Dodaj do ulubionych

NAJGORSZY ZESPÓŁ OSTATNICH 5 lat....propozycje:

IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.03.04, 22:31
Moja jedyna propozycja to Linkin Park.Większego dziadostwa w życiu nie
słyszałem.Gówniane połączenie pseudorapuowania z pseudorockiem no i wyszła
pseudomuzyka...I jak ich słysze to mam wrażenie że starają sie przekrzczeć
muzykę..cos strasznego...
Obserwuj wątek
    • peternurek1 Re: NAJGORSZY ZESPÓŁ OSTATNICH 5 lat....propozycj 08.03.04, 22:49
      w pełni popieram
      no.. jeśli chodzi o zespoły powiedzmy rockowe, lub pseudorockowe jak w.w. , bo
      jeśli miałbym wymieniać wszystkie to... wiadomo
    • ilhan Re: NAJGORSZY ZESPÓŁ OSTATNICH 5 lat....propozycj 08.03.04, 22:58
      A ja nie podam żadnego zespołu. Kiedyś już o jednym tak tu napisałem, a potem było mi trochę głupio z tego powodu. Więc to niepotrzebne, tak myślę. I jeśli wtedy ktoś się poczuł urażony, to przepraszam smile

Choć oczywiście mam kilku kandydatów... wink
      • Gość: nadzieja Re: NAJGORSZY ZESPÓŁ OSTATNICH 5 lat....propozycj IP: *.chello.pl 21.03.04, 23:36
        ilhan napisał:

A ja nie podam żadnego zespołu. Kiedyś już o jednym tak tu napisałem, a potem
        było mi trochę głupio z tego powodu. Więc to niepotrzebne, tak myślę. I jeśli
        wtedy ktoś się poczuł urażony, to przepraszam smile

nie ma sprawy, ja nie jestem pamietliwa
        wink))))))))
    • Gość: efa Re: NAJGORSZY ZESPÓŁ OSTATNICH 5 lat....propozycj IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 09.03.04, 22:41
      Najgorsze zespoły to te wszystkie wymuszone, plastikowe boys/girls bandy z
      lalusiowatymi pseudowokalistami, ktorzy z dobrą muzą mają niewiele wspólnego a
      nastawieni są raczej na robienie "show" i wielkiej kasy!

Natomiast nie wiem co się ludzie czepiacie Linkin Park. Mi się wudaje, że to
      jest teraz jedna z najlepszych kapel z swoim gatunku (czyli nu-metal nie żaden
      hiphop!!) A jeśli wogóle nie lubicie nu ani rocka to inna sprawa
      • peternurek1 Re: NAJGORSZY ZESPÓŁ OSTATNICH 5 lat....propozycj 10.03.04, 02:39
        dobra, to faktycznie nie najlepszy temat, ale już trudno

> Natomiast nie wiem co się ludzie czepiacie Linkin Park. Mi się wudaje, że to
        > jest teraz jedna z najlepszych kapel z swoim gatunku (czyli nu-metal nie
        żaden
        > hiphop!!)
        nie lubię gatunku , a elementy hip-hopu są baaardzo widoczne i nie powiesz mi
        że nie

> A jeśli wogóle nie lubicie nu ani rocka to inna sprawa
        ekhm... nie lubię nu-hiphopometalopseudorockpopczegośtam, a jeśli chodzi o
        rock'a... eh.. już mi się nie chce odpowiadać
      • ihopeyouwilllikeme Re: NAJGORSZY ZESPÓŁ OSTATNICH 5 lat....propozycj 10.03.04, 11:05
        Gość portalu: efa napisał(a):

> Mi się wudaje, że to jest teraz jedna z najlepszych kapel z swoim gatunku
        > (czyli nu-metal nie żaden hiphop

A mi się wydawało, że najlepszymi nu metalowymi kapelami są Soulfly, Mudvayne,
        Coal Chamber...
        • overfloater Re: NAJGORSZY ZESPÓŁ OSTATNICH 5 lat....propozycj 25.03.04, 14:35
          Jeśli chodzi o nu-metal. Nie ma nu-metalu. A już na pewno nie w takim kształcie
          jak proponują media.

> A mi się wydawało, że najlepszymi nu metalowymi kapelami są Soulfly, Mudvayne,
          > Coal Chamber...

Ta klasyfikacja dużo bardziej mi się podoba.

Pozdrawiam.

----------
          "I'm on the wire, over and higher
          Over the pretense, over the spire
          On and connected, I'm overfloating now"
          www.screenagers.pl
    • Gość: esde Re: NAJGORSZY ZESPÓŁ OSTATNICH 5 lat....propozycj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.04, 12:53
      cranberries, rany, jak ja nie cierpie tego gówna.....
      • moore_ash Re: NAJGORSZY ZESPÓŁ OSTATNICH 5 lat....propozycj 21.03.04, 18:37
        > cranberries, rany, jak ja nie cierpie tego gówna.....

oj, bo sie pogniewamytongue_out

ja na przykald zurawinki lubie bardzo, ale to bardzo. bylemw spodku na
        koncercie i moge smial powiedziec, ze byl to jeden z najlepszych koncertow na
        jakich bylem.
        chcialbm sie natomiast spytac dlaczego a tak ich nie cierpisz, ze mieszasz ich
        z gownem?

pozdr.
        tb
    • Gość: oczko Re: NAJGORSZY ZESPÓŁ OSTATNICH 5 lat....propozycj IP: 217.113.234.* 11.03.04, 00:22
      najgorszym gownem jest negatyw. pozdro dla syfu
      • grdyka.niezyt.krtani1 Re: NAJGORSZY ZESPÓŁ OSTATNICH 5 lat....propozycj 11.03.04, 00:28
        co za przekonująca ekspresja ,połączona z wybitnie oryginalną i inteligentną
        argumentacją , jej inteligentność polega na tym że jej nie ma , bo jakby była
        to by wyglądała podobnie jak treść tego postu

Dziękuje.
        • Gość: nosek-lisek Re: NAJGORSZY ZESPÓŁ OSTATNICH 5 lat....propozycj IP: 217.113.234.* 11.03.04, 10:41
          nie ma za co. lepiej powiedz czy zjadalas/les swoja porcje rzygow na sniadanko
          dzisiaj. jebaj sie i nie daj sie. caluski w posladki.
          • Gość: kubasa Re: NAJGORSZY ZESPÓŁ OSTATNICH 5 lat....propozycj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.04, 11:16
            Nie da sie ukryc ze przez te 5 lat bardzo spadla reputacja Barcelony. Takze MU -
            w 1999 LM, teraz wielkie nic. Nie mowiac juz o takiej Polonii...
            • Gość: Xionc Re: NAJGORSZY ZESPÓŁ OSTATNICH 5 lat....propozycj IP: 213.77.7.* 11.03.04, 11:49
              A co powiesz o Interze? Ci dopiero zanotowali spadek!

No i KSZO Ostrowiec z naszego podwórka...
            • ihopeyouwilllikeme Re: NAJGORSZY ZESPÓŁ OSTATNICH 5 lat....propozycj 11.03.04, 14:07
              Gość portalu: kubasa napisał(a):

> Takze MU w 1999 LM, teraz wielkie nic.

Cooo ???????? Nie przesadzaj. Cały czas są w czołówce ligi angielskiej,
              aktualnie są mistrzami Anglii zresztą ( jeszcze sad, za każdym razem wychodzili
              z grupy w LM. Zgoda, że nieco spuścili z tonu, ale na pewno nie są " wielkim
              nic ". Pierwsza 20 w Europie!!
              • Gość: kubasa Re: NAJGORSZY ZESPÓŁ OSTATNICH 5 lat....propozycj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.04, 14:16
                Dla MU "za kazdym razem wyjscie z grupy" to zadne osiagniecie. Poza tym stali
                sie karykatura zespolu. Z wspanialego mechanizmu, z genialnej druzyny, zmienili
                sie w wielki bank zbierajacy pieniadze dla samego zbierania i pozbywajacy sie
                kluczowych graczy, byly tylko miec jeszcze wiecej pieniedzy. Zylowatosc
                Fergusona i reszty sprawia, ze nie ma w MU Duffa, Robbena... takze hewell i
                Ronaldinho przepadli. Ale to nic, w sumie mamy Djembe Djembe...
                • ihopeyouwilllikeme Re: NAJGORSZY ZESPÓŁ OSTATNICH 5 lat....propozycj 11.03.04, 14:26
                  Gość portalu: kubasa napisał(a):

> Dla MU "za kazdym razem wyjscie z grupy" to zadne osiagniecie.

To już Bayern upadł niżej. W ubiegłym sezonie, jako obrońca tytułu nie wyszedł
                  z grupy, w tym odpadł w tej samej rundzie co MU.

> Poza tym stali sie karykatura zespolu. Z wspanialego mechanizmu, z genialnej
                  > druzyny,

Tak naprawdę to oni nigdy nie byli genialną drużyną, w takim sensie, w jakim
                  jest nią teraz np. Real Madryt. Finał w 1999 był dla nich bardzo szczęśliwy (
                  nawiasem pisząc: ten mecz już na zawsze przejdzie do historii futbolu smile

> zmienili sie w wielki bank zbierajacy pieniadze dla samego zbierania i
                  > pozbywajacy sie kluczowych graczy, byly tylko miec jeszcze wiecej pieniedzy.

Cóż, tu niestety masz trochę racji, choć osobiście nie sądziłem, że Beckham aż
                  tak dobrze odnajdzie się w Realu, tak naprawdę on dopiero teraz jest genialnym
                  piłkarzem...

> Zylowatosc Fergusona

Zgadzam się, panu już dziękujemy...
                  • ilhan Re: NAJGORSZY ZESPÓŁ OSTATNICH 5 lat....propozycj 11.03.04, 14:36
                    ihopeyouwilllikeme napisał:

> Finał w 1999 był dla nich bardzo szczęśliwy (
                    > nawiasem pisząc: ten mecz już na zawsze przejdzie do historii futbolu smile

Tak, już nigdy przy stanie 1:0 dla jednej z drużyn w 88 minucie komentator nie będzie mógł się powstrzymać od słów:
                    "Ale pamiętamy przecież finał Ligi Mistrzow z 1999 roku, kiedy to Manchester United..."
                    Ble.
                    • moore_ash ma to jak scurvienie watku:P ntxt 21.03.04, 18:39
              • Gość: bubu Re: NAJGORSZY ZESPÓŁ OSTATNICH 5 lat....propozycj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.04, 00:30
                Ich troje,oczywiście.Nic tego nie przebije.
    • Gość: ivy666 Re: NAJGORSZY ZESPÓŁ OSTATNICH 5 lat....propozycj IP: 62.29.134.* 11.03.04, 13:39
      łzy, blekitna kafejka, bajm
      westlife i inne boysbandy w tym HIM
      do tego rasmus
      bon jovi (najnowsze "dokonania" m.in z plyty bounce)
      niejakie chicky girls czy cos w tym stylu
      jak mi sie cos jeszcze przypomni to dopisze
      • Gość: Uszczypnij_muzo hmm... HIM. IP: *.toya.net.pl 16.03.04, 19:55
        HIM i Rasmus - popieram w stu procentach.
        • ruda-kotka Re: hmm... HIM. 21.03.04, 16:46
          Gość portalu: Uszczypnij_muzo napisał(a):

> HIM i Rasmus - popieram w stu procentach.

zgadzam sie.
          • dundrub Re: hmm... HIM. 27.03.04, 17:41

> Gość portalu: Uszczypnij_muzo napisał(a):
            >
            > > HIM i Rasmus - popieram w stu procentach.
            >
            > zgadzam sie.

a jak ktos nie to jest gUpi, niech oddaje zabawki i won z piaskownicy? czy jak?
      • Gość: nadzieja Re: NAJGORSZY ZESPÓŁ OSTATNICH 5 lat....propozycj IP: *.chello.pl 25.03.04, 16:15
        przechodze do ataku... radze uwazac, bo talerze pleca...

tak sobie czytam te rozne watki bo mi sie cholernie nudzi.
        nie obraz sie ale Twoje poczucie humoru po prostu nie jest smieszne. moze
        jakbym to slyszala na zywo mowione... czy ja
        wiem...

• Gość: ja Re: NAJGORSZY ZESPÓŁ OSTATNICH 5 lat....propozycj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.04, 16:12
      ICH TROJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: ivy666 Re: NAJGORSZY ZESPÓŁ OSTATNICH 5 lat....propozycj IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 21.03.04, 18:27
        eee tam bajm jest gorszy!!!!!
        przypomniało mi sie- teraz niemiecka viva katuje widzow niejakimm vanilla
        ninja. zreszta viva to prawie wszystkim katuje ale tym szczegolniesmile
        • Gość: McButelka Re: NAJGORSZY ZESPÓŁ OSTATNICH 5 lat....propozycj IP: *.pec.torun.pl 22.03.04, 10:30
          Kombi
        • ruda-kotka Budka Suflera 22.03.04, 17:35
          Moze sie naraze wielbicielom... ale co tam.

I Krawczyk. TYle ze to nie zespol w wokalista.
    • Gość: anto Re: Negatyw! IP: *.net.pl 22.03.04, 16:26
      najgorszy, nahbardziej drażniacy, przereklamowany, razacy przecietniwctwem
      zespol ostatnich lat dla mnie Negatyw. Tak glupich tekstow to w zyciu nie
      slyszalem..
    • irontomek Re: NAJGORSZY ZESPÓŁ OSTATNICH 5 lat....propozycj 23.03.04, 13:06
      Limp Bizkit.
    • Gość: Gieerel Re: NAJGORSZY ZESPÓŁ OSTATNICH 5 lat....propozycj IP: *.ata.com.pl 24.03.04, 08:51
      Prosze was!
      Wezcie odczepcie sie od nu-metalowcow,
      bo nap...przac bedziecie musieli tez na metali i hip-hopowcow.

Nawet najgorszy zespol nu-metalowy i (dziwie sie ze to pisze)
      hip-hopowy nie zasluguje na miano najgorszego...
      No bo przeciez sa takie pseudozespoly jak:
      Lzy
      Ich Troje - dzieki bogu nie istnieje
      Blue Cafe
      Sz. P. Krawczyk
      i kupa innych
      wiec najpierw pomyslcie o tym co piszecie
      Prosze!

A Linkin Park jest zajebisty
      Za Limp Bizkit nie przepadam ale nie twierdze ze jest najgorszy..
      Pozdro
      • Gość: bosambo Re: NAJGORSZY ZESPÓŁ OSTATNICH 5 lat....propozycj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.04, 11:48
        A widzisz, nie masz racji, bo Ich Troje robili kiłę, ale nie udawali, że mają
        ambicje. A "chłopcy" z Linkin' Park robią kiłę i jeszcze aspirują do miana
        metali (nawet jeśli nu). To jest najgorsze.
        • lostdog Re: NAJGORSZY ZESPÓŁ OSTATNICH 5 lat....propozycj 25.03.04, 17:03
          zdecydowanie linkin park i zespoły w stylu him/rasmus... za podszywanie się pod
          rocka.
          • dundrub Re: NAJGORSZY ZESPÓŁ OSTATNICH 5 lat....propozycj 27.03.04, 17:43
            > zdecydowanie linkin park i zespoły w stylu him/rasmus... za podszywanie się pod
            >
            > rocka.

taaa.. nie ma to jak zbeszczeszczenie etykietki wink
    • apetite Re: NAJGORSZY ZESPÓŁ OSTATNICH 5 lat....propozycj 26.03.04, 08:41
      cały ten nu metal jest do bani moim zdaniem
    • Gość: eM Re: NAJGORSZY ZESPÓŁ OSTATNICH 5 lat....propozycj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.04, 16:41
      Dorzuce jeszcze System of a dawn. Muzyka raczej nizszych lotow jak wspomniane
      Linkin, Limp B. itp. Przeszli juz samych siebie mowiac, ze sa najbardziej
      inwigilowanym zespolem swiata.

pozdr,
      eM
      • Gość: seaee Re: NAJGORSZY ZESPÓŁ OSTATNICH 5 lat....propozycj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.04, 22:26
        wszystkie kapele nu metalowe (lp,lb itp.)oraz pseudo gotyckie jak evanescence
        fujjjj!!!acha do tego HIM ,the rasmus i Bog jeden wie jeszcze co.....ale nie
        bijcie to moje sugestywne zdanie!!!!uprzedzam wasze posty nu-metal to hańba dla
        tak ambitnego nurtu jakim jest prawdziwy metal.pozdrawiamtongue_out
    • dundrub de gustibus non disputandum est 27.03.04, 17:38
      co to znaczy najgorszy zespol???
      rozumiem : zespol, ktory najmniej mi /tobie, wam itd/ sie podoba.. ale najgorszy?
      faszyzm przez ciebie przemawia... zaraz zacznie sie post pt. ukochany zespol
      uber alles... i sieg hail?
      ale tandeta...
      • Gość: Gieerel Re: de gustibus non disputandum est IP: *.ata.com.pl 21.04.04, 15:22
        dundrub napisał:

> co to znaczy najgorszy zespol???
        > rozumiem : zespol, ktory najmniej mi /tobie, wam itd/ sie podoba.. ale najgorsz
        > y?
        > faszyzm przez ciebie przemawia... zaraz zacznie sie post pt. ukochany zespol
        > uber alles... i sieg hail?
        > ale tandeta...

Jak najbardziej,
        przestancie juz... przestanmy juz!
        Moze i sie nie podobac, mi z glowy
        nie wybijecie LP bo kazdy ma swoje zdanie
        ja wam nie wybije Lez i innego kiczu (wdg mnie oczywiscie)
        wiec sluchajmy tego co nam sie podoba bo co
        czlowiek to inny ma umysl i upodobania
        Ja wiec nie tkne sie Georga Michaela a wy odczepcie sie od LP
        W porzo?
        Yo!
        • tymbarski Re: de gustibus non disputandum est 21.04.04, 15:51
          Wg mnie zspół ekspertów Jerzego Hausnera był do dupy...
    • Gość: 1KOR13 Re: NAJGORSZY ZESPÓŁ OSTATNICH 5 lat....propozycj IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.04, 17:00
      Zgadzam się z autorem topiku- Linkin Park to największe dziadostwo ostatnich 5
      lat...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka