Dodaj do ulubionych

Album Animal Collective najlepszy

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.09, 17:06
Zgadzam się z pierwszą piątką!!! Tylko Grizzly Baer umieściłabym na 2. miejscu, a Yeah Yeah Yeahs na 3. i tak dalej smile
Obserwuj wątek
    • Gość: Thad Re: Album Animal Collective najlepszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.09, 17:55
      Wild Beasts i Florence and the Machine powinno być wyżej *obiektywna ocena*.
    • Gość: Kredkiabc Re: Album Animal Collective najlepszy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.09, 18:43
      Zgadzam sie z Gościem: gościem big_grin
    • Gość: qq Re: Album Animal Collective najlepszy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.09, 18:44
      The xx - zalosny hype!
    • Gość: bornInTheUsa Re: Album Animal Collective najlepszy IP: *.wroclaw.vectranet.pl 28.12.09, 19:38
      najlepsza to jest ona
      www.kultura.banzaj.pl/Madonna-krolowa-mediow-w-czasie-ostatnich-10-lat-4536.html
    • Gość: marcin Re: Album Animal Collective najlepszy IP: 94.40.84.* 28.12.09, 19:41
      No całkiem dobry wybórbig_grin Misie Grizzly faktycznie mogłyby być wyżej, natomiast całkowicie zasłużone podium dla XX.
    • Gość: ad Re: Album Animal Collective najlepszy IP: *.icpnet.pl 28.12.09, 20:08
      brakuje phoenix!
    • Gość: Gość Re: Album Animal Collective najlepszy IP: 94.254.148.* 28.12.09, 23:40
      wniosek nasuwający sie po zobaczeniu kilku juz takich zestawien (pitchfork, infomuzyka, mojo, znajomi):
      WSZYSCY SŁUCHAJĄ TEGO SAMEGO
    • Gość: q Re: Album Animal Collective najlepszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.09, 14:50
      Gość: Gość

...GÓWN@
    • mtjojo Re: Album Animal Collective najlepszy 29.12.09, 16:52
      zdecydowanie brakuje znakomitego debiutu zespołu Girls jak dla mnie to pierwsza trójka
    • Gość: musicradar Re: Album Animal Collective najlepszy IP: *.180.stk.vectranet.pl 29.12.09, 17:18
      the xx wydali naprawde swietny album, jestem zaskoczony tymi krytycznymi opiniami tutaj ;/

bat for lashes i wild beasts rowniez wyśmienite.

The horrors z drugim krązkiem totalnie opanowali moj odtwarzacz na caly tydzien, nie mogłem przestac ich słuchac, no i yeah yeah yeahs ale to głownie zgodziłbym sie ze wzgledu na album de luxe z akustycznymi wersjami 4 znakomitych kawałkow, skeletons jest naprawde zachwycajace..... don't you agree?
    • Gość: Ola Re: Album Animal Collective najlepszy IP: 195.95.170.* 29.12.09, 23:15
      nalezy sie the horrors, zdecydowanie. a the xx - wiedzialam ze beda slawni zaraz po wysluchaniu ich genialnej epki.
    • lefebvre Re: Album Animal Collective najlepszy 30.12.09, 20:05
      O dziwo, zgadzam się niemal w 100%. Może trochę bym pozamieniał kolejność. Naprawdę świetna lista. Chociaż, jak ktoś wyżej wspomniał, świetny album Girls. A mnie się spodobali też The Antlers.
    • Gość: zoil Re: Album Animal Collective najlepszy IP: 78.8.106.* 30.12.09, 20:46
      Najlepszy album AD 2009 nagrał John Frusciante.
    • Gość: zoil Re: Album Animal Collective najlepszy IP: 78.8.106.* 30.12.09, 20:57
      PS.

Najbardziej przerażający w muzyce Animal Collective jest ten totalny brak melodii.
      Co w przypadku Wild Beasts (nr 10 na liście) przychodzi im z dziecinną łatwością chłopakom z AC idzie jak krew z nosa...

• Gość: krytyk Re: Album Animal Collective najlepszy IP: *.home.aster.pl 03.01.10, 15:50
      Ciekawe co tu robi ten przehajpowany chłam "Bitte Orca"?
    • monsunowy Re: Album Animal Collective najlepszy 05.01.10, 16:48
      zgadzam sie z AD, phoenix powinien tam byc, ale i tak jest w wielu zestawieniach barzdo wysoko, brakuje na pewno tez bombay bicycle club...)
    • Gość: poli Re: Album Animal Collective najlepszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.10, 17:10
      Animal to na razie tylko artystowskie gó.... Ładne to nawet, ale może zaczęliby komponować. Taki intuicyjny shit to każdy /prawie/ może robić. wystarczy trochę tupetu. Awangardowość nie zwalnia od tworzenia. Nagual lepszy choć z Białorusi. Posłuchajcie może United States of America czy White Noise.
    • Gość: rebkazwanawandą Re: Album Animal Collective najlepszy IP: *.zone8.bethere.co.uk 15.02.10, 00:54
      wild beasts brzmi interesujaco dopoki nie zaczynaja wymiatac tą barokową wokalizą..
      @ A.C. -zgadzam sie na 100kę ,nie ma melodii mowicie? proponuje posluchac ich MPP w dobrej jakosci sluchawkach ,dopiero wtedy zrozumiecie w czym rzecz,niejeden poperski wykonawca/band moglby pozazdroscic im taakiego pazura do PIEKNYCH MELODII....horrors? atmosferyczny do zasrania ,'sea whithin a sea' wprowadza mnie w hipnoze z ktorej nie chce sie obudzic.YEAH YEAH YEAHS? wolalam ich wczesniejsze dokonania,sa momenty ale tez przynudzaja troche..
    • Gość: rybkazwanawandą Re: Album Animal Collective najlepszy IP: *.zone8.bethere.co.uk 15.02.10, 00:58
      ahaa ,jak zauwazyli moli pzedmowcy brakuje tu tez phoenix, ja dorzucilabym jeszcze np think about life np

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka