Gość: Karina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.04, 21:17 To było chamskie! Czekałam na ten koncert dużo czasu! Miałam najlepsze miejsca jakie tylko można sobie wymarzyć, czyli w loży! Jak dorwę tego, kto zadzwonił nogi z d**y powyrywam!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jaco he he he... to byl Bin Laden... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.04, 02:05 nigdy go nie dorwiesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komzik Re: he he he... to byl Bin Laden... IP: 213.214.35.* 24.03.04, 22:33 ty kurwo!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dymiacy_piecyk Re: Limp Bizkit wróci? 24.03.04, 09:00 Tu i ówdzie podaje sie zgoła odmienne okoliczności odwołania tego koncertu. Otóż Durst miał urodziny. Po przyjeździe do Polski Fred najebał się w sposób przepotworny, do tego stopnia, że nie był w stanie wyjść na scenę. A potem zrobiono z tego "chorobę". Co zresztą jest w jakimś stopniu prawdą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gekko Re: Limp Bizkit wróci? IP: *.impex / 157.25.88.* 24.03.04, 13:46 Bomb threat in Poland!! last night we had a serious bomb threat at the venue in Katowice Poland. five minutes before we had to go on stage the chief of policia came into our dressing room with the promoter and told us someone called the police and said to evacuate the building in one hour. the promoter wasn't really concerned at all for anything but his money but the policia said that he could not say if it there was a chance it was or wa not going to happen. at that point i made the decision to evacuate the building and announce the problem to the audience. they policia and the promoter were very concerned there would be a riot. they actually said it was 100% that the fans would start one. I am glad to say that they were 100% wrong. the fans in Poland were very cool under these circumstances and were very respectful to authorities. we did not know what to think about the whole situation, but we are glad that everyone is safe. i am very sorry that happened to all of you in Poland. we will be back. we also have all the video fotage of the promoter and chief of policia informing us of the bomb threat. we are working on cutting it together for you asap. man, what the fuck is going on with our planet? our societies? our minds? it is a beautiful thing to be alive. if you get a chance try to reflect on the good things we have today. at least we have the life to reflect. think about it. on the road again...... fred Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beniu Re: Limp Bizkit wróci? IP: *.icpnet.pl 24.03.04, 09:29 udal sie telefon, co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lotse Re: Limp Bizkit wróci? IP: *.kg.net.pl / 80.51.87.* 24.03.04, 10:10 głupota jest wśród nas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kopi Re: Limp Bizkit wróci? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.03.04, 10:53 mala ofiaro losu, czy bylas kiedykolwiek na jakimkolwiek koncercie? tym bardziej w spodku?? najlepsze miejsca sa na plycie, mozesz byc pod scena i bawic sie z reszta ludzi. miejca w lozy? siedzi sie wtedy na drugim koncu sali jak kolek na fotelu. tak to sobie mozna koncert ogladac w telewizji. moze tym raze kupisz lepszy bilet Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kopi Re: Limp Bizkit wróci? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.03.04, 10:54 mala ofiaro losu, czy bylas kiedykolwiek na jakimkolwiek koncercie? tym bardziej w spodku?? najlepsze miejsca sa na plycie, mozesz byc pod scena i bawic sie z reszta ludzi. miejca w lozy? siedzi sie wtedy na drugim koncu sali jak kolek na fotelu. tak to sobie mozna koncert ogladac w telewizji. moze tym raze kupisz lepszy bilet Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Loża jest dla pedałów. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.04, 12:00 Normalni chodzą na płytę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JABLUS Re: Limp Bizkit wróci? IP: *.softpro2.pl 24.03.04, 14:42 JA MIAŁEM MIEJSCE NA PŁYCIE W PIERWSZYM RZĘDZIE,NORMALNIE Z 1,5 METRA OD SCENY.STAŁEM TAM PONAD 2 GODZ BRONIĄC SWOJEGO MIEJSCA. SPOCIŁEM SIE JAK SWINIA. ZAJEBALBYM TEGO GNOJA CO ZROBIŁ TEN NUMER!!- O ILE WOGÓLE TO NIE JEST ŚCIEMA. DLACZEGO NAS NIE EWAKUOWANO JEŻELI JUŻ OK GODZ 20 MIELI INFO O RZEKOMEJ BOMBIE?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MaRtuHa Re: Limp Bizkit wróci? IP: *.amuz.wroc.pl 24.03.04, 18:42 Chcialam powiedziec pare slow na temat niedoszlego koncertu mojej ukochanej grupy. Na to wydarzenie czekalam pare lat. To jak nas widzow potraktowano jest szczytem bezmyslnosci organizatorow. Skoro ochrona byla taka dobra to dlaczego co druga osoba na koncercie juz na plycie pod scena byla z aparatem lub z wielka butla napoju? To sie nazywa dobre przeszukiwanie... Skoro(jak podaja zrodla) wiadomosc o bombie byla o godzinie 20 czemu nas zaczeto wypraszac ze spodka przed 22. stalam pod sama scena z grupa przyjaciol,dokladnie widzialam co sie dzieje za opuszczona na scene kurtyna. Ok. 21.45 panowie techniczni zaczeli sprzatac sprzet ze sceny, a dopiero po jakims czasie ktos laskawie nam powiedzial,ze koncertu nie ma i mozemy isc do domu... Nikt mi pieniedzy nie zwroci za nerwy,za trzy godziny stania liczac czas w scisku przed wejsciem do spodka. I jeszcze slowo do tego zartownisia: oby ktos tez ktos kiedys pozbawil cie szansy spelnienia najwiekszego marzenia, bo dla mnie ten koncert marzeniem byl i bedzie. Miejmy tylko nadzieje,ze Limp Bizkit nie zniecheci sie po tym wydarzeniu i dam naszemu krajowi jeszcze jedna szanse... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tommek limb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.04, 21:03 i co pech hmmm macie wala jakich gosciu nie dojechal na koncert bo stal w korku i zadzwonil hihihihihihihihihihihihihihihihihi w sumie karina napewno z kobiecym gabarytem zrobisz jemu krzywde Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fredzio Re: Limp Bizkit wróci? IP: *.elsat.net.pl / *.elsat.net.pl 25.03.04, 10:45 podobnie jak karina miałem najlepsze miejsce bo stałem 3metry od sceny ale powiem tylko jedno limp bizkit wróci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tow. stalin "Lump Bizkit" jest tak denny, że zacytuję knż: IP: *.hutakatowice.com.pl / *.hutakatowice.com.pl 25.03.04, 12:09 "a czy ty wiesz, że pozory często mylą? tak, wiem, tak wiem! ludzie przed byle gównem czoła chylą tak wiem, tak wiem!" zostawcie ten szmelc i słuchajcie dobrej i ostrej polskiej muzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szyna Re: Limp Bizkit wróci? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.04, 14:10 Jebana komercja!!!!!!130zł licho wzieło:/... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Myl Jestesmy zajebisci.... :-)))) IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 26.03.04, 21:21 No tak jak zwykle w Polsce nie moze sie cos normalnie odbys(czytajcie koncert) tylko zawsze znajdzie sie jakas jeba__na piz__da ktora cos spier__oli - no to na tyle slow uznania dla organizatora..... Ale nie wiem jak dla Was ale dla mnie czekanie na dworcu do 5:40 bylo czyms tak zajebistym ze az sie ..... dobra koniec bluzgania. No to czekamy na 2 odslone koncertu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania i Tomek Re: Limp Bizkit wróci? IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 30.03.04, 14:56 Naszym zdaniem dobrze,że ten koncert odwołano bo nie mieliśmy jak jechać, a nowy termin moze sprawić, że to się uda. Odpowiedz Link Zgłoś