 17:24
      oryginał według mnie genialny, ale The Rmble Strips sobie świetnie poradzili. Super się słuchało.
    • Gość: tomtom Re: Bitwa coverów - Back To Black IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.09, 23:00
      A ja myślałem że to o AC'DC
      A ja tej pani winehouse to jakoś nie trawie. Takie mam wrażenie że jej inność jest już za inna. Jakaś taka jakby by sie meczyła na kacu i coś bełkotała. Choć sama piosenka (utwór) ok

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka