Gość: Aga IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.02.04, 16:33 Czy ktos z Was zna moze slowa I will survive - Gloria Gaynor? Jesli tak prosze o przeslanie na agula_76@gazeta.pl Z gory dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szarykot Re: I will survive - tekst - ktos moze ma? 25.02.04, 17:45 nie wiem kto zacz Glorya Gaynor w piosenki "i will survive" pewnie na uszy nei słyszałem, jednakże znalezienie tekstu zajęło mi pół minuty... próbuj zamiast wyręczać sie innymi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: I will survive - tekst - ktos moze ma? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.04, 17:35 jesli nie slyszales to twoja strata..Nikt ci nie kazal szukac. Pytalam czy ktos nie ma po prostu. Odpowiedz Link Zgłoś
black_lotus Re: I will survive - tekst - ktos moze ma? 26.02.04, 17:38 Before you ask a stupid question try the www.google.pl first Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: I will survive - tekst - ktos moze ma? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.04, 12:44 jest takie forum ENGISH ONLY. Polecam, bo to chyba bardziej dla ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
black_lotus Re: I will survive - tekst - ktos moze ma? 27.02.04, 13:29 Eeeeee??? (a to na jakie forum się nadaje?) Odpowiedz Link Zgłoś
black_lotus ENGISH ONLY :) 27.02.04, 13:32 Gość portalu: Aga napisał(a): > jest takie forum ENGISH ONLY. ## Wiesz, nie ma takiego forum. Może założysz specjalnie dla mnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babam Re: :-) IP: *.arian.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.04, 21:34 a ja zawsze starałam sie byc pomocnaale ten link jest rewelacyjny)) Odpowiedz Link Zgłoś