vulture 24.02.04, 05:30 www.polrock.republika.pl/niewyd.html Heh, śmieszne, sam mam płyty niektórych z wymienionych artystów na analogach (Gayga, Jan Kowalski, Mech i inne). Myślałem, że o zespole Jan Kowalski już tylko ja pamiętam... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vulture a propos zespołu Bank 24.02.04, 06:13 Na Wirtualnej Polsce dostępne są trzy nowe/stare ale nagrane na nowo nagrania grupy. mp3.wp.pl/p/informacje/njus/223017.html No, cóż, delikatnie mówiąc, nie poruszyły mnie jakoś szczególnie. Zresztą nie pamiętam już dobrze albumu "Jestem panem świata" - najbardziej utkwiła mi w pamięci wylansowana w mediach piosenka "Ciągle ktoś mówi coś", której na płycie nie ma... i jeszcze cytat odnośnie występu Banku: W najbliższym czasie zespół wystąpi w programie Krzysztofa Szewczyka- Wideoteka dorosłego człowieka, który wyemituje TV Polonia. Pierwszą dużą imprezą gdzie BANK zaprezentuje publiczności swoje nowe nagranie będzie koncert (z serii wieczorów rockowych) pod hasłem: „BANK MEET EUROPA” - 03.04.2004 - godz. 20:00 w berlińskim klubie - LIGHTHOUSE - (ex - Joe am Wedding) przy Amrumerstrasse. 31 / Seestrasse Jako gość zespołu wystąpi kobieca grupa rockowa– ROCK LADIES – cztery młode, utalentowane i piękne kobiety: (Ewa Broczek- voc., Magda Czwojda- g., Beata Wiater- b. i Monika Bulanda- dr.), które w genach mają miłość do muzyki rockowej. Gdy na koncercie we Wrocławiu widziałem ich wykonanie „Highway To Hell” to pomyślałem że z takimi Rock Ladies wycieczka do piekła to byłby raj. Ladies zagrają największe hity Rocka: „ All Right Now”, „Smoke On The Water”, „I Love Rock And Roll”, „Walking By Myself”, Satisfaction” i inne. Rock Disco – to czeka Was po koncercie. Będzie można pobawić się w gronie fanów muzyki rockowej, jesteśmy przekonani, że nie pominiecie takiej okazji, by przypomnieć sobie dynamikę dynamitu czyli Hard Rock w czystej postaci jak i nieskazitelną gładź satynowej pościeli, którą poczujecie słuchając rockowych ballad. Z naszej strony obiecujemy „na bank”, że będziecie zadowoleni przychodząc na nasz berliński wieczór rockowy. Scenografię przygotuje p. Gracia Janowicz - która współpracowała przy filmie „Pianista”, a koncert poprowadzi była aktorka Teatru Grotowskiego, dziś szkoląca nowe pokolenie aktorów w Berlinie – Teresa Nawrot. Podczas koncertu będą nakręcane zdjęcia do wideoklipu zespołu. Chyba doczekać się nie mogę, żeby posłuchać Rock Ladies )) Odpowiedz Link Zgłoś