Gość: piecyk gazowy IP: *.visp.energis.pl 21.02.04, 13:34 Ja mam Sweet Childe O' Mine - Guns N' Roses (moja ulubiona kapela). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miss.rhcp Re: Jaki macie dzwonek w telefonie? :-) 21.02.04, 13:36 Ja mam kilka ale te najczęściej używane to rhcp 'californication' i myslovitz 'sprzedawcy marzeń'. Odpowiedz Link Zgłoś
uerbe Poprawka - Cypress Hill - Rock/Rap Superstar 21.02.04, 13:38 ...plus ikonka w stylistyce "Stoned Raiders"... plus kilka innych, ale ten jest defaultowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scoobunny Re: Jaki macie dzwonek w telefonie? :-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.04, 14:06 a ja mam: bip bibip bibibip bip bip, ale nie znam tytulu piosenki ani wykonawcy , hmmm co to moze byc? Odpowiedz Link Zgłoś
nierymek Re: Jaki macie dzwonek w telefonie? :-) 21.02.04, 14:18 ja mam My Favourite Things Coltrane'a Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lyy Re: Jaki macie dzwonek w telefonie? :-) IP: *.legnica.cvx.ppp.tpnet.pl 21.02.04, 23:42 a skad sie bierze takie fajne dzwonki? Odpowiedz Link Zgłoś
nierymek Re: Jaki macie dzwonek w telefonie? :-) 22.02.04, 03:14 zależy od telefonu. mój odgrywa zwykłe midy, toteż mnostwo tego po sieci się wala. Odpowiedz Link Zgłoś
hawkshaw Re: Jaki macie dzwonek w telefonie? :-) 21.02.04, 14:47 Kate Bush "Babooshka" Odpowiedz Link Zgłoś
czabik2 Re: Jaki macie dzwonek w telefonie? :-) 21.02.04, 14:51 Wiesz Piecyk, to też moja ulubiona kapela! Odpowiedz Link Zgłoś
peternurek1 Re: Jaki macie dzwonek w telefonie? :-) 21.02.04, 15:17 a ja niemam telefonu i jestem z tego powodu ogromnie szczęśliwy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: the fly Re: Jaki macie dzwonek w telefonie? :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.04, 17:33 ja równierz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chris Re: Jaki macie dzwonek w telefonie? :-) IP: *.icpnet.pl 21.02.04, 15:17 A ja mam temat z "Ojca chrzestnego" - już od 5 lat ta sama melodyjka. Próbowałam kilka razy zmienić, ale nie ma nic co by mi się bardziej podobało. Odpowiedz Link Zgłoś
moniczkabb Re: Jaki macie dzwonek w telefonie? :-) 21.02.04, 15:36 Dżem "Wechikuł czasu" I "Light my fire" The Doors. Odpowiedz Link Zgłoś
mapmuh Re: Jaki macie dzwonek w telefonie? :-) 21.02.04, 16:49 Ring ring. Kompozytorem jest jakiś Nokia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: Jaki macie dzwonek w telefonie? :-) IP: *.elb.vectranet.pl / *.elb.vectranet.pl 21.02.04, 18:34 a ja chcialam miec "walk on by", ale wyszedl mi jakis horror, ktory zreszta nawet bardziej mi sie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: Jaki macie dzwonek w telefonie? :-) 24.02.04, 12:38 Też mam Ring ring i lubie ten dzwonek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xionc Re: Jaki macie dzwonek w telefonie? :-) IP: *.robbo.pl 21.02.04, 19:05 "jestem ajron men zejdź mi z drogi bo zabiję cię..." )) Odpowiedz Link Zgłoś
aproxymat Re: Jaki macie dzwonek w telefonie? :-) 21.02.04, 23:41 używam telefonu, ktry poprzednio nalezał do mego brata. Pozostawiłem melodyjkę, z której korzystał, to "Vagabonds" New Model Army. Poprzedni mój telefon dzwonił "American Jesus" Bad Religion. Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Jaki macie dzwonek w telefonie? :-) 21.02.04, 23:44 Nie używam dzwonka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ais Re: Jaki macie dzwonek w telefonie? :-) IP: *.spray.net.pl 22.02.04, 00:29 A szkoda - znalazłam cóś dla Cię - dekoral Odpowiedz Link Zgłoś
motyla.noga Re: Jaki macie dzwonek w telefonie? :-) 22.02.04, 01:14 A ja mam motyw z filmu "07 zgłoś się" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: que? Re: Jaki macie dzwonek w telefonie? :-) IP: *.aster.pl / *.acn.pl 22.02.04, 05:04 ratm - bombtrack Odpowiedz Link Zgłoś
klymenystra Re: Jaki macie dzwonek w telefonie? :-) 22.02.04, 10:03 Hymn ZSRR )) Odpowiedz Link Zgłoś
mapmuh Re: Jaki macie dzwonek w telefonie? :-) 22.02.04, 16:21 klymenystra napisała: > Hymn ZSRR )) Gratuluję taktu i wychowania. Hymn swojego państwa też chciałabyś usłyszeć zagranicą jako fałszujący dzwonek w komórce? Odpowiedz Link Zgłoś
klymenystra Re: Jaki macie dzwonek w telefonie? :-) 22.02.04, 17:11 a nie zauwazyles ze zsrr juz nie istnieje ?? co prawda melodia hymnu rosji jest taka sama ale koajrzy sie jednoznacznie. poza tym melodia jest ladna. w przeciwienstwie do naszego hymnu - ale jesli komus sie podoba za granica (zwracam uwage ze miedzy tymi dwoma slowami jest przerwa) to prosze bardzo. a trafilo sie poza tym ze francuzi mieli marsylianke na komorce. coz za swietoszkowatosc i zle pojety patriotyzm... Odpowiedz Link Zgłoś
mapmuh Re: Jaki macie dzwonek w telefonie? :-) 22.02.04, 17:37 > a nie zauwazyles ze zsrr juz nie istnieje ?? co prawda melodia hymnu rosji jest > > taka sama ale koajrzy sie jednoznacznie. To znaczy z czym się kojarzy? Muzyka Aleksandrowa jest hymnem istniejącego państwa, a wykorzystywanie hymnu, czyli najważniejszego symbolu państwowego (mówi o tym każda ustawa zasadnicza, w tym Konstytucja FR z 25.XII 1993 roku, artykuł 71) jako dzwonka w komórce jest - uciekając się do eufemizmu - nadużyciem. > poza tym melodia jest ladna. w przeciwienstwie do naszego hymnu Niezwykła konstatacja. - ale jesli > komus sie podoba za granica (zwracam uwage ze miedzy tymi dwoma slowami jest > przerwa) Masz rację, mój błąd. to prosze bardzo. a trafilo sie poza tym ze francuzi mieli marsylianke > > na komorce. Polacy też mają Mazurka Dąbrowskiego, ale to zły wzorzec i niczego nie usprawiedliwia. > coz za swietoszkowatosc i zle pojety patriotyzm... Różne rzeczy mają rozmaitą wagę dla ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
klymenystra Re: Jaki macie dzwonek w telefonie? :-) 22.02.04, 18:04 >> wykorzystywanie hymnu, czyli najważniejszego symbolu państwowego jako dzwonka w komórce jest - uciekając się do eufemizmu - nadużyciem no coz- szkoda ze piosenka ma stanowic o tozsamosci panstwa i narodu... najwazniejszy symbol- z symboli sobie kpie bo sa umowne. > Polacy też mają Mazurka Dąbrowskiego, ale to zły wzorzec i niczego nie usprawie > dliwia. zly ? a co ? demoralizuje kogos czy jak? wybacz ale termin szargania swietosci zawsze mnie smieszyl. > Różne rzeczy mają rozmaitą wagę dla ludzi i tu masz racje. wiec o co chodzi? po co ta dyskusja>? dzownka nie zmienie nie nawrocisz mnie zauwaz poza tym ze dla niektorych swego rodzaju hymnem moze byc takie "stairway to heaven"- hymnem pokolenia, subkultury czy czegos jeszcze innego. moze miec osobiste znaczenie czy konotacje. i byc przez to wazniejszy niz hymn. patrzac na Twoj przyklad powinny sie tez czepiac. daruj ale powstalo juz tyle wersji naszego hymnu ze symbol zostal zniwelowany. a po 1 maja bedziesz tak bronic "ody do radosci"? bo tak trzeba ? na zasadzie ze "slowacki wielkim poeta byl" a "oda do radosci to hymn naszej unii"???? Odpowiedz Link Zgłoś
mapmuh Re: Jaki macie dzwonek w telefonie? :-) 22.02.04, 22:41 Nie chcę nikogo nawracać. Dziwi mnie po prostu, że sprawa życia i śmierci dla jednych, innym służy jako dzwonek w komórce. A za "Stairway to heaven" ludzie krwi nie przelewali. Odpowiedz Link Zgłoś
klymenystra Re: Jaki macie dzwonek w telefonie? :-) 23.02.04, 14:38 szkoda przelewania krwi za symbole... rozsadniej za idee i dazenie do czegos. nikt sie za sam hymn nie bedzie bil Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtg Re: Jaki macie dzwonek w telefonie? :-) IP: *.softpro2.pl 22.02.04, 10:56 Ja mam always look at the bright side of your life, czyli motyw z Monty Pythona wymiennie z Street Spirit Radiohead. Zalezy od nastroju Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tereska Re: Jaki macie dzwonek w telefonie? :-) IP: *.osiedleb.pl / 81.210.88.* 22.02.04, 12:38 Ja mam "oldfonering".Dźwięk starego telefonu na korbkę. Odpowiedz Link Zgłoś
lunatica ja też chcę 18.03.04, 00:02 street spirits! woitg gdzie to znalzałeś? czy też sam maczałeś w tym paluszki? Odpowiedz Link Zgłoś
buboo Re: Jaki macie dzwonek w telefonie? :-) 22.02.04, 13:53 a ja jako defaultowy mam jakis tam nokiowy, ale jak rodzinka dzwoni, to mi nuci Stairway to heaven Odpowiedz Link Zgłoś
boleyn Re: Jaki macie dzwonek w telefonie? :-) 22.02.04, 17:49 Ja mam motyw z "Władcy Pierścieni", ale małżonek dzwoni "Du hast" R+. Pieczołowice wpisałam w kompozytora "Say Just Words" PL, ale brzmi jak jakoś tak śmiesznie, więc przypisałam go osobie, któa rzadko do mnie dzwoni. Ale jak zadzwoni i słyszę tę melodyjkę, to przez 4 sekundy zastanawiam się, co to za kawałek, bo chyba skądś go znam. :o) Odpowiedz Link Zgłoś
szarykot Re: Jaki macie dzwonek w telefonie? :-) 22.02.04, 22:24 ojjj dużo mam... sa Chłopcy Radarowcy, Gliniarz z Beverly Hills, Dziewczyna o Perłowych Włosach, Kryzysowa narzeczona, trochę rosyjskiego dicho, trochę Metallicy (jedno licho) kiedy ktoś do mnie dzwoni to rozlega się melodia hymnu Ukrainy (nie, nie ZSSR), a co ranek budzi mnie "Wstań powiedz..." :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bomba Re: Jaki macie dzwonek w telefonie? :-) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.02.04, 23:08 miałem monty pajtona dopóki im go nie zajebali Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: Jaki macie dzwonek w telefonie? :-) 23.02.04, 14:11 Mam wibrator, jak slucham walkmana oraz Baltazara Gąbkę jak nie slucham. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luukasz4 Re: iron man IP: *.humangenetik-med.Uni-Goettingen.de 23.02.04, 14:46 dr drrrrrrrrrrrrrrr drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr drrrrrrrrrrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
pure_morning Re: Jaki macie dzwonek w telefonie? :-) 23.02.04, 17:39 a ja mam special needs Placebo,co prawda tak średnio daje się to rozpoznać,ale to zawsze coś forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=16633 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jj72 Re: Jaki macie dzwonek w telefonie? :-) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.02.04, 00:21 knives out - radiohead (nie polecam) strangelove - depeche mode Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadzieja Re: Jaki macie dzwonek w telefonie? :-) IP: *.chello.pl 24.02.04, 03:23 a ja prawie do kazdej osoby mam przypisany dzwonek... dana osoba przewaznie sama mi go wyslala i tak dla przykladu: od przyjaciolki mam - we are the champions telefon z pracy to final countdown od przyjaciela - TSA "51" najczesciej jednak rozbrzmiewa tool "lateralus" - przypisany do mojego narzeczonego ))... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
nauma Re: Jaki macie dzwonek w telefonie? :-) 24.02.04, 12:03 Zmieniam co jakiś czas; raz "Strawberry Fields Forever", a raz temat z "Das Boot" napisany przez Groenemayera. Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek_kosynier A ja mam "Telefony" Republiki. Myślę, że dzwonek 24.02.04, 14:50 jak najbardziej adekwatny dla komórki. Niestety, choć polifoniczny brzmi cokolwiek plastikowo. Ale muszę przyznać, że tzw. przejścia nawet fajnie oddano. Ale jest jeden feler, następują one tak późno, że albo zdążę odebrać, albo włącza się poczta głosowa Mam też "Ulleses" z płyty "The serpent’s edd" zespołu Dead Can Dance. To prosty dzwonek, ale podobał się wielu. Niestety, w żaden sposób nie oddawał duszy tej muzyki... Odpowiedz Link Zgłoś
klymenystra Re: A ja mam "Telefony" Republiki. Myślę, że dzwo 24.02.04, 16:02 eheheeeeeee nie wyobrqzam sobie dcd na dzownku- nawet polifonicznym :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S Re: Jaki macie dzwonek w telefonie? :-) IP: *.anax.pl / *.anax.pl 24.02.04, 20:15 Zegar Edyty Bartosiewicz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nekromisio Re: Jaki macie dzwonek w telefonie? :-) IP: 193.0.68.* 11.03.04, 11:45 Marsz pogrzebowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polly Re: Jaki macie dzwonek w telefonie? :-) IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 17.03.04, 23:42 a ja mam "Come as you are" Nirvany i to sama sobie skomponowalam))dumna z siebie jestem)) Odpowiedz Link Zgłoś
kondoreus Re: Jaki macie dzwonek w telefonie? :-) 18.03.04, 00:22 in the court of the mountain king --- pozdrawiam kOndOreUs Odpowiedz Link Zgłoś