Dodaj do ulubionych

Jaki macie dzwonek w telefonie? :-)

IP: *.visp.energis.pl 21.02.04, 13:34
Ja mam Sweet Childe O' Mine - Guns N' Roses (moja ulubiona kapela). smile
Obserwuj wątek
    • miss.rhcp Re: Jaki macie dzwonek w telefonie? :-) 21.02.04, 13:36
      Ja mam kilka tongue_out ale te najczęściej używane to rhcp 'californication' i
      myslovitz 'sprzedawcy marzeń'.
    • uerbe Cypress 21.02.04, 13:37

• uerbe Poprawka - Cypress Hill - Rock/Rap Superstar 21.02.04, 13:38
        ...plus ikonka w stylistyce "Stoned Raiders"... plus kilka innych, ale ten jest
        defaultowy.
    • Gość: scoobunny Re: Jaki macie dzwonek w telefonie? :-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.04, 14:06
      a ja mam: bip bibip bibibip bip bip, ale nie znam tytulu piosenki ani
      wykonawcy wink, hmmm co to moze byc?
    • nierymek Re: Jaki macie dzwonek w telefonie? :-) 21.02.04, 14:18
      ja mam My Favourite Things Coltrane'a wink
      • Gość: lyy Re: Jaki macie dzwonek w telefonie? :-) IP: *.legnica.cvx.ppp.tpnet.pl 21.02.04, 23:42
        a skad sie bierze takie fajne dzwonki?
        • nierymek Re: Jaki macie dzwonek w telefonie? :-) 22.02.04, 03:14
          zależy od telefonu. mój odgrywa zwykłe midy, toteż mnostwo tego po sieci się wala.
    • hawkshaw Re: Jaki macie dzwonek w telefonie? :-) 21.02.04, 14:47
      Kate Bush "Babooshka"
    • czabik2 Re: Jaki macie dzwonek w telefonie? :-) 21.02.04, 14:51
      Wiesz Piecyk, to też moja ulubiona kapela!
      • peternurek1 Re: Jaki macie dzwonek w telefonie? :-) 21.02.04, 15:17
        a ja niemam telefonu i jestem z tego powodu ogromnie szczęśliwy
        • Gość: the fly Re: Jaki macie dzwonek w telefonie? :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.04, 17:33
          ja równierz
    • Gość: chris Re: Jaki macie dzwonek w telefonie? :-) IP: *.icpnet.pl 21.02.04, 15:17
      A ja mam temat z "Ojca chrzestnego" - już od 5 lat ta sama melodyjka. Próbowałam kilka razy zmienić, ale nie ma nic co by mi się bardziej podobało.
      • moniczkabb Re: Jaki macie dzwonek w telefonie? :-) 21.02.04, 15:36
        Dżem "Wechikuł czasu" I "Light my fire" The Doors.
    • mapmuh Re: Jaki macie dzwonek w telefonie? :-) 21.02.04, 16:49
      Ring ring.
      Kompozytorem jest jakiś Nokia.
      • Gość: g Re: Jaki macie dzwonek w telefonie? :-) IP: *.elb.vectranet.pl / *.elb.vectranet.pl 21.02.04, 18:34
        a ja chcialam miec "walk on by", ale wyszedl mi jakis horror, ktory zreszta
        nawet bardziej mi sie podoba.
      • aric Re: Jaki macie dzwonek w telefonie? :-) 24.02.04, 12:38
        Też mam Ring ring i lubie ten dzwonek.smile
    • Gość: Xionc Re: Jaki macie dzwonek w telefonie? :-) IP: *.robbo.pl 21.02.04, 19:05
      "jestem ajron men zejdź mi z drogi bo zabiję cię..." smile))
    • aproxymat Re: Jaki macie dzwonek w telefonie? :-) 21.02.04, 23:41
      używam telefonu, ktry poprzednio nalezał do mego brata. Pozostawiłem melodyjkę,
      z której korzystał, to "Vagabonds" New Model Army. Poprzedni mój telefon
      dzwonił "American Jesus" Bad Religion.
    • ilhan Re: Jaki macie dzwonek w telefonie? :-) 21.02.04, 23:44
      Nie używam dzwonka smile
      • Gość: ais Re: Jaki macie dzwonek w telefonie? :-) IP: *.spray.net.pl 22.02.04, 00:29
        A szkoda - znalazłam cóś dla Cię - dekoral wink
    • motyla.noga Re: Jaki macie dzwonek w telefonie? :-) 22.02.04, 01:14
      A ja mam motyw z filmu "07 zgłoś się" smile
    • Gość: que? Re: Jaki macie dzwonek w telefonie? :-) IP: *.aster.pl / *.acn.pl 22.02.04, 05:04
      ratm - bombtrack
      • klymenystra Re: Jaki macie dzwonek w telefonie? :-) 22.02.04, 10:03
        Hymn ZSRR smile))
        • mapmuh Re: Jaki macie dzwonek w telefonie? :-) 22.02.04, 16:21
          klymenystra napisała:

> Hymn ZSRR smile))

Gratuluję taktu i wychowania. Hymn swojego państwa też chciałabyś usłyszeć zagranicą jako fałszujący dzwonek w komórce?
          • klymenystra Re: Jaki macie dzwonek w telefonie? :-) 22.02.04, 17:11
            a nie zauwazyles ze zsrr juz nie istnieje ?? co prawda melodia hymnu rosji jest
            taka sama ale koajrzy sie jednoznacznie.
            poza tym melodia jest ladna. w przeciwienstwie do naszego hymnu - ale jesli
            komus sie podoba za granica (zwracam uwage ze miedzy tymi dwoma slowami jest
            przerwa) to prosze bardzo. a trafilo sie poza tym ze francuzi mieli marsylianke
            na komorce.
            coz za swietoszkowatosc i zle pojety patriotyzm...
            • mapmuh Re: Jaki macie dzwonek w telefonie? :-) 22.02.04, 17:37
              > a nie zauwazyles ze zsrr juz nie istnieje ?? co prawda melodia hymnu rosji jest
              >
              > taka sama ale koajrzy sie jednoznacznie.
              To znaczy z czym się kojarzy? Muzyka Aleksandrowa jest hymnem istniejącego państwa, a wykorzystywanie hymnu, czyli najważniejszego symbolu państwowego (mówi o tym każda ustawa zasadnicza, w tym Konstytucja FR z 25.XII 1993 roku, artykuł 71) jako dzwonka w komórce jest - uciekając się do eufemizmu - nadużyciem.

> poza tym melodia jest ladna. w przeciwienstwie do naszego hymnu
              Niezwykła konstatacja.

- ale jesli
              > komus sie podoba za granica (zwracam uwage ze miedzy tymi dwoma slowami jest
              > przerwa)
              Masz rację, mój błąd.

to prosze bardzo. a trafilo sie poza tym ze francuzi mieli marsylianke
              >
              > na komorce.
              Polacy też mają Mazurka Dąbrowskiego, ale to zły wzorzec i niczego nie usprawiedliwia.

> coz za swietoszkowatosc i zle pojety patriotyzm...
              Różne rzeczy mają rozmaitą wagę dla ludzi.
              • klymenystra Re: Jaki macie dzwonek w telefonie? :-) 22.02.04, 18:04
                >> wykorzystywanie hymnu, czyli najważniejszego symbolu państwowego jako
                dzwonka w komórce jest - uciekając się do eufemizmu - nadużyciem

no coz- szkoda ze piosenka ma stanowic o tozsamosci panstwa i narodu...
                najwazniejszy symbol- z symboli sobie kpie bo sa umowne.

> Polacy też mają Mazurka Dąbrowskiego, ale to zły wzorzec i niczego nie
                usprawie
                > dliwia.
                zly ? a co ? demoralizuje kogos czy jak? wybacz ale termin szargania swietosci
                zawsze mnie smieszyl.

> Różne rzeczy mają rozmaitą wagę dla ludzi

i tu masz racje. wiec o co chodzi? po co ta dyskusja>? dzownka nie zmienie nie
                nawrocisz mnie

zauwaz poza tym ze dla niektorych swego rodzaju hymnem moze byc takie "stairway
                to heaven"- hymnem pokolenia, subkultury czy czegos jeszcze innego. moze miec
                osobiste znaczenie czy konotacje. i byc przez to wazniejszy niz hymn. patrzac
                na Twoj przyklad powinny sie tez czepiac.
                daruj ale powstalo juz tyle wersji naszego hymnu ze symbol zostal zniwelowany.
                a po 1 maja bedziesz tak bronic "ody do radosci"? bo tak trzeba ? na zasadzie
                ze "slowacki wielkim poeta byl" a "oda do radosci to hymn naszej unii"????
                • mapmuh Re: Jaki macie dzwonek w telefonie? :-) 22.02.04, 22:41
                  Nie chcę nikogo nawracać. Dziwi mnie po prostu, że sprawa życia i śmierci dla jednych, innym służy jako dzwonek w komórce.
                  A za "Stairway to heaven" ludzie krwi nie przelewali.
                  • klymenystra Re: Jaki macie dzwonek w telefonie? :-) 23.02.04, 14:38
                    szkoda przelewania krwi za symbole... rozsadniej za idee i dazenie do czegos.
                    nikt sie za sam hymn nie bedzie bil
    • Gość: wojtg Re: Jaki macie dzwonek w telefonie? :-) IP: *.softpro2.pl 22.02.04, 10:56
      Ja mam always look at the bright side of your life, czyli motyw z Monty Pythona
      wymiennie z Street Spirit Radiohead. Zalezy od nastrojuwink
      • Gość: Tereska Re: Jaki macie dzwonek w telefonie? :-) IP: *.osiedleb.pl / 81.210.88.* 22.02.04, 12:38
        Ja mam "oldfonering".Dźwięk starego telefonu na korbkę.
      • lunatica ja też chcę 18.03.04, 00:02
        street spirits! woitg gdzie to znalzałeś? czy też sam maczałeś w tym paluszki?
    • buboo Re: Jaki macie dzwonek w telefonie? :-) 22.02.04, 13:53
      a ja jako defaultowy mam jakis tam nokiowy, ale jak rodzinka dzwoni, to mi nuci
      Stairway to heaven
    • boleyn Re: Jaki macie dzwonek w telefonie? :-) 22.02.04, 17:49
      Ja mam motyw z "Władcy Pierścieni", ale małżonek dzwoni "Du hast" R+.
      Pieczołowice wpisałam w kompozytora "Say Just Words" PL, ale brzmi jak jakoś
      tak śmiesznie, więc przypisałam go osobie, któa rzadko do mnie dzwoni. Ale jak
      zadzwoni i słyszę tę melodyjkę, to przez 4 sekundy zastanawiam się, co to za
      kawałek, bo chyba skądś go znam.
      :o)
      • szarykot Re: Jaki macie dzwonek w telefonie? :-) 22.02.04, 22:24
        ojjj dużo mam... sa Chłopcy Radarowcy, Gliniarz z Beverly Hills, Dziewczyna o
        Perłowych Włosach, Kryzysowa narzeczona, trochę rosyjskiego dicho, trochę
        Metallicy (jedno licho)

kiedy ktoś do mnie dzwoni to rozlega się melodia hymnu Ukrainy (nie, nie ZSSR),
        a co ranek budzi mnie "Wstań powiedz..." :]
    • Gość: bomba Re: Jaki macie dzwonek w telefonie? :-) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.02.04, 23:08
      miałem monty pajtona dopóki im go nie zajebali
      • pizmak31 Re: Jaki macie dzwonek w telefonie? :-) 23.02.04, 14:11
        Mam wibrator, jak slucham walkmana oraz Baltazara Gąbkę jak nie slucham.
    • las_manequinas iron man 23.02.04, 14:17

• Gość: luukasz4 Re: iron man IP: *.humangenetik-med.Uni-Goettingen.de 23.02.04, 14:46
        dr drrrrrrrrrrrrrrr drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr drrrrrrrrrrrrrr
    • pure_morning Re: Jaki macie dzwonek w telefonie? :-) 23.02.04, 17:39
      a ja mam special needs Placebo,co prawda tak średnio daje się to rozpoznać,ale
      to zawsze coś wink

forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=16633
      • Gość: jj72 Re: Jaki macie dzwonek w telefonie? :-) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.02.04, 00:21
        knives out - radiohead (nie polecam)
        strangelove - depeche mode
        • Gość: nadzieja Re: Jaki macie dzwonek w telefonie? :-) IP: *.chello.pl 24.02.04, 03:23
          a ja prawie do kazdej osoby mam przypisany dzwonek... dana osoba przewaznie
          sama mi go wyslala i tak dla przykladu:
          od przyjaciolki mam - we are the champions
          telefon z pracy to final countdown
          od przyjaciela - TSA "51"
          najczesciej jednak rozbrzmiewa tool "lateralus" - przypisany do mojego
          narzeczonego smile))...
          pozdrawiam
    • nauma Re: Jaki macie dzwonek w telefonie? :-) 24.02.04, 12:03
      Zmieniam co jakiś czas; raz "Strawberry Fields Forever", a raz temat z "Das
      Boot" napisany przez Groenemayera.
    • wojtek_kosynier A ja mam "Telefony" Republiki. Myślę, że dzwonek 24.02.04, 14:50
      jak najbardziej adekwatny dla komórki. Niestety, choć polifoniczny brzmi
      cokolwiek plastikowo. Ale muszę przyznać, że tzw. przejścia nawet fajnie
      oddano. Ale jest jeden feler, następują one tak późno, że albo zdążę odebrać,
      albo włącza się poczta głosowasmile
      Mam też "Ulleses" z płyty "The serpent’s edd" zespołu Dead Can Dance. To prosty
      dzwonek, ale podobał się wielu. Niestety, w żaden sposób nie oddawał duszy tej
      muzyki...
      • klymenystra Re: A ja mam "Telefony" Republiki. Myślę, że dzwo 24.02.04, 16:02
        eheheeeeeee nie wyobrqzam sobie dcd na dzownku- nawet polifonicznym :>
    • Gość: S Re: Jaki macie dzwonek w telefonie? :-) IP: *.anax.pl / *.anax.pl 24.02.04, 20:15
      Zegar Edyty Bartosiewicz
      • Gość: Nekromisio Re: Jaki macie dzwonek w telefonie? :-) IP: 193.0.68.* 11.03.04, 11:45
        Marsz pogrzebowy
        • Gość: polly Re: Jaki macie dzwonek w telefonie? :-) IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 17.03.04, 23:42
          a ja mam "Come as you are" Nirvany i to sama sobie skomponowalamsmile))dumna z
          siebie jestemsmile))
    • kondoreus Re: Jaki macie dzwonek w telefonie? :-) 18.03.04, 00:22
      in the court of the mountain king smile

---
      pozdrawiam
      kOndOreUs
    • ruda-kotka Valkyrie 20.03.04, 03:21
      Uwielbiam jak dzwoni smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka