IP: *.acn.pl 23.01.04, 00:18
Kiedyś wspomnicie tego posta: to będzie największy zespół rockowy na świecie.
Już teraz Radiohead (bardzo ich cenię) powinni stroić im instrumenty przed
koncertami. Pozdrawiam fanów Muse!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Kojot Re: Muse IP: *.lan / *.waw.pl 23.01.04, 00:55
      No...oni są od paru lat już znani. Ich "Origins of Symmetry" i "Showbiz" miały świetne recenzje w Anglii. A ze zostali nominowani do BritAward to pewnie przynajmniej częśc świata usłyszy. Chociaż ja akurat za taką formą promocji nie przepadam. Ale zgadzam się. Sa genialni.
      • Gość: dev1 Re: Muse IP: *.acn.pl 23.01.04, 01:15
        Dodam tylko, że w Polsce nie została wydana ich ostatnia płyta - Absolution. To
        strasznie smutne.
        • jazzkam Re: Muse 23.01.04, 01:18
          spoko, lubie Muse, ale to o Radiohead bylo po prostu smieszne. Muse to fajny
          zespol, ale zadnymi geniuszami, poki co nie sa i nie wiem czy będą
          • Gość: dev1 Re: Muse IP: *.acn.pl 23.01.04, 01:23
            Radiohead jest słabsze, nie robi postępów z płyty na płytę, no i na koncertach
            wypadają słabiej, dużo słabiej. Bellamy ma więcej pomysłów na muzykę.
            Ale każdy ma swoje zdaniesmile
            • Gość: goosia Re: Muse IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 23.01.04, 12:52
              rozumiem ze byłes(as) na koncertach obu zespołów...bo ja przyznam sie ze nie
              byłam i w tej kwestii nie moge sie wypowiedziec. natomiast jesli chodzi o ich
              krazki to nie uwazam by w jakikolwiek sposob muse przewyzszało radiohead.
              Powiedziałabym nawet ze wypadaja o wiele słabiej sciagajac z hima radiohead
              placebo i innych
              • miecio4 Re: Muse 23.01.04, 12:59
                Gość portalu: goosia napisał(a):

>> Powiedziałabym nawet ze wypadaja o wiele słabiej sciagajac z hima

big_grin
                Oj aż mnie zakuło coś w płucu.
                Dawno się tak nie uśmiałem.
                • jazzkam Re: Muse 23.01.04, 13:14
                  oni ściągają z myslovitz !!!!!!!!!
                • Gość: goosia Re: Muse IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 23.01.04, 13:33
                  Qrcze nie śmiać sie ze mnie smile)..... No dobra moze lekko przesadziłam, ale jak
                  miałam na nich faze kiedys tak teraz nic nie czuje, bo nie jest to dla mnie
                  news tylko cos co juz jest i było..Z drugiej strony, to chyba nie ma takiego
                  artyst, ktory by z czegos nie zrzynał...wiem jak to jest bo mam pod swoimi
                  skrzydłami pare łepkow, ktorzy tworza i jest im naprawde ciezko robic takie
                  rzeczy, ktorych jeszcze nie ma badz nie tak szybko kojarza sie z danym
                  wykonawca.
                  • Gość: dev1 Re: Muse IP: *.acn.pl 25.01.04, 14:08
                    Dla mnie Muse to też nie jest nowość. Ale po kilku już latach i po koncertach i
                    wielkokrotnym słuchaniu płyt różnych grup (Placebo też uwielbiam!!)
                    stwierdzam ,że Muse jest oryginalne!! i naprawdę znakomite jeśli chodzi o
                    pomysły na kompozycje i ich aranżacje i moim zdaniem przerośli w tym Radiohead,
                    które idzie w troszkę złym kierunku. Każda ich płyta po OK Computer jest o
                    klasę lub więcej od niej słabsza. Moze Radiohead potrzebna jest przerwa? Co do
                    Him to jest strasznie nudny i wtórny zespół. Ich płyty są słabiutkie, a na
                    koncercie nie byłem, choć uwielbiam muzykę na żywo i jak sie pojawią w
                    dostępnym dla mnie regionie to ich zobaczę.
                    Pozdrawiam wszystkich!
                    • Gość: que? Re: Muse IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.01.04, 20:49
                      ja szczerze mówiąc w muzykę muse nigdy się nei zagłębiałem, bo strasznie mnie
                      wkurwiał głos wokalisty. może są oryginalni (ale czy o to chodzi w muzyce?) i
                      fajnie grają, ale przebrnąć przez wycie tego pana nie potrafiłem. a co do
                      radiohead, jeśli wg ciebie najlepszą ich płytą jest ok computer to wydaje mi
                      się że zbyt mało czasu poświęciłeś jej następczyniom. taki kid a jest o wiele
                      lepszy. ale oczywiście to tylko moje zdanie.
              • Gość: Minnie Re: Muse IP: *.toya.net.pl 23.01.04, 13:18
                Muse i Him?! Że Muse z Him'a?! No nieźle......
          • Gość: Kojot Re: Muse IP: *.lan / *.waw.pl 23.01.04, 01:26
            Jeśli chodzi porównanie, to rzeczywiście mało trafne, szczególnie jeśli wziąć pod uwagę ostatnie dokonania Radiohead, bo z początkowymi może konkurować. Nie znam płyty Absloution niestety.
        • tomcrac Re: Muse 23.01.04, 07:06
          > Dodam tylko, że w Polsce nie została wydana ich ostatnia płyta - Absolution. To
          >
          > strasznie smutne.

lada dzien powinna byc wydana
    • Gość: MoleR Re: Muse IP: *.bci.net.pl 23.01.04, 10:04
      Gość portalu: dev1 napisał(a):

> Kiedyś wspomnicie tego posta: to będzie największy zespół rockowy na świecie.
      > Już teraz Radiohead (bardzo ich cenię) powinni stroić im instrumenty przed
      > koncertami. Pozdrawiam fanów Muse!!!

Zapewne Ci sie narażę, ale Muse to oszuści. Pseudoawangarda w trochę żenującyhm
      stylu. Coś takiego jak Linkin Park w tzw. metalu (numetalu jak kto woli) ...:-
      ))))
      • jazzkam Absolution vs Hail To The Thief 23.01.04, 10:27
        wedlug mnie, mimo ze plyta Muse ma dwa singlowe naprawde fajne hiciory plus
        dosc ladne takie hmmm balladki to jednak Radiohead, mimo ze ostatnia plyta nie
        byla ich najlepsza, przebilo zdecydowanie dokonania Muse
    • Gość: Noel Gallagher Re: Muse IP: 5.3.1R4D* / 213.70.105.* 23.01.04, 14:36
      Muse gra zajebista muzyke. Radiohead tez jest dobry ale te ostatnie plyty sa
      ciezko strawne.
      • Gość: Noel ma rację:) Re: Muse IP: *.acn.pl 25.01.04, 14:11
        ... smile
    • vulture kiedyś wspomnimy 25.01.04, 14:12
      Gość portalu: dev1 napisał(a):

> Kiedyś wspomnicie tego posta: to będzie największy zespół rockowy na świecie.

Aż tak utyją???
    • libertine Re: Muse 25.01.04, 19:28
      to już jest największy rockowy zespół świata.... a takie 'knypki' jak
      radiohead nie dostąpią nawet zaszczytu grania przed nimi!!!
      matt jest wielki!
      wielki pianista, wielki wokalista, wielki gitarzysta i wielki kompozytor. o
      nim będą się uczyć dzieci w szkole, tak jak o bachu, mozarcie i chopinie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka