takitoataki 29.02.04, 14:40 Lubicie? Ja bardzo! A wszystko zaczęło się od Mysterious Traveller...i trwa po dzień dzisiejszy. A jak u Was? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
broch Re: WEATHER REPORT 01.03.04, 00:50 Weather Report to jedna z pierwszych fascynacji jazz'em. Pamietam wieczorne koncerty w "Trojce" z poczatku lat siedemdziesiatych. Mam trzy z czterech plyt ktore lobie: I sing body electric Mysterious Traweler Heawy weather Wszystkie trzy slucham dosc czesto. Brakuje mi tylko "Weather report" (tytul) Odpowiedz Link Zgłoś
jan.kran Re: WEATHER REPORT 01.03.04, 13:33 )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Kiedys mialam wszystkie plyty Prognozy Pogody. Teraz jedna. Ale slucham jej non-stop. Jedna z najwiekszych kapel jazzowych przez ktora przewinelo sie multum znakomitych muzykow. A zwlaszcza Jaco... Kran Fan. Odpowiedz Link Zgłoś
jan.kran Re: WEATHER REPORT 01.03.04, 13:33 )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Kiedys mialam wszystkie plyty Prognozy Pogody. Teraz jedna. Ale slucham jej non-stop. Jedna z najwiekszych kapel jazzowych przez ktora przewinelo sie multum znakomitych muzykow. A zwlaszcza Jaco... Kran Fan. Odpowiedz Link Zgłoś
jan.kran Re: WEATHER REPORT 01.03.04, 13:36 To GW jest pijana nie ja )) Znowu mi wyslala post podwojnie Kran nie - Fan informatykow GW. Odpowiedz Link Zgłoś
foxy21 Re: WEATHER REPORT 01.03.04, 14:45 Znakomity zespol, bo i muzycy nieprzecietni. Kazdy z nich, razem i osobno. Polecam album Live and Unreleased - to jest kompilacja koncertow, swietna. Odpowiedz Link Zgłoś
baky Re: FOXY21 03.03.04, 09:51 Jakos nie moge sie przekonac do tych "Live...". Mozliwe, ze to kwestia momentu, chwili i tp., ale bardzo lubie strasznie surowa muze na zywo z Japonii.Oczywiscie pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: WEATHER REPORT 26.04.04, 11:18 Bylem na ich koncercie w 79'roku. to byl moj najlepszy koncert. Odpowiedz Link Zgłoś
amic Re: WEATHER REPORT 15.04.04, 10:16 Polecam niebanalne spojrzenie na muzykę Weather Report - Celebrating the music of Weather Report - projekt Jasona Milesa wydany przez Telarc www.telarc.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
double_please tronci myszkom 26.04.04, 05:11 taka muzyka podkladowa pod filmy dokumentalne i przyrodnicze Odpowiedz Link Zgłoś