Dodaj do ulubionych

...Młodzi...

06.02.04, 22:34
Obserwuję z radością, że wypływa fala młodych artystów... Ashanti, Tweet,
Lumidee...mam nadzieję, że przyniesie ze sobą coś ciekawegosmile nie ukrywam że
liczę na Tweet, wydaje mi się obiecująca.
Obserwuj wątek
    • luksusowy_yacht Re: ...Młodzi... 07.02.04, 13:55
      Tweet jest niezła szczególnie jej utworek "Boogie tonight", a co do Ashanti i
      tego typu głosików - bez komentarza.
      • borixx Re: ...Młodzi... 10.02.04, 16:07
        TWEET JEST OK,ALE LUMIDEE JEST NAJBARDZIEJ ZALOSNA WOKALISTKA JAKA MIALEM
        OKAZJE USLYSZEC W NASZYM GATUNKU-FALSZ NA FALSZU,JEDEN HICIOR(RIDIM
        DIWALI,GDYBY NIE SEAN PAUL JEJ WOGOLE BY NIE ZAUWAZONO).
        CO DO ASHANTI,STUDYJNIE JESZCZE UJDZIE(NA PRZYKLAD WALEK"RAIN ON ME" JEST
        NAPRAWDSE WPORZO)ALE JEST TRAGICZNA NA ZYWO,MIALEM OKAZJE JA USLYSZEC I
        MYSLALEM ZE PO PROSTU SIE ZALAMIE.
        KTO W R'N'B SIE DZIS LICZY?MLODZI.ALICIA KEYS JEST MLODSZA O JAKIES 8 LAT OD
        TWEET;MYA TEZ JEST MLODA A O AALIYAH NIE SMIEM NAWET WSPOMNIEC BO MI SIE ZNOW
        PLIAKAC SIE CHCE.
        • sugarhoney Re: ...Młodzi... 10.02.04, 21:36
          O Aaliyah nie wspomniałam, bo ona jest poza konkurencją, została zaliczona do
          obowiązkowego kanonu już jakiś czas temu.
          Jej smierć odbieram jako niesprawiedliwośc losu wobec muzyki i wobec tych,
          ktorzy muzyke kochają. Szkoda mi okropnie tego, co mogło powstać, gdyby ona
          wciąż mogła tworzyć. Drugiej takiej jak ona nie będzie, ale... mam nadzieję że
          będa inni, równiez warci posłuchania!
          Alicia Keys jak najbardziej się zalicza do młodych, z tym że ona ma juz
          ugruntowaną pozycję. Bardzo ja sobie cenię za wszechstronny talent i głos
          wyrózniający się z tłumu, taki niski, z lekka chropowaty... nie wiem jak to
          wyrazić, ale nawet kiedy śpiewa cichutko tego głosu jest tak... dużo i mam
          wrazenie że wypełnia całą przestrzeń.
          Co do Ashanti - to gwiazdka która niedługo pobłyszczy... jest specjalistką od
          słodkich, radosnych pioseneczek - takich jak ona jest na pęczki, patrz np
          Jamelia.
    • ghetto_superstar Re: ...Młodzi... 11.02.04, 12:55
      lumidee to jest beztalencie jakich mało. meeen. słuchsjąc jej zastanawiam się
      jak ona się wybiła?? straaaszne.
      kocham myę i to co robi (ciekawe skąd mój nick? tongue_out) , tweet też jest oka.
      a osobiście bardzo lubię BRANDY NP. have you ever.

no a aaliah(R.I.P.) raczej sie nie zalicza do "nowej fali" ;P?
      • sugarhoney Re: ...Młodzi... 11.02.04, 20:30
        Mya jest bardzo oksmile) Tylko coś jej ostatnio mało... co do Aaliyah juz pisałam
        o niej w odpowiedzi na post Borixx'a.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka