Gość: alissa19 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.02.02, 13:01 czy poza"how you remind me"warto ich sluchac? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
room#237 Re: nickelback-? 12.02.02, 16:55 Gość portalu: alissa19 napisał(a): > czy poza"how you remind me"warto ich sluchac? Jak to 'poza'? To tego w ogóle daje się słuchać? Myślałem, że to z założenia miały być jedynie efekty wizualne: słodki facecik o fryzurze cocker spaniela, robiący maślane oczy niewiadomo do kogo. Tani chwyt na sikające po nogach małolatki i tyle. Ty naprawdę słyszałaś w tym coś, co można nazwać muzyką? Widocznie ta 19 w Twoim nicku nie oznacza wieku... No offence! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ALISSA19 Re: nickelback-? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.02.02, 21:50 room#237 napisał(a): > Gość portalu: alissa19 napisał(a): > > czy poza"how you remind me"warto ich sluchac? > > Jak to 'poza'? To tego w ogóle daje się słuchać? Myślałem, że to z założenia > miały być jedynie efekty wizualne: słodki facecik o fryzurze cocker spaniela, > robiący maślane oczy niewiadomo do kogo. Tani chwyt na sikające po nogach > małolatki i tyle. > Ty naprawdę słyszałaś w tym coś, co można nazwać muzyką? Widocznie ta 19 w Twoi > m > nicku nie oznacza wieku... No offence! OWSZEM WBIJ SOBIE DO PALY ZE OZNACZA WIEK,A CO NUMER BUTA??????A PIOSENKA DO PRZELKNIECIA ZWLASZCZA ZE JA bez przerwy slysze W RADIU .TO MOZE SIE OSLUCHALA.a ZE TEGO NIE ZNAM{ZESPOLU] TO SIE PYTAM CZY INNE TEZ TAKIE!!!!!!!!!I WEZ NA MNIE NIE NAPADAJ CZLOWIEKU!A TAK NA MARGINESIE CO MOZE JESZCZE OZNACZAC CYFRA W NICKU? A.NUMER DOMU[?????] B.ILOSC KOCHANKOW[?????] C.ILOSC RAT ZA SAMOCHOD[??????] YOU HAVE A SCREW LOOSE,ASSHOLE.DON,T MESS WITH ME-NO OFFENCE[?] A POZATYM JAK TEN FACET JEST SLODKI TO TY JESTES SLEPY LIKE HELL!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
effa Re: nickelback-? 13.02.02, 07:59 Alissa, spokoj przede wszystkimprzy moim nicku nie ma cyferki bo my, starsze panie, upieralybysmy sie, ze to nr buta warto, nie warto, posluchac mozna. nie wiem czy przejdzie do historii muzyki ale z pewnoscia nie przypomina typowo plastikowo-marketingowej produkcji jakich wiele i nie do unikniecia. ja slyszalam i nie mam poczucia, ze nie dalo sie sluchac. BTW ciekawe co 237 w nicku Pana(?) rooma znaczy wiek? taki starszy pan to powinny mu sie "małolaty sikające po nogach" podobac, nie sadzisz pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
room#237 Re: nickelback-? 13.02.02, 11:43 effa napisał(a): > BTW ciekawe co 237 w nicku Pana(?) rooma znaczy wiek? taki starszy pan to > powinny mu sie "małolaty sikające po nogach" podobac, nie sadzisz > pozdr. Effa, jako 'starsza pani' powinnaś słyszeć o Stanley'u Kubricku. Coś się obiło o uszy? Otóż ten pan nakręcił film pt. 'The Shining' (oparty zresztą na powieści Kinga, ale mniejsza z tym). I w tym filmie (tłumaczę, jeśli nie oglądałaś) był pewien pokój o numerze właśnie 237, a w tym pokoju... A, lepiej nie będę Ci psuł zabawy. Rozczarowana, że to nie wiek? Alissa - informacje na temat słodkości rzeczonego spaniela czerpałem od zakochanej w nim po uszy 13-letniej sąsiadki (czyli wspomnianej sikającej po nogach małolatki), więc z w miarę wiarygodnego źródła. I wydawało mi się, że osoby powyżej 13-14 lat nie wykazują zainteresowania tego typu produktami marketingowymi, co tytułowy zespół. Poza tym chyba powinnaś udać się do jakiegoś specjalisty, skoro na czyjąś subiektywną opinię reagujesz od razu agresywnie i rzucasz assholami i screw- loose'ami. Nie wszyscy muszą podzielać Twoje zdanie na każdy temat! Świat byłby zbyt monotonny. