Gość: enigmatic IP: *.ds.uj.edu.pl / 149.156.6.* 06.03.04, 15:08 Płyka zajebista ale gdzie można znależć opis piosenek? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Josh Re: Leben IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 04.04.04, 16:41 www.allmusic.com www.amazon.com nara Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izabela Anna Re: Leben IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.04, 14:13 Na razie słyszałam z tej płyty tylko jeden utwór ("Leben... I feel you"). Ta piosenka po prostu mnie urzekła, znalazłam też w necie kilka starszych utworów utrzymanych w podobnym klimacie. Jednak stwierdziłam, że nie będę kupować albumu dla jednej piosenki, więc niech ktoś napisze, czy warto kupić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: -_- Re: Leben IP: *.dip.t-dialin.net 06.04.04, 14:58 jesli chodzi o schiller "leben" to jest zajebista plytka, NAPRAWDE POLECAM , spokojne relaksujace tematy. nara Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: Leben IP: 193.111.166.* 06.05.04, 20:14 Polecam jak najbardziej dotychczasowe wydania CD Schillera (Zeitgeist, Weltraise bądź Voyage). Nowej płytki jeszcze nie posiadam ale i tak warto kupić ją w ciemno. Odpowiedz Link Zgłoś