Gość: kij IP: 212.127.95.* 13.02.04, 14:53 Kto jest waszym zdaniem najważniejszą obecnie postacią polskiego rocka.Kilka propozycji: -W.Waglewski -L.Janerka -J.Porter -M.Maleńczuk -K.Staszewski Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: magda Re: Postać polskiego ROCKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.04, 14:58 zaraz ktoś napisze: "O kolejny ranking, zajebiście" i zgłosi Beatę... A tak na serio to z tych podanych przez Ciebie najbardziej cenię Kazika i Janerkę Odpowiedz Link Zgłoś
vulture MAJKA JEŻOWSKA 13.02.04, 15:02 Gość portalu: magda napisał(a): > zaraz ktoś napisze: "O kolejny ranking, zajebiście" i zgłosi Beatę... Odpowiedz Link Zgłoś
aric :) 13.02.04, 15:05 Beata jest zajebista. A na powaznie, gdybym miał wybierać z tych panów to Waglewski. Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek_kosynier Zgadzam się z Tobą, zwłaszcza jeżeli chodzi o 13.02.04, 15:06 Wagla, Maleńczuka (choć ostatnio przegina!) i Janerkę. Dodałbym jeszcze Nosowską, Brylewskiego (choć reaktywowanie Brygady wywołało u mnie raczej ambiwalentne odczucia), Grabaża, ludzi ze Ścianki i Pogodno (istnieją jeszcze?), no i Tymona (choć to raczej obrzeża rocka). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomjk maleńczuk IP: 195.205.180.* 13.02.04, 15:08 odnoszę wrażenie, że jest czereśniakiem sprytnie stylizującym się na chama. Inna sprawa, że jak na "polski rock", to może akurat na zimę jak znalazł. z poważaniem t. Odpowiedz Link Zgłoś
blond_czupiradlo Re: Postać polskiego Rocka 13.02.04, 15:17 O kolejny ranking, zajebiście, zgłaszam Beatę Kozidrak Odpowiedz Link Zgłoś
moore_ash Re: Postać polskiego ROCKA 13.02.04, 15:21 obecnie to nie wiem. o tych co wymieniono to juz dawno nic nie slyszalem, ale ja jestem nieuwazny, wiec mozliwe, ze mi cos umknelo. wiem, ze Niemen nie zyje, a na malenczuka wszyscy klna. janerka stracil gitarzyste i plyta na pozniej. kazik sie gdzies szlaja a porter zaczal pic jasne pelne... ale i tach ich wszystkich lubie pozdr. tb p.s. a majka to ma dalej taka fajna kiecke? zawsze mi sie w niej (na niej) ta kiecka podobala Odpowiedz Link Zgłoś
blond_czupiradlo Re: Postać polskiego ROCKA 13.02.04, 15:27 moore_ash napisał: > obecnie to nie wiem. o tych co wymieniono to juz dawno nic nie slyszalem, ale > ja jestem nieuwazny, wiec mozliwe, ze mi cos umknelo. > wiem, ze Niemen nie zyje, a na malenczuka wszyscy klna. janerka stracil > gitarzyste i plyta na pozniej. kazik sie gdzies szlaja a porter zaczal pic > jasne pelne... Kazim ma w tym roku wydać dwie płyty - solową pod koniec marca i z Kultem jesienią Odpowiedz Link Zgłoś
moore_ash Re: Postać polskiego ROCKA 13.02.04, 15:29 > Kazim ma w tym roku wydać dwie płyty - solową pod koniec marca i z Kultem > jesienią no widzisz... dzieki serdecznie. musze odswierzyc informacje pozdr. tb Odpowiedz Link Zgłoś
czabik2 Re: Postać polskiego ROCKA 13.02.04, 22:40 Niemen, Riedel, Ciechowski - wszyscy odeszli... A więc: Piekarczyk, Nosowska, Kazik, Gadowski Odpowiedz Link Zgłoś
miss.rhcp Re: Postać polskiego ROCKA 13.02.04, 22:46 czabik2 napisał: > Niemen, Riedel, Ciechowski - wszyscy odeszli... > > A więc: Piekarczyk, Nosowska, Kazik, Gadowski Taaa... Gadowski, jestem za, w końcu on też z Radomia. A dlaczego Beatka nie ? I Tatiana jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woogie Re: Postać polskiego ROCKA IP: *.acn.waw.pl 14.02.04, 07:32 "Wstyd mi za tych z Radomia..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scoobunny Re: Postać polskiego ROCKA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.04, 12:55 "powstaje pytanie, kto za tym wszystkim stoi..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ścierka Re: Postać polskiego ROCKA IP: *.zory.msk.pl 14.02.04, 10:29 Jeszcze z pół roku temu Hołdysa z pewnością, ale odkąd z werwą i entuzjazmem zajął się propagowaniem hip-hopka to dziękuję temu panu. Kukiz by się też znalazł, ale coś dziwny jest ostatnio. Skrzek (Józef) Waglewski Cały Oddział Zamknięty Całe TSA Więcej grzechów nie pamiętam. A propos Janerki he he. Gdzieś czytałam, że jest maniakiem komputerowym, tzn namiętnym graczem. Mówił, że tracił już wzrok z tego powodu. Dla ciekawskich: grał w jakieś symulatory lotu, a nie żadne diablo... Odpowiedz Link Zgłoś