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alissa19 Re: nickelback-?pokoj#237 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.02.02, 13:09 room#237 napisał(a): > effa napisał(a): > > BTW ciekawe co 237 w nicku Pana(?) rooma znaczy wiek? taki starszy pan > to > > powinny mu sie "małolaty sikające po nogach" podobac, nie sadzisz > > pozdr. > > Effa, jako 'starsza pani' powinnaś słyszeć o Stanley'u Kubricku. Coś się obiło > o > uszy? Otóż ten pan nakręcił film pt. 'The Shining' (oparty zresztą na powieści > Kinga, ale mniejsza z tym). I w tym filmie (tłumaczę, jeśli nie oglądałaś) był > pewien pokój o numerze właśnie 237, a w tym pokoju... A, lepiej nie będę Ci psu > ł > zabawy. Rozczarowana, że to nie wiek? > > Alissa - informacje na temat słodkości rzeczonego spaniela czerpałem od > zakochanej w nim po uszy 13-letniej sąsiadki (czyli wspomnianej sikającej po > nogach małolatki), więc z w miarę wiarygodnego źródła. I wydawało mi się, że > osoby powyżej 13-14 lat nie wykazują zainteresowania tego typu produktami > marketingowymi, co tytułowy zespół. > Poza tym chyba powinnaś udać się do jakiegoś specjalisty, skoro na czyjąś > subiektywną opinię reagujesz od razu agresywnie i rzucasz assholami i screw- > loose'ami. Nie wszyscy muszą podzielać Twoje zdanie na każdy temat! Świat byłby > > zbyt monotonny. > > pzdr > do specjalisty to ty sie udaj bo pretensje masz do wszystkich naokolo[vide pseudo ironia powyzej].daleka jestem od tego zeby kogos przekonywac do swojego swiatopogladu a zwlaszcza takich starych nudziarzy jak ty.to ty caly czas innych oceniasz-osoby powyzej 14 lat nie sluchaja..ect.przypisujesz zespolom przedzialy wiekowe????!!!!!!beatlesi-osoby powyzej 40stki,metallica-25latki,spears- 10latki????ty sie zastanow nad tym co wypisujesz a na poczatek przeczytaj o czym jest to forum.jak masz takie poglady to po cholere tu wchodzisz-ja szukam ludzi ktorzy chca pomoc albo cos wiedza.a to ze tego slucha jakas 13latka to doprawdy nie swiadczy jeszcze o tym ze zespol jest do kitu.a jesli to uwazasz za agresje to chyba wczoraj przyleciales z marsa na ziemie i malo widziales. Odpowiedz Link Zgłoś
room#237 Re: nickelback-?pokoj#237 13.02.02, 13:48 Gość portalu: alissa19 napisał(a): > > do specjalisty to ty sie udaj bo pretensje masz do wszystkich naokolo[vide > pseudo ironia powyzej].daleka jestem od tego zeby kogos przekonywac do swojego > swiatopogladu a zwlaszcza takich starych nudziarzy jak ty.to ty caly czas innyc > h > oceniasz-osoby powyzej 14 lat nie sluchaja..ect.przypisujesz zespolom przedzial > y > wiekowe????!!!!!!beatlesi-osoby powyzej 40stki,metallica-25latki,spears- > 10latki????ty sie zastanow nad tym co wypisujesz a na poczatek przeczytaj o czy > m > jest to forum.jak masz takie poglady to po cholere tu wchodzisz-ja szukam ludzi > ktorzy chca pomoc albo cos wiedza.a to ze tego slucha jakas 13latka to doprawdy > nie swiadczy jeszcze o tym ze zespol jest do kitu.a jesli to uwazasz za agresje > to chyba wczoraj przyleciales z marsa na ziemie i malo widziales. > Uuu! Aleś mi powiedziała! Teraz już nie mam żadnych wątpliwości, że 19 oznacza wiek. Typowe - ledwie od ziemi odrosłaś, a już szczekasz na około, bo Ci się wydaje, że wszystkie rozumy zjadłaś. Jeśli nie widzisz ile w Tobie jest agresji, to masz poważny problem. Jeśli chcesz - mogę Ci dać namiary na naprawdę niezłych psychoterapeutów we Wrocławiu. A poza tym nie z Marsa (nazwy własne pisze się dużą literą, tak samo jak wyrazy na początku zdań itp., ale może Cię jeszcze tego nie nauczyli, bo to chyba dopiero w starszych klasach), tylko z Saturna - dlatego jestem taki wojowniczy! Dzięki za Twoje posty (i tu, i na innych wątkach) - dawno się tak nie obśmiałem! Pozdrawiam - Stary Nudziarz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alissa19 Re: nickelback-?pokoj#237 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.02.02, 15:27 room#237 napisał(a): > Gość portalu: alissa19 napisał(a): > > > do specjalisty to ty sie udaj bo pretensje masz do wszystkich naokolo > [vide > > pseudo ironia powyzej].daleka jestem od tego zeby kogos przekonywac do swo > jego > > swiatopogladu a zwlaszcza takich starych nudziarzy jak ty.to ty caly czas > innyc > > h > > oceniasz-osoby powyzej 14 lat nie sluchaja..ect.przypisujesz zespolom prze > dzial > > y > > wiekowe????!!!!!!beatlesi-osoby powyzej 40stki,metallica-25latki,spears- > > 10latki????ty sie zastanow nad tym co wypisujesz a na poczatek przeczytaj > o czy > > m > > jest to forum.jak masz takie poglady to po cholere tu wchodzisz-ja szukam > ludzi > > ktorzy chca pomoc albo cos wiedza.a to ze tego slucha jakas 13latka to dop > rawdy > > nie swiadczy jeszcze o tym ze zespol jest do kitu.a jesli to uwazasz za ag > resje > > to chyba wczoraj przyleciales z marsa na ziemie i malo widziales. > > > > Uuu! Aleś mi powiedziała! Teraz już nie mam żadnych wątpliwości, że 19 oznacza > wiek. Typowe - ledwie od ziemi odrosłaś, a już szczekasz na około, bo Ci się > wydaje, że wszystkie rozumy zjadłaś. Jeśli nie widzisz ile w Tobie jest agresji > , > to masz poważny problem. Jeśli chcesz - mogę Ci dać namiary na naprawdę niezłyc > h > psychoterapeutów we Wrocławiu. > A poza tym nie z Marsa (nazwy własne pisze się dużą literą, tak samo jak wyrazy > > na początku zdań itp., ale może Cię jeszcze tego nie nauczyli, bo to chyba > dopiero w starszych klasach), tylko z Saturna - dlatego jestem taki wojowniczy! > Dzięki za Twoje posty (i tu, i na innych wątkach) - dawno się tak nie obśmiałem > ! > > Pozdrawiam - Stary Nudziarz > OK-zaczynamy od poczatku. 1st.daj mi adres lekarza u ktorego byles w zeszlym miesiacu,no wiesz tego dobrego psychiatry-niech mnie tez wykieruje na ludzi[tylko bez tych tabletek ktore ty zazywasz co godzine]. 2nd.zalosny stary[?] FRUSTRACIE!] takie prawo mlodosci-pyskowac{osobiscie nie spotkalam sie z przypadkiem szczekania u ludzi-ale zdaje sie ze ty widzisz i slyszysz rzeczy dla innych niedostepne] 3rd.agresja od ciebie az bije na odleglosc -polecam zwiekszenie dawki[patrz punkt 1.] 4th.NIEDOUCZKU-patronem wojen od dawna jest Mars.astrologowie uwazaja ta planete za patrona wojownikow,przemocy i nienawisci. Saturn nigdy nie mial z podobna ideologia nic wspolnego-patronuje on ludziom z trygonu ziemi i ma z wojownikami tyle in common co ty z madroscia.jest uwazany za planete starosci wiec trafiles w 10! a moi znajomi umieraja ze smiechu czytajac ciebie.pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
room#237 Re: nickelback-?pokoj#237 13.02.02, 16:04 Gość portalu: alissa19 napisał(a): > > OK-zaczynamy od poczatku. > 1st.daj mi adres lekarza u ktorego byles w zeszlym miesiacu,no wiesz tego dobre > go > psychiatry-niech mnie tez wykieruje na ludzi[tylko bez tych tabletek ktore ty > zazywasz co godzine]. > 2nd.zalosny stary[?] FRUSTRACIE!] takie prawo mlodosci-pyskowac{osobiscie nie > spotkalam sie z przypadkiem szczekania u ludzi-ale zdaje sie ze ty widzisz i > slyszysz rzeczy dla innych niedostepne] > 3rd.agresja od ciebie az bije na odleglosc -polecam zwiekszenie dawki[patrz pun > kt > 1.] > 4th.NIEDOUCZKU-patronem wojen od dawna jest Mars.astrologowie uwazaja ta planet > e > za patrona wojownikow,przemocy i nienawisci. > Saturn nigdy nie mial z podobna ideologia nic wspolnego-patronuje on ludziom z > trygonu ziemi i ma z wojownikami tyle in common co ty z madroscia.jest uwazany > za > planete starosci wiec trafiles w 10! > a moi znajomi umieraja ze smiechu czytajac ciebie.pozdr. Mogę się tylko cieszyć, że nie trafiają mi się tacy pacjenci, jak Ty. Dobrze, że znalazłaś sobie stosunkowo mało szkodliwy sposób odreagowania nadmiaru napięcia. Lepsze to niż wyjść na ulicę i kogoś pobić - zuch dziewczynka! Chociaż, skoro pozujesz na taką mądrą i oczytaną (choć nawet nie przyszło Ci do głowy, że nie chodziło o boga wojny, ale o patrona znaku zodiaku i walkę w imię zasad), chyba stać Cię na coś bardziej wysublimowanego... Szkoda tylko, że jesteś tak zaślepiona pragnieniem pokłócenia się z kimkolwiek i o cokolwiek, byle tylko pokazać, że Twój punkt widzenia jest jedynym słusznym. Narobisz sobie wrogów, a skoro wszyscy znajomi Ci poumierali - zostaniesz na świecie sama jak palec... A żeby nie podzielić smętnego losu Twoich znajomych - pozostaje mi ignorowanie Twoich postów. Bez odbioru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alissa19 Re: nickelback-?pokoj#237 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.02.02, 18:59 room#237 napisał(a): > Gość portalu: alissa19 napisał(a): > > > OK-zaczynamy od poczatku. > > 1st.daj mi adres lekarza u ktorego byles w zeszlym miesiacu,no wiesz tego > dobre > > go > > psychiatry-niech mnie tez wykieruje na ludzi[tylko bez tych tabletek ktore > ty > > zazywasz co godzine]. > > 2nd.zalosny stary[?] FRUSTRACIE!] takie prawo mlodosci-pyskowac{osobiscie > nie > > spotkalam sie z przypadkiem szczekania u ludzi-ale zdaje sie ze ty widzisz > i > > slyszysz rzeczy dla innych niedostepne] > > 3rd.agresja od ciebie az bije na odleglosc -polecam zwiekszenie dawki[patr > z pun > > kt > > 1.] > > 4th.NIEDOUCZKU-patronem wojen od dawna jest Mars.astrologowie uwazaja ta p > lanet > > e > > za patrona wojownikow,przemocy i nienawisci. > > Saturn nigdy nie mial z podobna ideologia nic wspolnego-patronuje on ludzi > om z > > trygonu ziemi i ma z wojownikami tyle in common co ty z madroscia.jest uwa > zany > > za > > planete starosci wiec trafiles w 10! > > a moi znajomi umieraja ze smiechu czytajac ciebie.pozdr. > > > Mogę się tylko cieszyć, że nie trafiają mi się tacy pacjenci, jak Ty. Dobrze, ż > e > znalazłaś sobie stosunkowo mało szkodliwy sposób odreagowania nadmiaru napięcia > . > Lepsze to niż wyjść na ulicę i kogoś pobić - zuch dziewczynka! Chociaż, skoro > pozujesz na taką mądrą i oczytaną (choć nawet nie przyszło Ci do głowy, że nie > chodziło o boga wojny, ale o patrona znaku zodiaku i walkę w imię zasad), chyba > > stać Cię na coś bardziej wysublimowanego... > Szkoda tylko, że jesteś tak zaślepiona pragnieniem pokłócenia się z kimkolwiek > i > o cokolwiek, byle tylko pokazać, że Twój punkt widzenia jest jedynym słusznym. > Narobisz sobie wrogów, a skoro wszyscy znajomi Ci poumierali - zostaniesz na > świecie sama jak palec... > A żeby nie podzielić smętnego losu Twoich znajomych - pozostaje mi ignorowanie > Twoich postów. > Bez odbioru. a wiec doszedles juz do tego ze ludzi leczysz?wow,napisz jak bedziesz Einsteinem. jestem spokojnym czlowiekiem a z ciebie d... a nie lekarz skoro uparcie stawiasz diagnoze o jakims napieciu czy agresji ktore to stany emocjonalne sa mi chwilowo obce.po prostu irytuje mnie twoja maniera obrazania mnie od 1szego postu poczawszy.wchodzisz tu i prowokujesz do klotni a potem snujesz wypociny o agresji. biedni ci twoi pacjenci-jakby sie ktorys przyznal ze slucha nickelback to koniec- pavulon i po sprawie.na nikogo nie pozuje ale twoje IQ na pewno nie jest dwucyfrowe.TY AUTENTYCZNIE NIE UMIESZ MYSLEC!!!! mialam na mysli wlasnie planety patronujace znakom zodiaku-Mars to trygon ognia-czyli wojownicy natomiast ty powolywales sie na Saturna patrona znakow ziemi[ludzie refleksyjni,powolni,stonowani].co ma Saturn do wojownika to dalej nie wiem. trzeba bylo wymienic raczej Plutona. w twoich wypowiedziach rys zaawansowanej schizofrenii jest az nadto widoczny- POWTARZAM ZE CELEM TEGO WATKU NIE BYLO I NIE JEST NAGINANIE INNYCH DO MOJEJ OPINII. od moich znajomych wara!-zyja maja sie dobrze!oprocz nich mam jeszcze rodzine wspaniala i tu i w Austrii[tam sprawnych inaczej nie dopuszczaja do komputerow] i super 2metrowego chlopaka ktory to czytal i tylko pokiwal glowa z politowaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alissa19 Re: nickelback-? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.02.02, 13:11 effa napisał(a): > Alissa, spokoj przede wszystkimprzy moim nicku nie ma cyferki bo my, starsze > > panie, upieralybysmy sie, ze to nr buta > warto, nie warto, posluchac mozna. nie wiem czy przejdzie do historii muzyki > ale z pewnoscia nie przypomina typowo plastikowo-marketingowej produkcji jakich > > wiele i nie do unikniecia. ja slyszalam i nie mam poczucia, ze nie dalo sie > sluchac. > BTW ciekawe co 237 w nicku Pana(?) rooma znaczy wiek? taki starszy pan to > powinny mu sie "małolaty sikające po nogach" podobac, nie sadzisz > pozdr. masz racje spokoj ale zawsze mnie taki osobnik podkreca.pozdr.i dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś
dekris Re: nickelback-? 12.02.02, 22:03 Jeszcze na dawnej Vivie Zwei lecial ich pierwszy singiel. Nie slucham ich, ale ze 100 razy sa lepsi od Creed. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ALISSA19 Re: nickelback-? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.02.02, 22:31 dekris napisał(a): > Jeszcze na dawnej Vivie Zwei lecial ich pierwszy singiel. Nie slucham ich, ale > ze 100 razy sa lepsi od Creed. DZIEKI! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: nickelback-? IP: *.devs.futuro.pl 13.02.02, 00:25 Alissa,ogolnie na plycie jest wiecej mocniejszych kawalkow, jesli lubisz rockowe granie to powinno Ci sie spodobac, sa w porzadku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: An-Nah Re: nickelback-? IP: *.chello.pl 13.02.02, 14:39 Panie pokój 237! To, co pan napisał nie było miłe. Tak się skłąda, że mnie się "How You Remind Me" podoba, i to wcale nie ze względu na wokalistę. Nickleback to nie jest, przyznaję, muzyka bardzo oryginalna, ale sympatyczna, zwłaszcza, jeśli się lubi rocka. Oczywiście jeśli pan woli muzykę klasyczną, to proszę bardzo, ale uwaga o małolatach była niesmaczna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alissa19 Re: nickelback-? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.02.02, 15:04 Gość portalu: An-Nah napisał(a): > Panie pokój 237! To, co pan napisał nie było miłe. Tak > się skłąda, że mnie się "How You Remind Me" podoba, i > to wcale nie ze względu na wokalistę. Nickleback to nie > jest, przyznaję, muzyka bardzo oryginalna, ale > sympatyczna, zwłaszcza, jeśli się lubi rocka. > Oczywiście jeśli pan woli muzykę klasyczną, to proszę > bardzo, ale uwaga o małolatach była niesmaczna. TAK!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
suz Re: nickelback-? 13.02.02, 15:09 Gość portalu: An-Nah napisał(a): > Panie pokój 237! To, co pan napisał nie było miłe. Tak > się skłąda, że mnie się "How You Remind Me" podoba, i > to wcale nie ze względu na wokalistę. Nickleback to nie > jest, przyznaję, muzyka bardzo oryginalna, ale > sympatyczna, zwłaszcza, jeśli się lubi rocka. > Oczywiście jeśli pan woli muzykę klasyczną, to proszę > bardzo, ale uwaga o małolatach była niesmaczna. Hi hi! Doigrał się facet! Jak tak dalej pójdzie, to ten wątek zamieni się w pole bitwy pomiędzy młodymi kobietami, które lubią "How you remind me", a starym (?) panem 237, który rzuca w nie i w Nickelbacka obelgami. Jestem z wami! Piosenka mi jakoś do gustu nie przypadła i wiek już nie ten (tzn. dużo powyżej 19), ale uważam, że forum nie jest po to, żeby się nawzajem obrażać. Odrobina kultury i ogłady nikomu nie zaszkodzi. A tej 13-letniej sąsiadce przydałaby się wizyta u urologa, skoro w tak młodym wieku sika po nogach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alissa19 Re: nickelback-? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.02.02, 15:32 suz napisał(a): > Gość portalu: An-Nah napisał(a): > > > Panie pokój 237! To, co pan napisał nie było miłe. Tak > > się skłąda, że mnie się "How You Remind Me" podoba, i > > to wcale nie ze względu na wokalistę. Nickleback to nie > > jest, przyznaję, muzyka bardzo oryginalna, ale > > sympatyczna, zwłaszcza, jeśli się lubi rocka. > > Oczywiście jeśli pan woli muzykę klasyczną, to proszę > > bardzo, ale uwaga o małolatach była niesmaczna. > > Hi hi! Doigrał się facet! Jak tak dalej pójdzie, to ten wątek zamieni się w pol > e > bitwy pomiędzy młodymi kobietami, które lubią "How you remind me", a starym (?) > > panem 237, który rzuca w nie i w Nickelbacka obelgami. > Jestem z wami! Piosenka mi jakoś do gustu nie przypadła i wiek już nie ten (tzn > . > dużo powyżej 19), ale uważam, że forum nie jest po to, żeby się nawzajem obraża > ć. > Odrobina kultury i ogłady nikomu nie zaszkodzi. > A tej 13-letniej sąsiadce przydałaby się wizyta u urologa, skoro w tak młodym > wieku sika po nogach. >dzieki dzieki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
suz Re: nickelback-? 14.02.02, 13:48 Gość portalu: alissa19 napisał(a): > >dzieki dzieki!!! > Nie masz za co dziękować, bo Ty też w słowach nie przebierałaś. Zaczynam podzielać opinię, że masz w sobie za dużo agresji i nie umiejąc sobie z nią poradzić - dopadasz jakąś ofiarę, żeby się na niej wyżyć. A przecież: > forum nie jest po to, żeby się nawzajem obrażać. Odrobina kultury i ogłady > nikomu nie zaszkodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alissa19 Re: nickelback-? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.02.02, 14:05 suz napisał(a): > Gość portalu: alissa19 napisał(a): > > >dzieki dzieki!!! > > > > Nie masz za co dziękować, bo Ty też w słowach nie przebierałaś. Zaczynam > podzielać opinię, że masz w sobie za dużo agresji i nie umiejąc sobie z nią > poradzić - dopadasz jakąś ofiarę, żeby się na niej wyżyć. A przecież: > > forum nie jest po to, żeby się nawzajem obrażać. Odrobina kultury i ogłady > > nikomu nie zaszkodzi. powiem ci kobieto jedno-spojrz kto to zaczal.a ja sobie nie dam jezdzic po glowie.a tak pozatym zakladajac ten watek mialam raczej inne intencje,czego widocznie nie zrozumial pokoj 237,atakujac mnie.a dziekowac ci rzeczywiscie nie mam za co-ty widocznie przepraszasz ze zyjesz. bez odbioru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ufok Re: nickelback-? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.02.02, 14:57 A ja mysle ze Alissa19 potrzebuje dobrego zżnięcia. Ma kiepskiego faceta albo nawet wogole. Po dobrym sexie nie chce sie nikomu pisać głopot na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alissa19 Re: nickelback-?to everyone&ufok IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.02.02, 15:14 Gość portalu: Ufok napisał(a): > A ja mysle ze Alissa19 potrzebuje dobrego zżnięcia. > Ma kiepskiego faceta albo nawet wogole. > Po dobrym sexie nie chce sie nikomu pisać głopot na forum. faceta mam i to nie pierwszego ale nie wiem czy ty wiesz kto to prawdziwy facet- sadzac po eskalacji twojej inteligencji.twoj post swiadczy dobitnie o tym ze dobry seks to dla ciebie abstrakcja.a glupoty pisze sie przez u.i ta cala idiotyczna nagonka na mnie jest naprawde zenujaca-jak ktos czyta od poczatku to wie ze nie mialam na celu zakladanie tego watku zeby sie wyzywac na kimkolwiek.po prostu odpowiadam na nieuprzejmosc tym samym.poklocilam sie z pokojem 237 wiec nie wiem po co sie w to wtracasz ty . Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek666 Re: nickelback-? 13.02.02, 15:18 Tak sobie tutaj wpadłem na chwilkę, co by powiedzieć, że pomimo swoich 666 lat uważam "how you remind me" za utwór całkiem znośny. Ale gdyby nikt nigdy nie wymyślił zespołu nickelback to też nic wielkiego by sie nie stało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sasza Re: nickelback-? IP: *.tvsat364.lodz.pl 14.02.02, 21:14 Gość portalu: alissa19 napisał(a): > czy poza"how you remind me"warto ich sluchac? Zdecydowanie nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noname Re: nickelback-? IP: *.acn.waw.pl 21.03.02, 14:03 'How u remind me' wpada w ucho. Mnie też się to zdarzyło, ale już się wyleczyłam. Jedyną płytą, którą słucham 24h/dobę jest 'HYBRID THEORY' LINKIN PARK... Odpowiedz Link Zgłoś