Dodaj do ulubionych

Limp Bizkit wróci?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.04, 21:17
To było chamskie! Czekałam na ten koncert dużo czasu! Miałam najlepsze
miejsca jakie tylko można sobie wymarzyć, czyli w loży! Jak dorwę tego, kto
zadzwonił nogi z d**y powyrywam!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: jaco he he he... to byl Bin Laden... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.04, 02:05
      nigdy go nie dorwiesz smile
      • Gość: komzik Re: he he he... to byl Bin Laden... IP: 213.214.35.* 24.03.04, 22:33
        ty kurwo!!!!
    • dymiacy_piecyk Re: Limp Bizkit wróci? 24.03.04, 09:00
      Tu i ówdzie podaje sie zgoła odmienne okoliczności odwołania tego koncertu.
      Otóż Durst miał urodziny. Po przyjeździe do Polski Fred najebał się w sposób
      przepotworny, do tego stopnia, że nie był w stanie wyjść na scenę. A potem
      zrobiono z tego "chorobę". Co zresztą jest w jakimś stopniu prawdą...
      • Gość: gekko Re: Limp Bizkit wróci? IP: *.impex / 157.25.88.* 24.03.04, 13:46
        Bomb threat in Poland!!
        last night we had a serious bomb threat at the venue in Katowice Poland. five
        minutes before we had to go on stage the chief of policia came into our
        dressing room with the promoter and told us someone called the police and said
        to evacuate the building in one hour. the promoter wasn't really concerned at
        all for anything but his money but the policia said that he could not say if it
        there was a chance it was or wa not going to happen. at that point i made the
        decision to evacuate the building and announce the problem to the audience.
        they policia and the promoter were very concerned there would be a riot. they
        actually said it was 100% that the fans would start one. I am glad to say that
        they were 100% wrong. the fans in Poland were very cool under these
        circumstances and were very respectful to authorities. we did not know what to
        think about the whole situation, but we are glad that everyone is safe. i am
        very sorry that happened to all of you in Poland. we will be back. we also have
        all the video fotage of the promoter and chief of policia informing us of the
        bomb threat. we are working on cutting it together for you asap. man, what the
        fuck is going on with our planet? our societies? our minds? it is a beautiful
        thing to be alive. if you get a chance try to reflect on the good things we
        have today. at least we have the life to reflect. think about it. on the road
        again......

fred

• Gość: beniu Re: Limp Bizkit wróci? IP: *.icpnet.pl 24.03.04, 09:29
      udal sie telefon, co?
    • Gość: lotse Re: Limp Bizkit wróci? IP: *.kg.net.pl / 80.51.87.* 24.03.04, 10:10
      głupota jest wśród nas
    • Gość: kopi Re: Limp Bizkit wróci? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.03.04, 10:53
      mala ofiaro losu, czy bylas kiedykolwiek na jakimkolwiek koncercie? tym bardziej w spodku?? najlepsze miejsca sa na plycie, mozesz byc pod scena i bawic sie z reszta ludzi. miejca w lozy? siedzi sie wtedy na drugim koncu sali jak kolek na fotelu. tak to sobie mozna koncert ogladac w telewizji. moze tym raze kupisz lepszy biletsmile
    • Gość: kopi Re: Limp Bizkit wróci? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.03.04, 10:54
      mala ofiaro losu, czy bylas kiedykolwiek na jakimkolwiek koncercie? tym bardziej w spodku?? najlepsze miejsca sa na plycie, mozesz
      byc pod scena i bawic sie z reszta ludzi. miejca w lozy? siedzi sie wtedy na drugim koncu sali jak kolek na fotelu. tak to sobie
      mozna koncert ogladac w telewizji. moze tym raze kupisz lepszy biletsmile
    • Gość: x Loża jest dla pedałów. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.04, 12:00
      Normalni chodzą na płytę
    • Gość: JABLUS Re: Limp Bizkit wróci? IP: *.softpro2.pl 24.03.04, 14:42
      JA MIAŁEM MIEJSCE NA PŁYCIE W PIERWSZYM RZĘDZIE,NORMALNIE Z 1,5 METRA OD
      SCENY.STAŁEM TAM PONAD 2 GODZ BRONIĄC SWOJEGO MIEJSCA. SPOCIŁEM SIE JAK SWINIA.
      ZAJEBALBYM TEGO GNOJA CO ZROBIŁ TEN NUMER!!- O ILE WOGÓLE TO NIE JEST ŚCIEMA.
      DLACZEGO NAS NIE EWAKUOWANO JEŻELI JUŻ OK GODZ 20 MIELI INFO O RZEKOMEJ
      BOMBIE??
    • Gość: MaRtuHa Re: Limp Bizkit wróci? IP: *.amuz.wroc.pl 24.03.04, 18:42
      Chcialam powiedziec pare slow na temat niedoszlego koncertu mojej ukochanej
      grupy. Na to wydarzenie czekalam pare lat. To jak nas widzow potraktowano jest
      szczytem bezmyslnosci organizatorow. Skoro ochrona byla taka dobra to dlaczego
      co druga osoba na koncercie juz na plycie pod scena byla z aparatem lub z
      wielka butla napoju? To sie nazywa dobre przeszukiwanie... Skoro(jak podaja
      zrodla) wiadomosc o bombie byla o godzinie 20 czemu nas zaczeto wypraszac ze
      spodka przed 22. stalam pod sama scena z grupa przyjaciol,dokladnie widzialam
      co sie dzieje za opuszczona na scene kurtyna. Ok. 21.45 panowie techniczni
      zaczeli sprzatac sprzet ze sceny, a dopiero po jakims czasie ktos laskawie nam
      powiedzial,ze koncertu nie ma i mozemy isc do domu... Nikt mi pieniedzy nie
      zwroci za nerwy,za trzy godziny stania liczac czas w scisku przed wejsciem do
      spodka. I jeszcze slowo do tego zartownisia: oby ktos tez ktos kiedys pozbawil
      cie szansy spelnienia najwiekszego marzenia, bo dla mnie ten koncert marzeniem
      byl i bedzie. Miejmy tylko nadzieje,ze Limp Bizkit nie zniecheci sie po tym
      wydarzeniu i dam naszemu krajowi jeszcze jedna szanse...
    • Gość: tommek limb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.04, 21:03
      i co pech hmmm macie wala jakich gosciu nie dojechal na koncert bo stal w korku
      i zadzwonil
      hihihihihihihihihihihihihihihihihi w sumie wink karina napewno z kobiecym
      gabarytem zrobisz jemu krzywde
    • Gość: fredzio Re: Limp Bizkit wróci? IP: *.elsat.net.pl / *.elsat.net.pl 25.03.04, 10:45
      podobnie jak karina miałem najlepsze miejsce bo stałem 3metry od sceny ale
      powiem tylko jedno limp bizkit wróci
    • Gość: tow. stalin "Lump Bizkit" jest tak denny, że zacytuję knż: IP: *.hutakatowice.com.pl / *.hutakatowice.com.pl 25.03.04, 12:09
      "a czy ty wiesz, że pozory często mylą?
      tak, wiem, tak wiem!
      ludzie przed byle gównem czoła chylą
      tak wiem, tak wiem!"

zostawcie ten szmelc i słuchajcie dobrej i ostrej polskiej muzy.
    • Gość: szyna Re: Limp Bizkit wróci? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.04, 14:10
      Jebana komercja!!!!!!130zł licho wzieło:/...
    • Gość: Myl Jestesmy zajebisci.... :-)))) IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 26.03.04, 21:21
      No tak jak zwykle w Polsce nie moze sie cos normalnie odbys(czytajcie koncert)
      tylko zawsze znajdzie sie jakas jeba__na piz__da ktora cos spier__oli - no to
      na tyle slow uznania dla organizatora.....
      Ale nie wiem jak dla Was ale dla mnie czekanie na dworcu do 5:40 bylo czyms tak
      zajebistym ze az sie ..... dobra koniec bluzgania.
      No to czekamy na 2 odslone koncertu.
    • Gość: Ania i Tomek Re: Limp Bizkit wróci? IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 30.03.04, 14:56
      Naszym zdaniem dobrze,że ten koncert odwołano bo nie mieliśmy jak jechać, a
      nowy termin moze sprawić, że to się uda.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka